Başkan Akdenizli 'Biz Kocaman Bir Aileyiz'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Babalar Günü dolayısıyla, belediye personeli babalara ve baba adaylarına hediye takdim ederek, günlerini kutladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Babalar Günü münasebetiyle, belediyede çalışan erkek personel ile kahvaltıda bir araya gelip, belediye personeli babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladı.

Seydikemer Belediyesi Makine İkmal ve Bakım Onarım Tesisi’nde Başkan Akdenizli öncülüğünde düzenlenen kahvaltıya; Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Belediye Birim Müdürleri ve belediye personeli katıldı. Sabah erken saatlerde gerçekleşen Babalar Günü buluşmasında, Başkan Akdenizli, tek tek bütün personelle selamlaşıp, Babalar Günü’nü kutladı.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “BAŞARAMAYACAĞIZ, YAPAMAYACAĞIZ BİR İŞ YOK!”

Günün anlam ve önemine dair kısa bir konuşma yapan Başkan Akdenizli; “Dün Babalar Günü’ydü. Bu vesileyle bir araya geldik. Babalar Günü’nüzü kutluyorum. Bugün bir kere daha gördüm ki biz kocaman bir aileyiz. Bizim başaramayacağız, yapamayacağız bir iş yok! Önemli olan kenetlenmek, bir arada olmak, azmetmek ve istemek. Allah’ın izniyle işimize bakacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Akdenizli, konuşmasının ardından Belediye Personeliyle birlikte kahvaltı yapıp, sohbet etti. Günün anısına Belediye Personeline hediye de taktim eden Başkan Akdenizli, Seydikemer Belediyesi’nde çalışan herkese teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN