Aday adayı Yücel, Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, çalışmaları kapsamında Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği ile S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, faaliyetleri hakkında S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Murat Kaçar ile Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay’a bilgiler aktardı.

Bölgemiz için turizmin önemine vurgu yapan Aday Adayı Yücel, projeleri ile ilgili olarak da görüş alışverişinde bulundu. Sıcak karşılamalarından ve ilgilerinden dolayı STK temsilcilerine teşekkür eden Yücel, başkan seçildiği takdirde tüm sorunları ortak akıl ile çözeceklerinin altını çizdi. Kooperatif Başkanı Kaçar ve Dernek Başkanı Ay, aday adaylık sürecinde Yücel’e başarılar diledi. 

Ziyaretlerini değerlendiren CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, turizmin bölgemize ekonomik gelir sağlayan en önemli sektörlerden birisi olduğunu belirtti. Fethiye’nin marka değerini arttırmak için göreve talip olduğunu söyleyen Aday Adayı Yücel, her zaman STK’lar ile diyalog halinde olacağını ifade etti.

Aday adayı Yücel, Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN