Belediye Personeline Haberleri

Belediye Personeline Haberleri

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile yetkili sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

Rahmeti Ve Bereketi Bol "Üç Ayların" İkinci Kandili Miraç Kandili

Mübarek Miraç Kandili nedeniyle Fethiye Belediyesi tarafından, Fethiye Belediyesi Halk evlerinde, belediye ana hizmet binası ve diğer birimlerinde hem vatandaşlara hem de belediye personeline kandil simidi dağıtıldı. Ana hizmet binası önünde lokma dağıtıldı.

Menteşe Personeline ‘Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme’ Eğitimi

Menteşe Belediyesi ve Yanındayız Derneği işbirliği ile hayata geçirilen ‘Eşit Bir Gelecek Yerelde Başlar’ projesi kapsamında belediye personeline ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme’ eğitimi verildi.

Menteşe Personeline İstismara Karşı Önlem Eğitimi Verildi

Menteşe Belediyesi ve Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği işbirliğiyle belediye personeline ‘Cinsel İstismara Karşı Koruyucu Önleyici Yaklaşım’ konulu eğitim verildi.

Belediye Personeline “Fethiye Güvende İletişim” Eğitimi

Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, kurum içi eğitimler kapsamında 2 günlük eğitim programı düzenlendi. Doç. Dr. Bülent Sezgin, Uzm. Psk. Dan. Berk Çeşmeli, Uzm. Merve Aşıcı tarafından verilen eğitimlere 160 civarında personel katılıyor.

MARMARİS BELEDİYESİ PERSONELİNE STRES KONTROLÜ EĞİTİMİ

Marmaris Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik ‘Öfke ve Stres Kontrolü” eğitimi düzenlendi.

BODRUM BELEDİYESİ'NDE DEPREM TATBİKATI

Bodrum Belediyesi tarafından belediye personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimler devam ederken, son olarak deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Belediye Personeline Temel Yangın Eğitimi Verildi

Seydikemer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye personeline teorik ve uygulamalı olarak ‘Temel Yangın Eğitimi’ verildi.

SEYDİKEMER’DE BELEDİYE PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Seydikemer Belediyesi personeline uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi. Teorik ve uygulamalı eğitimde hayat kurtaran müdahaleler cansız manken üzerinde gösterildi.

SEYDİKEMER BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

Seydikemer Belediyesi’nde görevli personellere yönelik ‘Kamu Görevlilerinde Etik Davranış ve Görgü Kuraları’ konulu eğitim verildi.

Köyceğiz Belediye personeline ilkyardım eğitimi verildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, belediye personeline uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi.

Karaca, Belediye Personelinin Yeni Yılını Kutladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan ile birlikte tüm belediye personeline yeni yıl öncesi ziyaretlerde bulundu.

AKUT Fethiye’den belediye personeline eğitim

AKUT Fethiye ekibi olası deprem, doğal afet ve kazalara müdahalede verimliliğini arttırmak için eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Fethiye Belediye personeline, AKUT tarafından Belediye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde eğitim başlatıldı.

Belediye personeline ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ verildi

Muğla AFAD İl Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Fethiye Belediyesi personeline ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ verildi.

Belediye personeline Temel Yangın Eğitimi verildi

Bodrum Belediyesi tarafından, Gıda A.Ş. bünyesinde görevli personele yangına müdahale eğitimi verildi.

Fethiye Belediye personeline veda

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, düzenlenen törenle belediye personeline veda etti. 20 yıl görev yaptığı Fethiye’yi mutlu ve huzurlu insanların yaşamaktan keyif aldığı bir kente dönüştürmek için birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Saatcı, “Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Bulut’tan belediye personeline ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, Fethiye Belediyesi personelini ziyaret etti. Fethiye Belediyesinin işinde uzman ekiplere sahip olduğunun altını çizen Bulut, “Göreve geldiğimizde birlikte çok güzel işler yapacağımıza eminim” dedi.

Belediye’nin Beşiktaşlı Personeline Ziyaret

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, Fethiye Belediyesi’ndeki Beşiktaşlıları ziyaret etti. Özkan Torunoğulları’nın Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, derneğin yeni yapılanması, Fethiye’de Beşiktaş için gerçekleştirilmesi düşünülen projeler ve üyelikler ile ilgili konular konuşuldu. Ayrıca Belediye personeline üye kartları ve hediyeler sunuldu.