Türk Kızılayı'nın 149.Kuruluş Yıldönümü

Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanı Akif ARICAN Türk Kızılayı'nın 149. Kuruluş yıldönümü sebebiyle basın açıklaması bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanı Akif ARICAN Türk Kızılayı’nın 149. Kuruluş yıldönümü sebebiyle basın açıklaması bulundu.

       1868 yılından bu yana Türk Kızılayı  kırmızı hilalin altında yardım faaliyetlerini büyük bir özveriyle gerçekleştirmektedir. Gerek yerel afet bazında gerek şubeler bazında gerekse kan merkezleri bazında Türkiye’nin ve dünyanın ihtiyaç anında ilk koşanı olmuştur.

       Bizler Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu ve saygın üyeleri ile ilkelerimize bağlı kalarak nice 149 yılların yaşanması için çalışıyoruz. Fethiyeli hayırseverlerin yardımlarını yine Fethiyeli ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Fethiyeli  68 başarılı öğrenciye burs imkanı sağlıyoruz. Gıda kolileriyle ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürüyoruz. Marmaris Kan Merkezinin ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Kısacası Fethiye için Fethiyeli için gönüllü çalışıyoruz. Kuruluş yıldönümümüzün yine bir Ramazan ayına denk gelmesi ayrı bir anlam taşıyor. Bu yıl da her yıl olduğu gibi hayır severlerin gönlünden kopan gıda kolisi, fitre ve zekat gibi bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile bizlere kolayca ulaşabilmeniz için Köprübaşı Mevkiindeki Şubemize ve ilçemizdeki KİPA ve AZDA Mağazaları’na uğramanız yeterli olacaktır. ‘’Veren el’’ olan sizler ile ‘’Alan el’’ olan ihtiyaç sahipleri arasındaki köprüyü kurarak iyilik yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.

 

       İsmimizi bize veren Atatürk’ü saygıyla anarken, Kızılay’a gönül veren aramızdan ayrılmış tüm büyüklerimize Allahtan rahmet diliyorum, dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN