Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı Haberleri

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı Haberleri

İlçe Başkanı Ayıkol’un Resmi Ataması Gerçekleştirildi

Bir süredir vekaleten AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan Avukat Murat Çağlar Ayıkol’un, genel merkez tarafından resmi ataması yapıldı.

İlçe Teşkilatı Görev Dağılımı Yaptı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevine Arif Bozyel’in atanmasının ardından görev dağılımı yapılarak, yürütme kurulu belirlendi.

İlçe Başkanı Turhan Kovancı Aday Adaylığını Açıkladı

Bir süredir AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turhan Kovancı, istifa ederek Fethiye Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Fethiye’nin sorunlarının çözümü için mutlaka hükümet desteği alınması gerektiğini söyleyen aday adayı Kovancı, birlik beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Fethiye’de bayramlaşma töreni

AK Parti Fethiye ilçe başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve partililer katıldı.  

AK Parti yönetiminin görev listesi:

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu üyelerinin görev dağılımı belli oldu.

İLÇE BAŞKANI KOVANCI, MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Turhan kovancı, Fethiye Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etti.

TURHAN KOVANCI, GÖREVİ DEVRALDI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı önünde yapılan ilçe başkanlığı devir teslim töreninde, Ak Parti Muğla Milletvekilli aday adayı Turgay Öztürk, görevini Turhan Kovancı’ya devretti. Törene, AK Parti milletvekili aday adayları, AK partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

MUTLU DEMİRTAŞ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU

Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Turgay Öztürk, hem AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı hem de AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etmişti. İstifanın ardından Öztürk’ün yerine belediye meclis üyeliğine Kamil Mutlu Demirtaş’ın getirildiği bildirildi.

AK PARTİ’DEN LOKMA İKRAMI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından ilçe binasında lokma dağıtımı yapıldı. Pograma Antalya Milletvekili İbrahim Aydın’da katıldı.

AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI 2. YILINDA BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

1 Mart 2020 tarihinde Ak parti İlçe Başkanı olarak atanan Turgay Öztürk, 20 Eylül 2022 tarihinde 7. Olağan Kongresinde yeniden seçilerek güç tazelemişti. Olağan kongrede seçilen otuz kişilik yönetim kurulu ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Göreve gelişinin birinci yılında 20 Eylül 2021’de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yemekli toplantıda 1. Yılını kutlamışlardı. 20 Eylül 2022 tarihinde 2. Yılında yemekli yönetim kurulu toplantısını geleneksel hale getirerek yeniden buluştular.

Milletvekili Gökcan, Fethiye’de incelemelerde bulundu

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’de yapımı devam eden KYK kız ve erkek yurdu ile yapımı tamamlanan Esenköy Mahallesi Sentetik Futbol Sahası’nda incelemede bulunduktan sonra yeni binasına taşınan AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yaptığı açıklamada ‘Fethiye’ye yeni müjdeler vereceğiz. Daha önce ki verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Fethiye’de yapımı devam eden 1300 kişilik KYK Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu’ 2021 yılı sonunda tamamlanacak’ ifadelerini kullandı. 

AK Parti İlçe Teşkilatı kandil dolayısıyla lokma dağıttı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla Fethiye İlçe Teşkilatı önünde lokma dağıtımı yaptı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı olarak, vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunmak istedik. Regaip Kandilimizi kutladık” dedi.

Soydemir, “Siyasi partiler olmazsa olmazlarımızdandır”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir beraberinde Başkan Yardımcısı Veli Uysal ve Yönetim Kurulu Üyesi Uygur Tugay ile birlikte AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Turgay Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup; görevinde başarılar dilediler.

SED Medya’nın anketi sona erdi

SED Medya’nın Fethiye ve Seydikemer’de AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları kim olmalı anketine her 2 ilçeden büyük bir katılım oldu. AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı için adı kulislerde anılan 24 aday arasında Muhittin Kayabaş yüzde 18.2 ile 2 bin 288 ilk sırada yer alırken, Turgay Öztürk yüzde 16.1 ile 2 bin 16 oy ile ikinci Harun Balcı ise yüzde 12.3 bin 539 oy ile üçüncü sırada yer aldı. CHP Fethiye İlçe Başkanlığı için ise Ulaş Yavuz yüzde 49.6 ile bin 999 oyla ilk sırada yer alırken, Mehmet Demir yüzde 48.4 ile bin 951 oy ile ikinci sırada yer aldı. MHP Fethiye İlçe Başkanlığı için ise yüzde 31.5 309 oy ile Enver Demirci ilk sırada yer alırken Emre Tekcan yüzde 28.5 280 oy ile ikinci oldu.

AK Partili Sarıhan’a İhraç Şoku

Uzun süre AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini sürdüren, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Fethiye Belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden Kadir Sarıhan, yerel seçimlerin ardından sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlar gerekçe gösterilerek; AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu tarafından partisinden ihraç edildi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, FRT Televizyonuna yaptığı açıklamada, “Zamanında başbakanlık gibi çok üst kademelerdeki insanların da bu durumdan dolayı ihraç ediliyor. Burada da yapılan kendi sosyal medyalarında yapılan delil gösterilerek ihraç edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Ak Partililer İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ak Parti Fethiye ilçe başkanlığı tarafından Salı pazarı meydanında iftar yemeği düzenlendi. Geleneksel hale gelen iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Fethiye’deki AK partililerin bir araya geldiği iftar yemeğine; AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla İl başkanı Kadem Mete, AK parti Fethiye ilçe başkanı Bekir Eser, AK Parti Fethiye Belediye başkan ve milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, AK partili Fethiye Belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı ve partililer ile vatandaşlar katıldılar. AK partililer güzel bir Mayıs akşamında dualar eşliğinde iftarlarını açtılar…

Doğum gününü kutladılar

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen haftalık yönetim kurulu toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 65. doğum günü kutlandı.

Hıdır Fethiye’de Partililer ile bir araya geldi

AK Parti’den Muğla Büyük Şehir Belediye başkanı adayı olması beklenen Muğla AK parti eski milletvekillerinden Dr. Mehmet Nil Hıdır; geçtiğimiz hafta sonu Seydikemer ve Fethiye’yi ziyaret etti. AK Parti Fethiye İlçe başkanlığında partililerle bir araya gelen Mehmet Nil Hıdır konuşmasında “Muğla’da bir iktidar değişikliği zamanı ve Muğla’nın AK parti ile buluşma günü gelmiştir. Muğla’nın mutlaka yeni bir iktidara ihtiyacı vardır” dedi. Ziyarete katılan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’de; AK Parti genel merkezi tarafından belirlenen AK Parti Fethiye ilçe teşkilatının yeni yönetim kurulunu açıkladı. AK Parti İl Başkanı Kadem Mete konuşmasında; 20 Ocak 2019 tarihinde genel merkezimiz tarafından Muğla Büyük Şehir ve 13 ilçenin belediye başkanları adaylarının açıklanacağını söyledi.

ÖZLEM BALCI AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI…

Televizyon programcısı, dizi film ve sinema oyuncusu Özlem Balcı memleketi Fethiye’den Belediye başkan aday adayı oldu. Ünlü sanatçı Özlem Balcı AK parti Fethiye İlçe başkanlığında yapmış olduğu açıklamada; memleketim Fethiye’ye hizmet etmek istiyorum. Yapılanın daha iyisini yapmak için yola çıktım, dedi.

Turgay Öztürk “Fethiye’nin sorunlarını çözeceğim”

Fethiye Belediyesi AK Partili meclis üyesi Turgay Öztürk; Fethiye Belediye Başkan aday adayı oldu. AK Parti Fethiye İlçe başkanlığında açıklamada bulunan Turgay Öztürk; Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını ilan etti. Turgay Öztürk açıklamasında; Fethiye’nin sorunlarına değindi. Öztürk; partim beni layık görürse ve belediye başkanı seçilirsem bu sorunları çözeceğim ve köklü değişiklikler yapacağım, dedi.

Tatlıcı “Fethiye’yi Ak Parti İktidarına Kazandıracağız”

Fethiye’nin başarılı iş adamlarından turizmci ve mimar Mehmet Melih Tatlıcı AK partiden Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. AK Parti Fethiye ilçe başkanlığında açıklamada bulunan Mehmet Melih Tatlıcı “12 yıldır Fethiye’de Turizm sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibiyim. Turizmin bir çok alanında faaliyet göstermekteyiz. Aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunuyum. AK Parti sevdalısıyım. Fethiye’nin sorunlarını AK Partinin çözeceğine inanmaktayım” dedi. Temmuz ayında AK partiye üye olduğunu söyleyen Mehmet Melih Tatlıcı “Taze bir siyasetçiyim ama birçok sivil toplum girişimlerinde yönetici olarak görev aldım ve seçildiğim takdirde Fethiye’nin sorunlarını çözeceğim. Fethiye’nin sorunlarının çözümü noktasında ilkelerimizden oluşan bir Fethiye manifestosu hazırladım ve sizlerle paylaşacağım” dedi.

“YUSUF ÇAYLI” ADAY ADAYI MÜRACAATINI YAPTI

Deve’den düşerek ülke genelinde ün yapan AK Partili Karaçulha eski belediye başkanı Yusuf Çaylı; partisinden Fethiye Belediye başkan aday adayı oldu. Develer eşliğinde sevenleri ile birlikte yürüyüşe geçen Yusuf Çaylı; Fethiye Belediyesi başkan aday adayı oldu. AK Parti Fethiye belediyesi başkan aday adayı Yusuf Çaylı; Salı pazarı meydanında sevenleri ile birlikte buluşarak develerle yürüyüşe geçti. Yusuf Çaylı AK parti Fethiye ilçe başkanlığına gelerek Fethiye Belediyesi başkan aday adaylığı müracaatını yaptı.

“KADİR SARIHAN” TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi gerçekleşti. 430 delegeden 409’unun oy kullandığı seçimde Kadir Sarıhan 252 oy alarak başkan oldu. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Fethiye 6. Olağan Kongresine Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, AK Parti Medya Tanıtım İlişkileri Sorumlu Başkan Yardımcısı Yelda Gökcan, AK Parti MKYK üyesi Bülent Karakuş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Kongreyi siyasi konuşmalar öncesi Demokrat Partili Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’da ziyaret ederek, sonucun hayırlı olmasını diledi.

GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU SEYDİKEMER’DEN DESTEK İSTEDİ

Fethiye’ye üniversite kurulması için “Fethiye’ye Üniversite Yakışır” sloganı ile imza kapmayası başlatan Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Pazartesi günü başladığı destek ziyaretlerine 13 Haziran Salı günü Seydikemer’de devam etti. Platform üyeleri Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü, Seydikemer Muhtarlar Derneğini ve MHP Seydikemer İlçe Başkanlığını VE Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.