Travel Turkey'de DTO'dan Sürpriz Hediyeler

8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında İzmir'de onuncusu gerçekleştirilen ve 330 bin m² alanda toplam 31 ülkeden 1008 katılımcının yer aldığı, 63 farklı ülkeden 33.688 ziyaretçinin katıldığı Travel Turkey İzmir fuarında açılan Fethiye standında Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi de yerini aldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında İzmir’de onuncusu gerçekleştirilen ve 330 bin m² alanda toplam 31 ülkeden 1008 katılımcının yer aldığı, 63 farklı ülkeden 33.688 ziyaretçinin katıldığı Travel Turkey İzmir fuarında açılan Fethiye standında Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi de yerini aldı.

 

Yüksek katılım oranı ile gerçekleşen fuara çok sayıda profesyonel katılımcının yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Nabi Avcı’da katıldı. Avcı, turizm sektörünün içinde bulunduğu durağanlıktan kısa süre içinde çıkacağını belirterek, "Ülkemiz de bu genel durumdan etkilenmiştir. Ancak tarihi ve kültürel birikimimiz, eşsiz doğal zenginliklerimiz, konaklama sektöründeki mevcut altyapımız ve krizleri aşma konusunda her zaman başarılı olan sektörümüz sayesinde, ülkemizin önümüzdeki yıllarda eski ritmini tekrar yakalayacağına, turizm sektörüne ve pazarına yön veren ülkeler arasında yer almaya devam edeceğine yönelik inancımız tamdır." dedi. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, gerçekleştirilen fuarda sosyal medyanın etkin gücünü kullanmak adına hazırladığı iki hashtag ile Fethiye bölgesini ve deniz turizmini tanıtmayı amaçlamıştır. Hazırlanan #YeniTrendFethiye ve #HayatDenizdeGüzel hashtagleri ile Fethiye Standında çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan katılımcılara, yaz aylarında kullanabilecekleri Mavi Yolculuk, Dalış, 3 farklı destinasyondan günü birlik tekne turu, Rodos adasına gidiş geliş feribot bileti, windsörf, kano kiralama gibi birden çok alanda sürpriz hediyeler verildi. Gerçekleşen fuara bölgemiz vekillerinin yanı sıra Muğla Valisi Sayın Amir Çiçek, Fethiye Belediye Başkanı Sayın Behçet Saatçi, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Yalçın ve çok sayıda oda, birlik ve kooperatif başkanı iştirak etmiştir. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN