Turizm Cenneti Çalış'a Ankara'da Yoğun İlgi

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, ATO Congresium'da Travel EXPO Ankara'da Fethiye'nin Çalış bölgesini başarı ile tanıttı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, ATO Congresium’da Travel EXPO Ankara’da Fethiye’nin Çalış bölgesini başarı ile tanıttı.

 Çalış’ta turizmin gelişmesi ve Çalış’ın yurt içinde ve yurt dışında tanıtılması amacıyla turizm fuarı organizasyonlarına katılan Çalış-Der Turizm ve Tanıtma Derneği; 23-26 Mart 2017 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Travel EXPO Ankara’ya katıldı. Çalış-Der FTSO’nun ev sahipliğinde yapılan fuar organizasyonunda yer alarak Çalış’ı Ankaralıların beğenisine sundu.

Çalış-Der adına fuara katılın dernek yöneticisi Cenk Şimşek ve Hüseyin Küp, Çalış’ı merak eden ziyaretçilerin sorularını cevapladı. Ankara Fuarını değerlendiren Hüseyin Küp “Fuar katılımcılarının büyük çoğunluğu Çalış’ı biliyor. Yeniden tatil için geleceğini söyleyen çok sayıda ziyaretçi ile karşılaştık.” dedi. Dernek faaliyetleri hakkında da ziyaretçilerini bilgilendirdiklerini kaydeden Hüseyin Küp, “Derneğimiz Çalış bölgemizde turizm faaliyetinin çeşitlenmesi için pek çok çalışma yapıyor. Bölgemizde yaptığımı sportif faaliyetler bunların başında geliyor. Her yıl düzenlediğimiz beach voleybol ve beach fotbol turnuvaları, spor sevenleri bölgemize çekiyor. Aynı zamanda bölgemizde 240 çeşit kuşlarımız ile kuş cennetimizde doğa sevenlerimizi bölgemize çekmekteyiz ve Caretta Caretta kaplumbağalarının korunması için yaptığımız ev sahipliğini de konuklarımıza anlattık” diye konuştu.

Mete Ay  “Çalış’a Bir Gelen Bir Daha Geliyor…”

 

Fuarın son derece başarılı geçtiğini söyleyen Çalış-Der Başkanı Mete Ay  “Denizi, güneşi ve gün batımı i ile her geçen gün ün yapan Çalış plajımıza bu sene özellikle yerli turist tarafından daha büyük ilgi bekliyoruz. Çalış’a bir an gelen bir daha geliyor” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN