Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

“15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı” Törenle Açıldı

Dünya Ormancılık Haftası nedeniyle Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından “15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı” törenle açıldı.

Fethiye’de Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde 6 aylık çalışma sonucunda toplam 3 kilo 838 gram esrar maddesi ele geçirirken 12 sokak satıcısını da eş zamanlı operasyonla yakalayıp gözaltına aldı.

Fethiye Alternatif Turizm Merkezi Olacak

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği Travel EXPO Ankara fuarında Fethiye standında Babadağ Hava Sporları Merkezi başta olmak üzere jeep safari, trekking gibi alternatif turizm çeşitleri tanıtıldı.

Fethiyespor 84 Yaşında

Fethiyespor 84. Yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önüne çelenk bıraktı. Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve taraftarın katıldığı törende, Başkan Saatcı, “Bu toprakların ruhunu yaşatan Fethiyesporlu olmaktır” diye konuştu.

Yaşlılar Haftası Huzur Evinde Etkinlikle Kutlandı

Fethiye Huzurevi sakinleri için Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte protokol ve yaşlılar bir araya geldi.

Yabancılardan Türkçe Kursu’na Yoğun İlgi

Fethiye'de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar başta komşuları ile olmak üzere çarşı ve pazar ile aile ortamında Türkçe konuşabilmek için Fethiye Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı kurslara koşuyorlar.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Fethiye’de Açılıyor

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları İzmir, Ankara ve İstanbul’dan sonra dördüncü kampüsünü Fethiye’de açıyor. 2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde anaokul, ilkokul ve ortaokulu ile 560 öğrenciye hizmet verecek olan okul, uygulayacağı eğitim öğretim modeliyle Fethiye’de fark yaratacak.

Bakan Betül Kaya Seydikemer ve Fethiye’de

Kendisinin Seydikemerli olduğunu ve memleketinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Kaya, tarih boyunca bu topraklarda vatanın korunması için her türlü fedakarlığın gösterildiğini, Çanakkale'de, Dumlupınar'da, 15 Temmuz'da, terörle mücadelede şehitler verildiğini hatırlattı.

Fethiyespor'da Fatih Kavlak Dönemi Başladı

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Fethiyespor'da; Konya Anadolu Selçukspor yenilgisinin ardından istifa eden Akif Başaran'ın yerine teknik direktörlük görevine Fatih Kavlak getirildi. 43 yaşındaki Fatih Kavlak, bu sezon 20'nci haftaya kadar 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Hatayspor'u çalıştırdı. Dün akşam üstü Saat 16.00’da Fethiyespor kulüp binasında düzenlenen tören ile resmi sözleşme imzalayan Fatih Kavlak göreve başladı…

Gazi Ortaokulunda Kermes Düzenlendi

Fethiye Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde düzenlenen kermese yoğun ilgi oldu. Kermesin geliriyle okul binasında ve çevre düzenlemesinde bazı yenilikler yapılması planlamakta.

“Sanatçının gözünü siyaset kör ettiyse, o adamdan sanatçı olmaz”

Şair Sunay Akın’ın, ‘Fethiye’deki kültürel etkinlikler yeterli değil’ açıklaması sonrası Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Belediye’nin Fethiye’de doğal çiçekler kitabının tanıtımında katılımcılara seslendi.

Sosyal Medya Mesajı Sorun Çözüyor

Fethiyeli vatandaş mahallesindeki su sorunu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün hesabında dile getirince Başkan Gürün’ün talimatı ile su sorunu çözüme kavuşturuluyor.

Resim Ve Çiçek Sergisi 3 Nisan’da…

Fethiye’nin tanınmış ressamlarından Hale Eralp, Ressam Bilge Thompson ve Ressam Jale Coşar’ın resim ve çiçek sergisi 3 Nisan’da törenle açılacak.

Çanakkale Programı İle İlgili Ortak Açıklama

18 Mart 2017 Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferinin Yıldönümü Etkinliği ile ilgili olarak Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye şubeleri tarafından ortak bir basın açıklamasında bulunuldu.

“Büyükşehir Yasasında Bir Revizyon Var”

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer: “Büyükşehir Belediyesinin her yere hizmet yetiştirememesi konusunda sıkıntı var. Bunun için büyükşehir yasasında bir revizyon var. Valiliğinde bu konuda etkin ve yetkin hale getirilebilmesi, büyükşehrin yapmadığı yerde valiliğin gerekliliğine göre yapıp, büyükşehre gelen ödenekten kesilmesi gibi bir çalışma devam ediyor” dedi.