Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İmzalı Formalar Açık Arttırmayla Satılacak

Fetav Fethiye Hayvan Dostları Grubu tarafından 3 büyükler ile Fethiyespor’un imzalı formaları eğitim parkı yapılması amacıyla açık arttırmayla satışa sunulacak.

Femder’de Eğitim Çalışmaları Devam Ediyor

Kısa adı Femder olan Fethiye Emlakçılar Derneğinde eğitim çalışmaları ve bilgilendirme seminerleri devam ediyor.

“Hayır’lı Çalışmalara Devam Ediyoruz”

Geçtiğimiz hafta sonu; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve beraberinde geçmiş dönem Milletvekili Aday Adayı Süleyman Girgin ve geçmiş dönem CHP il Genel Meclis üyeliği yapan Mahir Atlı ile birlikte Fethiye Merkez ve Karaçulha’da “Hayır” çalışmalarını sürdürdü…

Mhp İlçe Kongresi 8 Nisan’da

Milliyeti Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada “Eğer referandumda ‘Evet’ çıkarsa Devlet Bahçeli gidecek diyenler, Cumhurbaşkanlığı gidecek diyenler şunu iyi bilsinler: MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ne zaman gideceğini çok iyi bilir. Bizde Devlet Bahçeli yerine kimi getireceğimizi çok iyi biliriz. Buna ülkücüler karar verir. Bu konuda kimse çoban sırtından kurban kesmesin” diye konuştu.

“Ne Büyük İlçeler Var Bekleyen”

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye’nin il olma konusunda net konuştu. Özyer; “Şu anda sadece Fethiye il olacaktır yok. Açık ve net öyle bir çalışma şu anda yok. İskenderun’u var, Nazilli’si var, Alanya’sı var. Ne büyük ilçeler var il olmayı bekleyen” dedi.

Hepbirlikte Doyasıya eğlendiler…

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla, Fethiye Evi Gönüllüleri tarafından günün anlam ve önemini içeren organizasyon düzenlendi. Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi’nin destek verdiği organizasyonda down sendromlu çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi.

Fethiye'de doğal çiçekler kitabı tanıtıldı.

Fethiye Belediyesi tarafından, Fethiye'de yetişen çiçeklerin fotoğrafları ve bilgilerinin yer aldığı "Fethiye'de doğal çiçekler" kitabının tanıtımı yapıldı. Tanıtım sonrası kitapta yer alan sadece Fethiye yöresine ait endemik çiçeklerden oluşan 'Fethiye doğal çiçekler' resim sergisi açıldı.

Fethiye’yi Ankara’da FTSO Tanıtacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, yaklaşan turizm sezonu öncesi yurt içi tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye’yi Türkiye’nin en önemli iç pazarı olan Travel EXPO Ankara’da tanıtacak. Fuarda FTSO tarafından ilçemizin tanıtımı ile ilgili hazırlanan materyallerin yanında üye işletmelerin tanıtım materyallerinin de dağıtımı yapılacak.

Bakan Zeybekci, Başkan Otgöz'ü Makamında Ziyaret Etti

İş dünyası toplantılarına katılmak üzere Muğla’ya ziyaret gerçekleştiren Bakan Zeybekci ilk olarak Seydikemer’e geldi.

“Fethiye İl Özelliği Olan Bir Şehir”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci; “Fethiye son derece önemli. Fethiye’ye baktığımız zaman Antalya, Aydın, Denizli havzasında bir il özelliği olan bir şehir. Onun için Fethiye, üniversiteyi çok rahatlıkla kaldırabilecek olan bir şehir” dedi.

“Türk” Ve “Atatürk” İsmi Geçmeyen Program Eleştirildi

18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. Yılı anma programı kapsamında, Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerin hazırlayıp sunduğu “Kadın Kahramanlar-Perihan” adlı oyunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk milleti adının geçmemesi dikkat çekti.

Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl Dönümü

Tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de; Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle tören düzenlendi. Şehitler anıtı önünde düzenlenen törende; Şehitlerimiz bir kez daha şükranla ve saygıyla anıldı.

“Ülkücü bir başkana ziyarete geldim”

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, konuşmacı olarak geldiği Fethiye’de, Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.

Ümit Özdağ Fethiye’den Seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı ve Bağımsız Gaziantep Milletvekili Prof Dr. Ümit Özdağ, “Halk Arenası” programına konuk olmak için geldiği Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulunurken gazetecilerin gündemle ilgili sorularını da cevapladı.

Sunay Akın’dan Tek Kişilik Gösteri

Şair ve yazar Sunay Akın; “Görçek” isimli oyunu ile Fethiye’de hayranlarıyla buluştu. Sunay Akın 1 saatine bin kitabın ışığını sığdırdığı gösterisinde hem güldürdü, hem düşündürdü.

Şehit Ailelerini Yemekte Bir Araya Getirdi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle şehit aileleri ile gazilere ve ailelerine öğle yemeği verildi.