Belediye Kadın Çalışanlarını Unutmadı

Fethiye Belediye Başkan Vekili Gözde Melek Hoşafçı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Fethiye Belediyesi'nde görev yapan kadın çalışanlar ile kahvaltıda bir araya geldi.Başkan Vekili Hoşafçı kadın çalışanların kadınlar Günü'nü kutladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediyesi Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını unutmadı. Belediye Başkan Vekili Gözde Melek Hoşafçı  Fethiye Belediyesi Yemekhanesi’nde düzenlenen kahvaltı ile kadın çalışanlar ile bir araya geldi. Kahvaltı esnasında kadın çalışanlar ile sohbet eden Başkan Vekili Hoşafçı kadın çalışanlara karanfil vererek Kadınlar Günü’nü kutladı.
Fethiyue Belediyesi tarafından kadınlar Günü’nde kadın çalışanları için düzenlenen kahvaltıda konuşan Başkan Vekili Hoşafçı “Sadece bugün değil ayın dördünden beri Fethiye Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortaklaşa düzenlediğimiz etkinlikler silsilesi var. Keşke kutlayabildiğimiz kadınlar günümüz olsa ancak 8 Mart 2022’deyiz ve Dünya bir savaşın içinde. Sadece Dünya Savaşı değil eril tahakkümün yaratmış olduğu zihniyet bütün kadınların üzerinde ekonomik siyasal ve sosyal anlamda ne yazık ki baskı kuruyor. Bu sabah belediye kadın personelimizle birlikte bir arada olalım istedik. Bugün ki etkinliğimiz de bu. Etkinlikler bugün itibariyle de devam edecek. Kadın arkadaşlarımızla birlikte olalım, dertleşelim, mücadelemizi daha çok güçlendirelim istedim” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN