15 Temmuz Darbe Haberleri

15 Temmuz Darbe Haberleri

Başkan Gümüş’ten 15 Temmuz Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayımladı.

Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele gelen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) suikast timinin geride bıraktığı izlere 7 yıldır hiç dokunulmazken, oteldeki tahribat darbecilerin gözünün ne denli döndüğünü gözler önüne seriyor.

Kaymakam Fırat’tan, 15 Temmuz Gazisi Aybey’e ziyaret

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Eyüp Sultan’da açılan ateş sonucu yaralanarak gazi olan Özcan Aybey’i, ziyaret etti.

Başkan Gümüş’ten 15 Temmuz mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayımladı.

Suikast timinin ‘nitelikli yağma’ duruşmasında iddia makamı esasa ilişkin mütalaasını verdi

15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunan MAK ve Özel Kuvvetlerde görevli eski subay ve astsubayların içinde bulunduğu 37 sanık hakkında açılan ‘Nitelikli yağma’ davasında sanıklar SEGBİS kanalıyla duruşmaya katıldı.

Suikast timi SEGBİS kanalıyla duruşmaya katılacak

15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunan 37 kişi için ‘Nitelikli yağma’ suçundan açılan davada 30 Kasım'da yapılacak duruşmaya sanıklar SEGBİS kanalıyla katılacak.

ÇOBAN, “DARBE GİRİŞİMİ TÜRKİYE’Yİ GERİYE GÖTÜRMÜŞTÜR”

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen basın açıklamasında ilçe yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. İlçe Başkanı Çoban, “15 Temmuz darbe girişimi, Türkiye’yi her anlamda geriye götüren ve siyaseti zehirleyen toksik bir olay olarak tarihteki yerini aldı. Bu zaman zarfında Türkiye her alanda çok ciddi şekilde ve yapısal dönüşümler yaşadı” dedi.

“DARBECİLERE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM”

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan bugün Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonunda 3. Duruşması gerçekleşecek olan suikast girişimi davasına partili partisiz vatandaşları davet ederek, “15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik darbeciler tarafından gerçekleştirilen suikast girişimi davasında orada bulunarak darbecilere tepkilerimizi gösterelim” diye konuştu.

Okul Bahçelerinde Düğünlere İzin Çıktı

15 Temmuz darbe girişimi saldırısı sonrası OHAL nedeni ile yasaklanan okul önlerinde düğün yasağı Vali Amir Çiçek tarafından tüm sorumluluk muhtarlara verilerek serbest hale geldi.

Cumhurbaşkanına ‘Suikast’ timinin yargılaması başladı

15 Temmuz darbe girişiminin en önemli basamaklarından birisi olan ve Muğla’nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan 44’ü tutuklu üçü firar 47 sanıklı davanın duruşması, Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde başladı.

Soydemir 2016 Yılını Değerlendirdi

Türkiye’de 2016 yılında Rusya ile yaşanan uçak düşürme krizi, terör saldırıları ve 15 Temmuz Darbe girişimi sonucu yaşanan ekonomik sorunlar esnafları derinden etkiledi.