Başkan Adayı Kökten Esnaf Ziyaretlerinde

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları kapsamında Çatalarık Mahallesi'nde bulunan esnafları ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Başkan Adayı Kökten’e gezisinde AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz eşlik etti. 
Milletvekili Otgöz ile birlikte esnaflara hayırlı işler dileyen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, taleplerini dinledi.

Sorunlar ve çözüm önerileri üzerine vatandaşlarla istişarelerde bulunan Başkan Adayı Kökten, kendilerine gösterilen ilgi ve desteğe teşekkürlerini sundu. Cumhur İttifakı olarak seçimlerden zaferle ayrılacaklarını söyleyen Otgöz, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin Fethiye için bir fırsat olduğunu kaydetti. 

Başkan Adayı Kökten Esnaf Ziyaretlerinde

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Çatalarık Mahallesi’nde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Sorunları dinleyip, çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuyoruz. Sayın vekilimizle birlikte verimli bir çalışma yürütüyoruz. Burada bize gösterilen ilgiye çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın bize olan desteğini bir kez daha gördük. Bu gezimize eşlik eden AK Parti Muğla Milletvekili Sayın Yakup Otgöz’e şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz açıklamasında, “Bu yerel seçimler Fethiye için bir fırsat. Sandığa gitmemize sayılı günler kaldı. Halkımızın ve esnaflarımızın bizlere yoğun bir teveccühü var. Cumhur İttifakı olarak umuyorum seçimlerden zaferle ayrılacağız. Kısa bir süre sonra Fethiye’deki değişimi herkes görecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Fethiye Belediyesi’nin kazanılmasını çok istiyor. Fethiye Körfezi’nin temizliği için de çalışmalar devam ediyor. Seydikemer-Söğüt ve Seydikemer-Kalkan yollarında çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Seçimden önce tünelde de çalışmalar başlayacak” diye konuştu.

Başkan Adayı Kökten Esnaf Ziyaretlerinde

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN