Adaylık Haberleri

Adaylık Haberleri

Seydikemer’de İyi Parti Adayı Harun Sağır Adaylıktan Çekildi

Seydikemer İttifakı adayı olarak seçim çalışmalarını yürüten İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Harun Sağır ittifakın bozulması sebebiyle çekildiğini açıkladı. Sağır bu süreçte teveccüh gösteren herkese teşekkür etti.

Başkan Adayı Ergenay, Saatcı’yı Destekleme Kararı Aldı

Memleket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Halil Ergenay, adaylıktan çekilerek İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı destekleme kararı aldı.

Büyükşehir ve 5 İlçenin Başkanı Değişti, Sadece Alim Karaca Adaylığını Korudu

CHP’de 31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da başta Büyükşehir olmak üzere 2019 yerel seçimlerinde kazandığı 6 ilçeden 5 ilçenin Belediye Başkanı değişti. Mevcut Belediye Başkanları içinde koltuğunu koruyan tek isim ise Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca oldu. 

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Aday Olan Kökten’den İlk Açıklama Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından açıklanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı adayı Muhammet Kökten’den adaylık ile ilgili ilk açıklama geldi.

Saatcı'dan seçim süreci değerlendirmesi

Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bu dönem aday adaylık sürecinin erken başladığını ifade eden Saatcı, bunun altında yatan nedeni kendisinin de anlamadığını söyledi. 

Seydikemer’de AK Parti Aday Adayları, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, muhtarlarla kahvaltıda buluştu.

Ak Partili Aday Adayları Kaymakam Ertaş’ı Ziyaret Etti

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında adaylık için hazırlıklılarını sürdüren AK Parti Fethiye belediye Başkan aday adayları, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ettiler.

Harun Sağır Adaylık İçin İstifa Edecek Mi ?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için aday belirleme süreci devam ediyor. Seydikemer’de mevcut Başkan Önder Akdenizli’nin karşısına Ak Parti’den aday adayları çıkarken, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır’ın görevinden istifa ederek, İyi Parti’den aday adayı olması bekleniyor. 

Muğla’da 25 öğretmen yemin etti

Muğla’da 24 Kasım öğretmenler günü çerçevesinde Muğla il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından program düzenlendi. Programda 13 ilçeden adaylıkları kalkan 25 öğretmen yemin etti.

Saylak, istifasını açıkladı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, görevinden istifa ettiğini gözyaşlarıyla açıkladı.

Çolak, Adaylık Başvurusunu Yaptı

Fethiye'de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

CHP'de Yerel Seçim Aday Başvuru Takvimi Netleşti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Zekican Balcı, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylık sürecinin Bugün başladığını açıkladı.

Hakemlik kursuna yoğun katılım oldu

Türkiye Boks Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan hakem adaylık kursu Milas’ta gerçekleştirildi. Türkiye Boks Merkez Hakem Kurulu Üyesi aynı zamanda Başhakem İbrahim Avcıoğlu yönetiminde programa 23 kursiyer katıldı.

Milletvekili adayı Demir halkla iç içe

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5.sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, adaylık çalışmalarına başladı. 

BAYKAN’DAN BAŞKAN KÖKTENER’E ZİYARET

DEVA Partisi Muğla Milletvekili aday adayı aynı zamanda medya patronu Bilal Baykan, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek adaylık süreci hakkında istişarede bulundu.

ERBAKAN'DAN , CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSU

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) gelerek 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde cumhurbaşkanı adayı olabilmek için başvuruda bulundu

AVUKAT TİLKİCİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde aday adaylık başvuru süreci devam ediyor. Bu kapsamda bölgemizin tanınmış avukatlarından Aydın Tilkici, Ankara’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne giderek Muğla Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. 

KULLUKÇU GENEL MERKEZDE ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili aday adayı Özgür Kullukçu, 28. dönem TBMM seçimi için milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

EROĞLU’DAN ADAYLIK SİNYALİ 

DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 10 Mart Cuma günü yapılması planlanan seçim tarihi açıklamasının ardından, adaylık çalışmalarına başlayacağını ve ay sonunda netleştirerek kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. 

DEMİR’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

“Hedefimiz Halkın Sesi Olmak” sloganıyla yola çıkan CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, 19 Aralık Pazartesi günü saat 15.00’da Fethiye İlçe Başkanlığı Binası’nda milletvekilliği adaylığını açıklayacağını duyurdu.

Dalaman spor turizminde atağa geçti

Sporsever tatilciler için kolları sıvayan Hilton Dalaman, bu kapsamdaki yatırımlarını hızlandırdı. Geçen yıl 'Bisiklet dostu' unvanını alan otel, bu yıl kiteboard, windsurf, seakayak kulüp ve eğitim merkeziyle bu branşlarda hem yurtiçi hem de yurtdışında yarışlar düzenlemek için adaylıklarını tamamladı.

Hüseyin Nizamoğlu’ndan ‘Adaylık’ açıklaması

İYİ Parti Muğla İl Kurucu Teşkilat Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı adaylığına ilişkin olarak yazılı bir açıklama yaparak tartışmalara açıklık getirdi.

AK Partide aday sayısı 5’e yükseldi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı kongresine sayılı günler kala aday sayısı artmaya başladı. İlk adaylık açıklamasını yapan mevcut Başkan Kadem Mete’nin ardından Kazım Avcı, Süleyman Reyhan, Elvan Göçer ve son olarak da Levent Akyer adaylıklarını açıkladılar. 

Yücel adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kongresi, 19 Ocak Pazar günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Daha önce ilçe başkanlığı için Ulaş Yavuz ve Mehmet Demir adaylıklarını açıklamıştı. Son olarak Ahmet Selim Yücel de ilçe örgütünde geniş katılımlı bir organizasyon ile adaylığını açıkladı.

CHP’li Yücel, “Adaylığım Devam Ediyor”

Fethiye’de 19 Ocak Pazar günü yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe kongresi heyecanı yaşanırken CHP Fethiye İlçe Başkanı adaylarından Ahmet Selim Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisinin adaylıktan çekildiğine dair söylentilerin olduğunu ancak bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

İl ve İlçe Başkanlıkları seçiminde Kimi aday görmek istiyorsunuz?

Siyasi partilerde kongre takvimleri şekillenirken; Muğla ve ilçelerinde de il ve ilçe başkanlıkları için adaylık kulisleri başladı. Özellikle AK Parti'de başlayan kongre süreci ile aday olmak isteyenlerin isimleri kulislerde dillendirilirken; Fethiye ilçesinde aday patlaması bekleniyor. SED MEDYA olarak sürece hız katmak amacıyla anket çalışması başlatıyoruz. www.gercekfethiye.com web sitesi üzerinden yapacağımız anket çok yakında...

Saatcı, resmi adaylık başvurusunu yaptı

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Muğla İl Seçim Kurulu’na resmi adaylık başvurusunu yaptı.

Başkan Saatcı; “Kararımız bu akşam belli oluyor”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, EMITT değerlendirme toplantısında gazetecilerin siyasi gündemle ilgili sorularını yanıtladı. Adaylık kararı konusunda Çarşamba veya Perşembe gününü işaret eden Başkan Saatcı, 2014 yılı yerel seçimlerinde çok az oyu olan bir siyasi partiden seçimi kazandığını hatırlatarak, “Biz yarışma kültüründen korkmayız” dedi. Başkan Saatcı, Muğla genelinde adaletli ve hakkaniyetli bir ittifak olmadığı takdirde, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olacağını yineledi. Muğla genelinde bir kamuoyu araştırması da yaptırdığını söyleyen Başkan Saatcı, “Muğla’da bizim açımızdan bir sıkıntı yok” dedi.

Başkan Gürün’e Kooperatif ve Şöför Oda Başkanlarından destek

Muğla il genelinde hizmet veren şoförler odaları ve kooperatif başkanları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e hem yeni dönem adaylık süreci için hayırlı olsun hem de hizmetleri için teşekkür ziyaretinde bulundular.