TUI ile Bodrum Turizmi Görüşüldü

TUI Üst Düzey Yöneticileri 26 Temmuz Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi/TUI Bodrum Operasyon Müdürü Arif Ceylan Satı ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

TUI Türkiye CEO’su Jonathan Biddle, Türkiye Operasyon Müdürü Erdem Gürşen, İdari İşler Müdürü Funda Örnek, BODTO heyeti ile bölgedeki kruvaziyer hareketliliğini görüşerek Bodrum’un kruvaziyer turizminde giderek daha tanınır hale geldiğine dikkat çektiler. Yetkililer Bodrum’daki turizm operasyonlarını değerlendirirken kapasite artışı için planlanan çalışmaları görüştü. “2024 sezonunda Bodrum’da %40’lık bir artış öngörüyoruz.” diyen Jonathan Biddle Bodrum’un vazgeçilmez bir destinasyon olduğunun altını çizdi.

TUI'nin Bodrum için önemli tur operatörlerinden biri olduğunu vurgulayan BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “TUI'nin Bodrum limanlarına getirdiği gemi operasyonları giderek artıyor, bu Bodrum’un lüks pazarda tanıtılması için çok önemli bir gelişme. TUI yetkililerine Bodrum’a gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

BODTO Yönetim Kurulu Üyesi/ TUI Bodrum Operasyon Müdürü Arif Ceylan Satı ise kruvaziyer turizminde çıtayı yükseltmek adına Bodrum kruvaziyer limanı ve çevresinde yapılması gereken çalışmaları gündeme taşıyarak “Bodrum’un gemi operasyonlarında tanınırlığı giderek artıyor, gemi ile Bodrum’a gelen misafirlerimiz bir sonraki yıl da bölgeye gelerek daha uzun konaklıyor. Kruvaziyer ile seyahat eden turistler daha gelir düzeyi yüksek kişiler, bu kişileri Bodrum’a çekmek bölge turizmimiz adına çok önemli. Bunun yanında Bodrum’da her anlamda kalite artışına gidilerek potansiyelimizi arttırmalıyız. ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN