Belediye Kültür Merkezi Haberleri

Belediye Kültür Merkezi Haberleri

Fethiyespor Genel Kurulu yapıldı

Daha önce çeşitli sebeplerden dolayı 2 kez ertelenen Fethiyespor Olağan Genel Kurulu Olağanüstü olarak toplandı. Yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday olarak giren mevcut başkan Esat Bakırcı bir dönem daha Fethiyespor Başkanı olarak seçildi.

Türkü Gecesi Düzenlendi

Fethiye Belediyesi ile Adabelenliler Derneği işbirliğinde sabah Sahil Koru Mahallesi’nde yapılan fidan dikiminin ardından akşam Belediye Kültür Merkezi’nde türkü gecesi düzenlendi.

Nazmiye Halvaşi’den Fethiye’de Konferans

Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 84. yıl dönümü nedeniyle Fethiye CHP İlçe Kadın Kolları tarafından FBKM’ de konferans düzenlendi. CHP eski parti meclis üyelerinden Nazmiye Halvaşi; konferansa konuşmacı olarak katıldı. CHP eski parti meclis üyelerinden Nazmiye Halvaşi; Osmanlı’dan günümüze kadar Türk Kadınının mücadelesini anlattı. Fethiye Belediye Kültür Merkezi salonundaki konferansa CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kestep, Fethiye Belediye Başkan aday adayları Veli Pabuşçu, Keramettin Yılmaz, Fethiye'deki sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri ile partililer katıldı. Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kestep kısaca günün anlam ve önemini ifade edip, ''Atatürk'ün devrimlerine bağlıyız'' diye konuştu.

Hayatı Paylaşmaya Engel Yok…

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası, dernekler, eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin işbirliğiyle farkındalık yürüyüşü düzenlendi. Ardından da Belediye Kültür Merkezi’nde tiyatro, dans gösterileri, müzik dinletisi ve disleksi rahatsızlığı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Duygu dolu öğretmenler günü etkinliği

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri Fethiye’de devam ediyor. Fethiye Belediye Kültür Merkezi salonunda düzenlenen programda öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı ‘Önce Vatan Kurtuldu’ isimli oratoryo sahnelendi.

HAYATI PAYLAŞMAYA ENGEL YOK!

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde tiyatro, şiir dinletisi, alzheimer rahatsızlığı hakkında bilgilendirme, dans gösterileri ve müzik dinletisi yapıldı.

KAYBOLAN KAYIK VE TEKNELER BU SERGİDE

Fethiye’de, Gemi Modelleri Sergisi açıldı. Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın yaptığı sergi açılışına vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Deniz kültürümüzün içerisinde kaybolan kayık, tekne ve gemilerin yeniden kültürümüze kazandırılması amacıyla sanatçı Hakkı Yücel’in hazırladığı Gemi Modelleri Sergisi Fethiye Belediye Kültür Merkezi sergi salonunda açıldı. Birbirinden farklı 14 tane gemi modellerinin yer aldığı sergide Fethiye Piyadesi ve Fethiye Kayığı büyük ilgi gördü. Açılışa Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Eskici, IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Müdürü Bülent Telli ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN ADAYLARI TV PROGRAMINDA BULUŞTU

Fethiyespor’un 3 Haziran Cumartesi günü Fethiye Belediye Kültür Merkezi salonunda yapılacak olağan genel kurulunda başkanlık için Fethiyespor eski başkanlarından iş adamı Esat Bakırcı ile Fethiyespor eski kaptanlarından ve eğitimci iş adamı Mustafa Ferizcan yarışacak. Başkan adayları Esat Bakırcı ve Mustafa Ferizcan FRT’de Spor Saati programına konuk oldular.

FETHİYESPOR OLAĞAN KONGRESİNDE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI…

2. Lig Kulüplerinden Fethiyesporun geçtiğimiz Cumartesi günü yapılması planlanan olağan genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 3 Haziran 2017 Cumartesi gününe ertelendi. Kongre için Fethiyespor başkan adaylarından Mustafa Ferizcan ile birlikte gelen bazı kulüp üyeleri kongrenin yapılacağı Fethiye Belediye Kültür Merkezinde açıklamada bulundular. Kongrenin ertelendiği duyurusunu Fethiyespor basın sözcüsü İsmail Türk yaptı.

“Ülkenin geleceği “Hayır ve Evet”e bağlı değil”

Fethiye Belediye Kültür Merkezi’nin 13. Yıl etkinlikleri kapsamında verilen Ali Tunç konserinde Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı; “Kimse merak etmesin, ülkenin geleceği ‘Hayır’ ve ‘Evet’e bağlı değil. Toros dağlarında dumanlar tüttükçe o evetler, hayırlar daha çok gelir geçer ama ilelebet Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet devam eder. Ondan kimsenin tereddüdü olmasın” diye konuştu.