VALİ AMİR ÇİÇEK, FETHİYELİ MUHTARLA BİR ARAYA GELDİ…

Muğla Valisi Amir Çiçek Fethiye'de daire amirleri ve muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi. Muhtarlara bir telefon kadar yakın olduğunu belirten Vali Çiçek 'Yüz yüze görüşmek isterseniz valinin de kaymakamın da kapısı sizlere her zaman açıktır' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla Valisi Amir Çiçek Fethiye’de daire amirleri ve muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi. Muhtarlara bir telefon kadar yakın olduğunu belirten Vali Çiçek; “Yüz yüze görüşmek isterseniz valinin de kaymakamın da kapısı sizlere her zaman açıktır” dedi.

Seydikemer ve Fethiye’ye değişik etkinlik ve açılışlar için gelen Muğla Valisi Amir Çiçek, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda daire amirleri ve muhtarlar ile bir araya geldi.  Muğla Valisi Amir Çiçek başkanlığında yapılan toplantıya Muğla Jandarma Alay Komutanı Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya,İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantı açılışında yaptığı konuşmada vatandaş odaklı, etkin, verimli, hesap verilebilir, vatandaş beyanına güvenen ve şeffaf bir kamu yönetimi oluşturmayı; kamu hizmetlerinin hızlı, kaliteli, basitleştirilmiş ve düşük maliyetli bir şekilde yerine getirilmesini amaçladığını belirten Vali Çiçek şöyle konuştu “Bu aziz ülkenin her karış toprağı şehitlerimizin kanıyla, ecdadımızın alın teriyle sulanarak vatanımız haline gelmiştir. Bugün de kanımızı ve alın terimizi sakınmadan, bulunduğumuz görevlerin hakkını vererek, ecdadımıza, şehitlerimize layık olduğumuzu göstermeliyiz. Bu bilinçle çalışmalıyız”

“SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIM”                                                                                                                  Muğla’da vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Vali Çiçek: “Klasik kamu yönetimi anlayışından vazgeçip temel hizmetlerin vatandaş odaklı yürütüldüğü bir anlayışı bütün kurumlarımızda hayata geçirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla aramıza hiç bir zaman mesafe yok size bir telefon kadar yakınım. Yüz yüze görüşmek isterseniz Valinin de Kaymakamın da kapısı sizlere her zaman açıktır. Millete hizmet aşkıyla çalıştığımız sürece asla yorulmayız” diye konuştu. Vatandaşlara daha etkin hizmet yapabilmek için muhtarlarla sürekli istişarede bulunduğunu ifade eden Vali Çiçek: “İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın felsefesinden hareketle bir iş yapılacağında tüm ilgili çevrelerle bir araya geliyoruz ortak akıl ile karar alıp kolektif hareket ile sonuca ulaşıyoruz” dedi.

 

“BİZİM İÇİN EN BÜYÜK MÜKÂFAT VATANDAŞIMIZIN DUASIDIR”                                                                      Kamu görevlileri için mükâfatın, vatandaşların ettiği hayır duası olduğunu söyleyen Vali Çiçek; “Kimse sürekli Koltuğunda oturmayacak. Yazın güneşte terlememiş, kışın karda üşümemiş, ayakkabısına çamur, pantolonunun paçasına toz bulaşmamış kimse makamında boş boş oturan kimsedir. Biz  Vatandaşımızın ayağına hizmet götürmeyi şiar edinmişiz, böyle bir şeye müsaade etmeyiz. Vatandaşımızın yanına gidip onlarla kucaklaşacağız. Devletin bize yüklediği bu görevi sizlerle birlikte yapacağız. Bizim için en büyük mükâfat vatandaşımızın duasıdır. Toplantıya katılan bütün muhtarlarımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN