Yoğun İstek Üzerine Programını Değiştirdi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in hızına yetişilmiyor. Yoğun istek üzerine programını değiştirip Çamköy Mahallesi'ne geçen Başkan Adayı Kökten, sıkılmadık el bırakmıyor. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ile beraber Çamköy Mahallesi’nde esnaflara hayırlı işler dileyen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yol üzerinde bulunan evlerin kapısını çalarak projelerini anlatıyor. Esnaf ve mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Kökten’e kalabalık bir ekip eşlik etti. 

Yoğun İstek Üzerine Programını Değiştirdi

Çamköy Mahallesi ve bölgesine yapılacak hizmetleri anlatan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerin Fethiye için büyük önem taşıdığını belirtti.

Her mahalleye eşit hizmet sözü veren Başkan Adayı Kökten, göreve seçilmesi halinde Fethiye’nin yıllardır bekleyen sorunlarını da çözeceğini belirtti. Çocukları da unutmayan Kökten, şeker takdim ederek onları sevindiriyor.

Yoğun İstek Üzerine Programını Değiştirdi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN