Adamlar Haberleri

Adamlar Haberleri

Fethiye'de Zafer Bayramı konseri

Fethiye Belediyesi'nin düzenlediği görkemli 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, sevilen müzik grubu Adamlar'ın sahne almasıyla unutulmaz bir geceye dönüştü.

Fethiye'de 30 Ağustos Coşkusu Adamlar Konseriyle büyük Kutlama

Fethiye Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Filistin'e yardım için hayır çarşısı kuruldu

Muğla'da, sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarının iş birliği ile Filistin'e yardım amacıyla hayır çarşısı kuruldu. Üç gün sürecek olan çarşının tüm geliri, Filistin'e gönderilecek. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi de etkinlikte yer alarak destek verdi.

MÜSİAD Muğla Şubesinden iftar programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, huzurevi, yaşlı bakım evi ve devlet çocuk evlerinde kalanlar için iftar programı düzenledi. İftar programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ve MÜSİAD Muğla Şube üyeleri katıldı.

Köyceğiz’de din görevlilerine verilen kurs tamamlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 3 ay boyunca devam eden Talim ve Tashihi Huruf kursu tamamlandı.

Başkan Aykaç, Muğla'nın Sorunlarını Bakan Bolat'a İletti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği 2023 Yılı Değerlendirme ve 2024 Yılı Beklentileri Programı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve Bakan Yardımcılarının katılımları ile gerçekleştirildi.

MÜSİAD Muğla, Vizyoner’23’te

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Merkezi tarafından her iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Vizyoner’23 etkinliğine MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç ve yönetim katılım gösterdi.

Kurt ile Çelik Çiftinin Dillere Destan Düğünü

Muğla Bölgesinin tanınmış iş adamlarından Nokta Global Zehra Grup otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kurt’un Kardeşi Ayhan Kurt ile Mehmet Sadık Çelik’in kızı Büşra Çelik ile geçtiğimiz hafta Fethiye’de bulunan Zehra Kuleli Beach ‘de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

MÜSİAD Muğla, GİK toplantısına katıldı

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) 107. (GİK) Genel İdare Kurulu Karaman şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, toplantıya MÜSİAD Muğla’da katıldı.

Başkan Oktay’a plaket

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret eden Marmarisli genç iş adamları plaket takdim etti.

MÜSİAD Muğla Şubesi’nin 3. Geleneksel Piknik buluşması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, 3'üncü Geleneksel Piknik buluşmasında bir araya geldi.

Çin İş Dünyasından Fethiye'ye Davet

Fethiye Belediye Meclisi'nin 2022 Kasım ayındaki toplantısında dostluk ve işbirliği anlaşması imzalamayı kararlaştırdığı Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı, Fethiyeli işadamlarını Çin'i ziyaret etmeleri ve iki bölge arasında ticari ilişkileri geliştirme yönündeki çağrısını yineledi.

Darp edip kameraya aldılar, sosyal medyada yayınladılar

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, çalıştığı iş yerinden sigortasının yatırılmasını isteyen şahıs, iddiaya göre patronunun tuttuğu adamlara dövdürüldü. Darp eden şahıslar o anları kameraya kaydedip, sosyal medya hesaplarında “Dana kesmedik” notu ile yayınladılar.

Genç işadamlarından çevre farkındalığı etkinliği

Atıkların çevreye verdiği zarara dikkat çekerek, toplanılan çöplerin atık değerlendirme çerçevesinde yeniden kullanılabilir hale getirilmesini hedefleyen etkinlikte çok sayıda çöp toplanarak saha temizliği yapıldı.

Muğla MÜSİAD'dan şube çalıştayı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube Yönetim Kurulu üyeleri, 2023 yılının ilk 6 aylık döneminde yapılmış olan çalışmaları değerlendirdi ve gelecek 6 aylık dönemde yapılacak çalışmaları planladılar.

Kukla operasyonunda gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi

Başta iş adamları olmak üzere bir çok vatandaşı mağdur eden ve liderliğini Mahir Camgöz'ün yaptığı suç örgütüne yönelik İzmir merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kukla Operasyonu'ndan 'Camgöz'ler çıktı

 İzmir merkezli 4 ilde gerçekleştirilen ve 28 şüphelinin gözaltına alındığı 'Kukla' operasyonunun, liderliğini Deniz Camgöz'ün ağabeyi Mahir Camgöz'ün yaptığı çeteye düzenlendiği öğrenildi. Camgöz'ün, Deniz Camgöz'ün suç örgütünü diri tutmaya çalışarak iş adamlarını tehdit ve şantaj yoluyla haraca bağladığı öğrenildi.

ÇİN'DEN FETHİYE’YE TİCARİ İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Fethiye Belediye Meclisi’nin geçen Kasım ayında gerçekleştirilen olağan toplantısında dostluk ve işbirliği imzalanması kararlaştırılan Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı, Fethiyeli işadamlarını Çin’i ziyaret etmeleri ve iki bölge arasında ticari ilişkileri geliştirme çağrısında bulundu.

MÜSİAD MUĞLA ŞUBESİ'NDEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi'nin ocak ayı sonunda yapılan genel kurulunun ardından Şube Başkanı Nevzat Aykaç başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenlendi.

MÜSİAD FETHİYE’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Fethiye Şube 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Şube Başkanı Kemal Tufan bayrağı Mehmet Atlı ve ekibine devretti. 

KARACA, HOLLANDA’DA İŞ ADAMLARI VE TUR OPERATÖRLERİNE ‘FETHİYE’ SUNUMU GERÇEKLEŞTİRDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Vakantiebeurs Turizm Fuarı için gittiği Hollanda’da, Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli, Türk ve Hollandalı iş adamları, tur operatörleri, STK başkanları akşam yemeğinde bir araya geldi.

MUĞLA'DA KEŞFEDİLDİ, 100 MİLYON YILLIK GEÇMİŞE SAHİP OLABİLİR

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, bilim adamları tarafından yaklaşık 50 ila 100 milyon yıllık geçmişe sahip olduğu tahmin edilen Sarı Otluk Mağarası'nın jeolojik yapısı inceleniyor.

ESKİ İŞ ADAMI HAMDİ CERAN VEFAT ETTİ

Fethiye’nin eski iş adamlarından Konyalı Hamdi Ceran tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MÜSİAD HEYETİ YORGUNLUK ATTI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi'nin ev sahipliği yaptığı 2. Bölge Başkanlar Toplantısı sonrası konuklar, Gökova Körfezi'nde tekne turu il yorgunluk attı.

LİKYA İLMEKLERİ DEFİLESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi ve TUI Care Foundation ortaklığında hayata geçirilecek “Likya’nin İlmekleri Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı. Kısa bir moda defilesinin de yapıldığı toplantıya; kamu sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve turizmcilerden oluşan geniş bir paydaş kitlesi katıldı.

MÜSİAD MUĞLA AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi üyeleri aileleri ile birlikte düzenlenen piknikte bir araya geldi.

MÜSİAD Muğla Şubesinden aylık değerlendirme toplantısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, üyeleri ile aylık kahvaltılı değerlendirme toplantısı yaptı.

Rus milyarderlerin güvenli limanı Muğla

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Rus işadamlarına uygulanan yaptırım sonrası Rus milyarder işadamları uluslararası sulardaki milyon dolarlık yatlarını Muğla kıyılarına yanaştırdı.

Fethiye’den Tanıtım Atağı

Fethiye Belediyesi’nin organizasyonu ile Fethiye’ye gelen Çin Halk Cumhuriyeti’nin en etkili medya kuruluşlarının mensupları ile işadamlarından oluşan bir heyet Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal ve Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Demir, Türk-Arap iş zirvesine katıldı

Gaziantep'te düzenlenen '2'nci Türk-Arap iş zirvesi' toplantısına Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şube Başkanı Av. Kazım Demir, Genç MÜSİAD Başkan yardımcıları Nurullah Enes Ganioğlu ve Mesut Çiftçi ile birlikte katıldı.