Bu zam araba sattırır! O tarihte 46 TL olacak

Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! ÖTV ve KDV artışlarıyla 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları ile ilgili kötü haberi duyurdular.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Akaryakıt alacak sürücüler dikkat! Bu zam araba sattırır. İşte 8 Ağustos 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları...
Brent petroldeki dalgalanma ve dolar kurundaki yükseliş ile birlikte akaryakıt fiyatları peş peşe zamlanmaya devam ediyor. KDV ve ÖTV zamları ardından 6 TL birden zamlanan akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Araç sahipleri 'Akaryakıt fiyatlarına zam ya da indirim haberi var mı? Benzin ve motorine ne kadar zam gelecek?' sorularını araştırırken korkutan haber geldi. O tarihte 46 TL olacak! İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

MOTORİN O TARİHTE 46 TL OLACAK
Ekonomi durumunu değerlendiren Evren Devrim Zelyut, “Dolara talep baskısı artacak. Körfez'den gelen sermaye tampon olarak çalışsa da beklenenden önce eriyeceğine inanıyorum. Haliyle bu enflasyon rakamı bu tamponların tükenmesine ve enflasyonun yukarı tırmanacağı tezimizi güçlendirecek. Motorin 36 lira şu anda, resmi enflasyon beklentisi bir yüzde 29 daha gelecek. Buna göre, 46 lira motorinle karşılaşacaksınız. Dolar TL olarak da 31, 32.5 beklentim bir tık daha yukarı çekiliyor. Kurda da bu rakamlar karşımıza çıkarsa Allah yardımcımız olsun."

8 AĞUSTOS 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI
Fethiye benzin ve motorin fiyatları

Fethiye’de bir litre benzin fiyatı: 36.08 TL
Fethiye’de motorin litre fiyatı: 36.55 TL

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN