Antrenör Haberleri

Antrenör Haberleri

Miniklere bocce sevgisi kazandırılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Ula Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından bocce antrenörü Yasemin Miski çocuklara bu sporu sevdirerek spor yoluyla çocukların akademik başarılarına destek oluyor.

Sporun nabzı Spor Ekstra’da

FRT TV'de Salı akşamı 20.00'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra'nın bu haftaki konukları Fethiye Fitness Center Kurucusu Dudu İgan ve Artistik Jimnastik 4. Kademe Baş Antrenörü Naim Uçar oldu. 

Muğla Hokey Takımı Kupaya Doymuyor

Muğla karması Hokey takımı Ankara'da oynanan karşılaşmalarda kupayı Muğla'ya kazandırdı.

Muğla İl Karması U16 Kızlar Hokey'de Galip Geldi

U16 Kızlar Hokey Karması'nda mücadele eden Muğla İl Karması Kızlar Hokey Takımı oynadıkları Kırklareli İl Karması Hokey Takım'ını 6-1’lik skorla mağlup etti.

Ahmet Çakı: "Hedefimiz Önümüzdeki Maçı Kazanıp, Ligde Tutunmak"

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor 13. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile kendi seyircisinin desteğiyle oynayacak. Çağdaş Bodrum spor yeni Başantrenörü Ahmet Çakı "Hedefimiz önümüzdeki maçı kazanıp, ligde tutunmak" dedi.

Menteşe Ege Yıldızları Beşte Beş Yaptı

Türkiye Hokey Süper Ligi'nde Amasya’da oynanan salon hokey karşılaşmalarında Menteşe Ege Yıldızları 5' te 5 yaparak puanını 29' a çıkardı.

Bodrum'da Ender Arslan Dönemi Bitti

Çağdaş Bodrumspor'da üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Başantrenör Ender Arslan ve tecrübeli oyuncu Hakan Yapar ile yollar ayrıldı.

Yaşlılar Satranç Oynayarak Keyifli Vakit Geçirdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Sağlıklı Aktif Yaşam Programı (SAYAP) projesi kapsamında FETAV binasında yaşlılar bir araya gelerek satranç oynadı. 60 yaş üzeri yaşlı vatandaşların satranç aktivitesi renkli görüntülere sahne oldu. İkinci kademe satranç antrenörü ve hakemi Simber Cana Özdilek, mikrofonlarımıza satranç aktivitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bayır Ortaokulunda Hokey Antrenmanları Başladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Bayır Ortaokulu'nda sportif faaliyetlerin yürütülmesi için Ege Yıldızları Spor Kulübü gönüllü antrenörlerinden Samet Alataş, Menteşe Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Hokey kurslarına başladı.

Avrupa Şampiyonu Milli Takımda Muğla Büyükşehir Atrenörü Görev Aldı

Romanya Bükreş’te 07-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ümitler (U-21) Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş tek kadın milli takım baş antrenörü olarak görev yaptı.

Ula’da gençler gönüllere dokundu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri ve gençlik merkezi gönüllüleri Ula Kızılyaka İlköğretim Okulu ve ortaokulunda çocuklarla kültür sanat ve sportif faaliyetler düzenledi.

Şampiyon babanın şampiyon kızları Dünya Kupası yolunda

 Türkiye, Avrupa ve uluslararası şampiyonlukları bulunan kick boks sporcusu ve Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan’ın iki kızı da babalarının yolunda şampiyonluklara koşuyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 6 yaşında spor ile tanışan Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan Marmaris’teki salonunda şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor.

Taekwondo antrenörü Naz Göktaş’a milli görev

Muğla’dan Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş Romanya’da düzenlenen Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.

MSKÜ’de tenis antrenörlük kursu başladı

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesinde Teori ve uygulama derslerinin verileceği 2. Kademe tenis kursu, Spor Bilimleri Fakültesi amfisinde 53 kişinin katılımıyla başladı.

Ender Arslan, "Hedefim sıradaki maçı kazanmak"

 Ligde geçtiğimiz hafta Darüşşafaka karşısında aldıkları galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Çağdaş Bodrumspor Başantrenörü Ender Arslan, "Ligde zor bir rakibi iç sahada güzel bir atmosferde taraftarımızın desteğiyle yenmeyi başardık. Bizim öz güvenimiz açısından da çok iyi oldu. Benim hedefim sıradaki maçı kazanmak, ondan sonra zaten hedef kendi kendini belli eder" dedi.

Vali Akbıyık 100.Yıla Özel Maçta Forma Giydi

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Muğla Valiliği, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Muğla Şubesi işbirliğinde Atatürk Stadyumu'nda 100. Yıl Gösteri Maçı gerçekleştirildi. 

Fevzi Tuncay, ‘Iska’ filminin hikayesini anlattı

Yönetmenliğini Mert Erez’in yaptığı Iska filmi, Fevzi Tuncay'ın Galatasaray maçında bir topu ıskalamasının ardından olanları ve kalecinin hayata tutunmasının gerçek öyküsünü anlatıyor. Fethiyespor’un kaleci antrenörü Fevzi Tuncay, film ile ilgili düşüncelerini FRT TV muhabirimize anlattı.

Başkan Şen, Operasyon Geçirdi

Muğla’nın Kızları Hokey Takımı Antrenörü Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, Operasyon Geçirdi.

Muğlaspor’un akademi kadrosuna Karaca dahil edildi

Muğlaspor Futbol Akademisi Kaleci Departmanı Sorumlusu ve Futbol Okulları Koordinatörlüğü görevine antrenör Sinan Karaca getirildi. Sinan Karaca, aynı zamanda U18, U17, U16 ve U15 takımlarınında kaleci antrenörlüğü görevinde de bulunacak.

Bodrumspor’un Rakibinden Sahalarda Ender Görülen Olay

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor’un da rakibi olan Altay FK’da sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Eski futbolcu aynı zamanda oyuncu antrenörü Murat Uluç, 42 yaşında tekrar futbola döndürülerek Altay FK’nın santraforu oldu.

'Spor Aşkı Engel Tanımaz' Kursları Devam Ediyor

Özel çocukların sanatla, kültürle, sporla ilişkilerini artırmak için Bakanlığın 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi kapsamında özel çocuklar ile antrenörler eşliğinde yüzme eğitimleri devam ediyor.

GENÇLER TÜRKİYE FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI, ORTACA’DA BAŞLADI

Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 61 ilden 448 Erkek, 236 Kadın sporcunun, 150 antrenör, 75 hakemin ve sporcu velilerinin katılımıyla bugün Muğla Ortaca'da başladı.

BRİÇ TURNUVASINDAN FETHİYE’YE DERECE İLE DÖNDÜLER

Türkiye Briç Federasyonu’nun Antalya’da düzenlemiş olduğu 16 Yaş Grubu Briç turnuvasına katılan ÇYDD Fethiye Şubesi gönüllü öğrencilerinden Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan Türkiye ikincisi oldular. Kupa ve madalyaları ile Fethiye’ye dönen Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan için ÇYDD Fethiye şubesinden kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; akıl sporu Briç’te büyük bir başarı elde eden Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan ile antrenörü ÇYDD Fethiye şubesi üyesi Mustafa Türkmen ödüllendirildi.

FETHİYE BELEDİYESİ’NİN OKÇULUK KURSLARI SONA ERDİ

Fethiye Belediyesi tarafından gençler için düzenlenen kış dönemi modern okçuluk kursları sona erdi. Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun sertifikalı antrenörlerinden Kartal Cenk Taş tarafından ücretsiz olarak verilen kurslara 50 kadar kursiyer katıldı.

OKÇULUK VE ATLETİZM KURSLARI AÇILDI

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne “Okçuluk” ve “Atletizim” antrenörleri geldi. Fethiye’nin sporda her geçen gün daha çok yol aldığını belirten Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Çocuklarımızı ve sporcularımızı okçuluk, atletizm ve diğer branşlarda kurslarımıza bekliyorum” dedi. 

ÜZÜMLÜ’DE ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ

Yeşilüzümlü Spor’u çalıştıran antrenör Fevzi Sevinç takımla yollarını ayırdı. Takımın yeni antrenörü ise Ali Abbak olduğu öğrenildi.

KÖYCEĞİZ’DE MİLLİ GÜREŞÇİ İLYASOĞLU SÖZLEŞME İMZALADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde antrenör Elis Yıldız'ın çalıştırdığı, bir çok başarılara imza atan Milli Güreşçi Selvi İlyasoğlu Köyceğiz Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

MUĞLA HOKEY TAKIMINA MAÇ ÖNCESİ MORAL

Ege Yıldızları Başkanı Serkan Şen, ve kulübün antrenörleri hafta içi oynanacak Muğla Hokey U-16 Kızlar Yerel Ligi öncesinde hokey takımıyla yemekte bir araya geldi.

BAŞARILI BOKSÖRDEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

Almanya Münih’te Lions Boxnacht 13’üncü Profesyonel Boks Maçında Alman Rakibini yenerek büyük bir başarıya imza atan bölgemizin ilk kadın boksörü Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Arslan Ayten, başarısını Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile paylaştı.

KÖYCEĞİZ'DE ANTRENÖRLÜK KURSU DÜZENLENDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Kano Federasyonu tarafından 12-16 Ekim 2022 tarihlerinde Durgunsu Kano 1.Kademe Yardımcı Antrenörlük kursu düzenlendi.