Karaca'dan Kadınlar Günü Kutlaması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bir mesaj yayınladı.Karaca mesajında 'Dünyada gördüğünüz her şey kadınların eseridir' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca mesaj yayınladı. Karaca mesajında “Ülkemizin Kurucusu ve Kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle yad ederek konuşmaya başlamak istiyorum.  Atamızın yıllar önce kadınlarımızla ilgili sözleri ve devrimleri bugünümüze de ışık tutmaktadır. Bu vesile ile Atatürk’ümüzün annesi Zübeyde hanımı da rahmetle anıyorum. 
Haberleri okumaktan çekindiğimiz bir dönemdeyiz. Her gün kadınlarımızla ilgili ölüm, şiddet, taciz, tecavüz haberlerini görmekten utanıyoruz. Ülkemizde ve dünyada bunlar yaşanırken, tecavüz, taciz ve şiddetin tüm türü ile mücadeleyi kapsayan İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılmasına anlam veremiyoruz. Kadınlarımızı koruyan İstanbul Sözleşmesi’nin hemen bir an önce uygulanmasını bekliyoruz. 
Bu düşüncelerle başta Fethiye’miz olmak üzere dünyamızdaki tüm emekçi  kadınların bu özel gününü kutluyorum. Hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum”dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN