Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sokağa Çöp Atan Kişiyi İsmiyle Deşifre Etti

Muğla’nın Fethiye İlçesinde çöpleri çöp konteynırına atmak yerine sokağa atan kişiyi ismiyle deşifre etti.Fethiye’nin Foça Mahallesi Selim Günday Caddesi üzerinde biri ya da birileri tarafından cadde üzerine bırakılan çöpler, mahalle sakinlerini çileden çıkardı.

Kar Rally’sinde Fethiye’ye Birincilik

Türkiye'nin ilk kar rally yarışı Sarıkamış'ta düzenlenen kupa töreni ile sona erdi.

Cumhurbaşkanına ‘Suikast’ timinin yargılaması başladı

15 Temmuz darbe girişiminin en önemli basamaklarından birisi olan ve Muğla’nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan 44’ü tutuklu üçü firar 47 sanıklı davanın duruşması, Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde başladı.

AKUT yine kurtardı; Fethiye’de öğrenciler bulundu

Fethiye’de doğa yürüyüşüne çıkan ve ormanda kaybolan üniversite öğrencilerini Arama Kurtarma Derneği (AKUT) buldu.

“Cinayetin Aydınlatılmasını İstiyorlar”

Mendos Dağında geçen sene av tüfeği ile öldürülen karı kocanın yakınları, aradan geçen bir sene zarfında katil yada katillerin bulunamadığını belirterek yetkililerden yardım talebinde bulundular. Cinayet tarihinden sonra bölgede çobanlık yapan vatandaşların bir çoğunun korkudan dolayı çobanlığı bıraktığını söyleyen acılı aile feryatlarını dile getirerek olayın aydınlatılmasını istediler.

Paraşüt Kazasında Yaralanan Çinli Turisti Sırtında Taşıdı

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, yamaç paraşütüyle Babadağ'dan havalanan Çinli turist 27 yaşındaki Xujia Lin ile paraşüt pilotu 41 yaşındaki Serdar Çözer, 15 metre yükseklikten kayalıklara çakıldı.

Anadolu’dan Ezgiler Beğenildi

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nin 13. Kuruluş Yıldönümü çerçevesinde Fethiye’de Güzel Sanatlar Kültür Derneği tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği konseri oldukça beğenildi.

Kedisini Vuran Komşusunu Mahkemeye Verdi

Fethiye’de yaşayan Ayşe Baloğlu, evinin bahçesinde beslediği kedilerini silahla vurarak yaralayan şahsı mahkemeye verdi.

Fethiye’li Başsavcı Fehmi Tosun Gençlerle Biraraya Geldi…

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “Kariyer Günleri”nin ilki Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğin ilk konuğu olan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Fethiyeli gençlerle bir araya gelerek, iş ve sosyal hayattaki tecrübelerini paylaştı.

Evleri Yanan Aile Yardım Bekliyor

Evleri yanan 2 çocuklu aile zor durumda yardım bekliyor. Evleri yanan Özgül ailesi; Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Belediyesine müracaat ettik. Yardım istedik. Henüz bir sonuç çıkmadığını söylediler. Kesikkapı Mahallesi’nde müstakil bir evde çıkan yangın sonrası bütün eşyaları kül olan aile kendilerine uzanacak yardım eli bekliyor. İki küçük çocukları olan Özgül ailesi hayır severlerden yardım bekliyor…

Poliklinikler Artık Cumartesi Günü De Hizmet Verecek

Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Okulu, 2016 yılında hastane bünyesine 803 bin 155 hastaya sağlık hizmeti verdiklerini bildirdi.

Fethiye Huzur Evinde Yangın Tatbikatı

SHÇEK- Fethiye Belediyesi Huzurevinde yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleşti. Yangın tatbikatı ve eğitimi ile hem huzur evi personeli hem de huzurevi sakinlerini; yangın ve ilk müdahale konusunda bilinçlendiler…

Başkan Saatcı,” Biz onlara borçluyuz!”

Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi müdürü ve öğretmenleri, Fethiye Belediyesi’nin eğitim merkezine yaptığı yardımlardan dolayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

“Halk’tan aldığımızı halkımıza veriyoruz”

Türk Hava Kurumunun (THK) 92. Kuruluş yıldönümü Beşkaza meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı. THK Fethiye şubesi tarafından düzenlenen tören Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.

FETOB’TA YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI…

Başkan değişikliğine giden Fethiye Otelciler Birliği (FETOB), Başkan Yavuz Torunoğulları, iş yoğunluğu ve kan değişikliği için yerini Başkan Yardımcısı Bülent Uysal’a bıraktı. Torunoğulları FETOB ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam edecek. Fethiye’de 12 yıldır FETOB Başkanı olarak görevini yürüten Yavuz Torunoğulları, geçtiğimiz günlerde iş yoğunluğu ve kan değişikliği için yerini Başkan Yardımcısı Bülent Uysal’a bıraktı. Bülent Uysal’da boşalan yere de turizmci Mehmet Biçer getirildi. Yavuz Torunoğulları, FETOB yönetim kurulundaki görevine devam edecek.

Evde Çıkan Yangın Mahalleliyi Korkuttu

Fethiye’nin Kesikkapı Mahallesi’nde müstakil bir evde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.