ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, “MUĞLA’DAKİ KORKU İMPARATORLUĞUNU YIKIYORUZ”

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol, Yörük Türkmen Şenliğinde yaşanan olaylar ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili Sınırsızlık Meydanı’nda basın açıklaması yaptı.

RESMİ GAZETE’DE YAYINLANDI! KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİ

Karayolları Trafik Yönetmeliği üzerinde yapılan değişiklikler neticesinde hem sürücüleri hem de toplu taşımada yolculuk eden vatandaşları ilgilendiren bazı kurallar hayatımıza girdi. Örneğin, artık minübüs, otobüs ve taksilerde tüm yolcular emniyet kemeri takmak zorunda olacak.

OY KULLANMAK İÇİN BUNA DİKKAT!

2022 Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimlerinde oy kullanacak oda üyeleri için dikkat! Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimi için gerekli olan bilgileri açıkladı.

Milyonfest iptal edildi

Milyon Yapım tarafından organize edilen ve bu yıl 2’incisi yapılması planlanan Milyonfest, Muğla Valiliği tarafından alınan kararla iptal edildi.

Pantomim oyunu ilgiyle izlendi

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen, İlker Kılıçer’in ‘Mimdo’nun aradığı’ isimli pantomim oyunu, Şehit Fethi Bey Parkı’nda çocuklarla buluştu.

Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa genel sekreterleri ile biraraya geldi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirilen ‘Genel Sekreterler Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

FETHİYE 100 YAŞ EVİ AÇILIYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla Fethiye ilçesinde oluşturduğu 100 Yaş Evi yarın açılıyor. Açılış saat 11.00’de Babataşı Mahallesi 814 sokak no:19’da olacağı öğrenildi.

FTSO gemi yapım hangarı için inşaata başlıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) proje okulu Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine, Fethiye ve Seydikemer’in ihtiyaçlarına yönelik nitelikli eleman yetiştirilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında, gemi yapım hangarı inşa edilecek. FTSO üyelerinin nitelikli eleman ihtiyacına çözüm üretmek için yeni bölümlerin de açılacağını vurgulayan Başkan Çıralı, “Tüm üyelerimizin bu konudaki taleplerini dinlemek, ihtiyaç duyulan diğer alanlar içinde bölümler açmak istiyoruz.” dedi. FTSO ile Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında oluşturulan Protokol Yürütme Kurulu, 19 Mayıs 2022 Cuma günü FTSO Meğri Salonu’nda toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Erdem, Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Öğütveren, Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Kuşcu ile FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu katıldı.

EHLİYETİ OLANLARA UYARI

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan ve 1 Ocak 2016 yılından önce düzenlenen ehliyetler ile ilgili açıklama yapılarak 31 Aralık 2022 yılına kadar süre verildiğini ve o güne kadar ehliyetlerini yenilemedikleri taktirde ceza ödeyecekleri paylaşıldı.

Yolcu otobüsünde başlayan yangın ormana sıçradı

Muğla-Marmaris yolu üzerinde içerisinde yolcu bulunan otobüs alev alev yandı. Otobüsten çıkan yangın ormanlık alana sıçradı.

Bedri Rahmi koyunda yangın çıktı

Göcek’te ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

TÜRK SİNEMASININ YENİ ÇEKİM MERKEZİ MUĞLA OLUYOR

Son yıllarda Muğla; İstanbul’dan sonra Türk sineması ve TV dizilerine ev sahipliği yapan, ana merkezlerden biri oldu.

ARSAL’DAN FORMDA KALMA TÜYOLARI

Ağustos ayının sonlarına yaklaşırken herkesin aklında ‘’kışın nasıl formda kalırım?’’ sorusu gelmeye başladı. Bu sorunun cevabını Diyetisyen Gamze Arsal, FRT TV mikrofonlarına açıkladı.

DEVA PARTİSİ MUĞLA İL VE İLÇE TEŞKİLATI DALAMAN’DA ÇARŞI PAZAR VATANDAŞLA BULUŞTU

Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan’a ziyarete gelen DEVA Parti Muğla İl ve İlçe Teşkilatı bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

ÜRETİCİ PAZARI TIKLIM TIKLIM

Haftanın Cuma günleri kurulan ve üretici pazarı olarak da bilinen Cuma Pazarı’na halkın ilgisi yoğun oldu.

VATANDAŞLAR ANLATTI, VALİ TAVLI VE BAŞKAN OTGÖZ ÇÖZÜM ÜRETTİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, beraberinde Muğla Vali Yardımcısı ve Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak ve beraberindeki heyet ile birlikte Seydikemer’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Toplam 608 haber.