#Kadınlargünü Haberleri

#Kadınlargünü Haberleri

Seydikemer’de Kadınlar Günü'ne Özel Konser Düzenlendi

Seydikemer Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen halk konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatan TV'den de canlı yayınlanan konsere katılan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kadına yönelik şiddetin bitmesi için caydırıcı cezaların biran önce yasalaşması temennisinde bulundu.

Karaca’dan Kadınlar Günü Kutlaması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bir mesaj yayınladı.Karaca mesajında “Dünyada gördüğünüz her şey kadınların eseridir” dedi.

Ftso Yönetiminden, Dünya Emekçi Kadınlar Günü Ziyaretleri

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şevket Süreyya Gürol, Emre Başaran ile Ramazan Dim, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Fethiye’nin kadın yöneticilerini ziyaret etti. Başkan Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, çiçek ve kitap hediye ettiği kadın yöneticilerin günlerini kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Belediye Kadın Çalışanlarını Unutmadı

Fethiye Belediye Başkan Vekili Gözde Melek Hoşafçı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Fethiye Belediyesi’nde görev yapan kadın çalışanlar ile kahvaltıda bir araya geldi.Başkan Vekili Hoşafçı kadın çalışanların kadınlar Günü’nü kutladı.

“Kadın Varsa Yarın Var, Kadınlarımızı Girişimci Olmaya Özendirmeliyiz”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri, üretkenlikleri ve mücadele azimleriyle hayatımıza anlam katan, değer katan, güzellik katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.

Zeybekoğlu Kadınların Gününü Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı. Zeybekoğlu yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Devrimleri’nin taşıyıcısı kadınların, 8 Mart Dünya Emekçiler Günü kutlu olsun” dedi.

Başkan Gümüş, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Kutladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yayınladığı mesajında “Atatürk’ün; ‘Dünya’da her şey kadının eseridir’ sözünün ve devrimlerinin ışığında kadınların kararlılıkla tüm hedeflerine ulaşabileceğine inanıyor, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

‘Deva Partisi İktidarında İstanbul Sözleşmesini Uygulayacağız’

DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle  mesaj yayınladı. Açıklamasında kadın cinayetlerine vurgu yapan DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç,  “Bugün kadına dair sadece güzel konulara değinmek isterdim. Fakat kadını hangi konuda ele alırsam alayım kadını ötekileştirmiş bir zihniyetle karşılaştığımız çok açık. Her kadın ‘‘kadını’’ istihdam alanında, eğitim alanında, sosyal hayatta, siyasette, etkinliğinin daha fazla olmasını ister ve yine her kadın haklarının hiç kimsenin sorgulaması altında ezilmesini, zedelenmesini istemez.

Chp'li Demir'den Kadınlar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Otgöz; “Kadınlar Bizim Baş Tacımızdır”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Hepberaber Tiyatro Ekibi’nden “Suretleri Kadının”

FETAV HEPBERABER Tiyatro Ekibi tarafından “Suretleri Kadının” adlı tiyatro oyunu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahneye koyulacak.Oyunu izlemek isteyenler ücretsiz bir şekilde seyredebilecekler.