Ünlü DJ Mahmut Orhan, Savaşa Yakalandı

Fethiye'de son yaz sezonlarında sürekli sahne alan, Türkiye ve dünya çapında da bilinen ve sevilen DJ Mahmut Orhan, konser vermek amacıyla gittiği İsrail'de savaşa yakalandı. DJ Orhan, son durumu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

İsrail ile Gazze arasındaki yüksek tansiyon dün zirve yaptı. Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları 'Aksa Tufanı' operasyonu başlattı.

İsrail'in 'savaş durumu' ilan ettiği ettiği olaylarda Fethiye ve Türkiye’de adından çokça söz ettiren DJ Mahmut Orhan'ın da İsrail de olduğu ortaya çıktı.

Ünlü isim sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. DJ Mahmut Orhan yaptığı açıklamada: “Merak edenler için yazıyorum, biz iyiyiz ve Türkiye’ye dönüyoruz. Fakat, sabahın erken saatlerinden beri ayaktayım. Yaşadıklarım çok üzücü ve korkutucuydu..”

“Barışın ve huzurun kötü bir şey olduğunu söyleyemediğimiz gibi, savaşın ve şiddetin de iyi bir şey olduğunu söyleyemeyiz. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan insanı insan olduğu için severek bizden sonra geleceklere kardeş gibi yaşamayı öğretebildiğimiz bir dünyadan ayrılmak istiyorum. Umarım o dünyada hep birlikte oluruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN