Berabere Haberleri

Berabere Haberleri

Dinçel, ‘Uşak Maçı Hafife Alınmaması Gereken Bir Maç’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Dinçel, ‘Hafta Sonu Düzcespor’u Yenmek İstiyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor Sarıyer İle Berabere Kaldı 1-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 27. haftada Fethiyespor, konuk ettiği Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı.

Trendyol 1. Lig, Bodrum FK: 0 - Sakaryaspor: 0

Trendyol 1. Lig 22. hafta mücadelesinde Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklama

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile 11 Şubat Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Fethiyespor – Menemen Futbol Kulübü maçı hakkındaki düşüncelerini anlattı.

Fethiye’de Gol Sesi Yok

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor maçından kazanan çıkmadı

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu‘nda mücadele eden Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor 11. hafta mücadelesinde 1-1 beraber kaldı.

Gülleri, “Kazanmamız lazımdı”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, 1-1 berabere kaldıkları Karaman Futbol Kulübü müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu.

Muğlaspor kendi evinde oynadığı maçtan berabere ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 5. hafta mücadelesinde Muğlaspor kendi evinde oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı.

Seydikemer Yine Berabere Kaldı: 0-0

Süper Amatör Lig B grubu 2. Hafta mücadelesinde Seydikemerspor, Karaçulhaspor’a konuk oldu. Mücadelenin büyük bir kısmını 10 kişi oynamasına rağmen Karaçulhaspor, Seydikemerspor’a direndi ve iki takım 1’er puanla sahadan ayrıldı.

Seydikemer’in ilk maçında gol yok: 0-0

Seydikemerspor, Süper Amatör Ligi B Grubu’nun ilk hafta mücadelesinde konuk olduğu Marmaris Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Teknik direktör Altın, “Zorun değişiklikler bütün planlarımızı altüst etti.”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile hafta sonu karşılaşacakları Menemenspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Göksu: “Bugünkü oyun ışık verdi”

Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Bodrum FK beraberliğinin ardından, " Umarım biz bu iyi oyunumuzu devam ettiririz" dedi.

Taşdemir: “1 puanımızı aldık ve önümüze bakacağız”

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Altay beraberliğinin ardından, “1 puan aldık ve önümüze bakacağız” dedi.

Bodrum FK, İzmir’de puanları paylaştı: 1-1

Trendyol 1.Lig 6.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, konuk olduğu İzmir ekibi Altay ile 1-1 berabere kaldı.

Altın ‘Kazanmamız gereken bir maçtı’

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Arslan, “İlk galibiyetimizi almak istiyoruz”

Fethiyespor'un Galatasaray'dan kiraladığı genç defans Işık Kaan Arslan, 1-1 berabere kaldıkları Iğdır FK maçı ile yarın karşılaşacakları Somaspor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına aktardı.

Fethiyespor, bu hafta kiminle oynayacak?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Somaspor’u ağırlayacak. Mücadele, 23 Eylül Cumartesi günü 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Fethiyespor’da Soma Mesaisi Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Iğdır FK maçının ardından verilen 1 günlük izin sonrası karşılaşacağı Somaspor mücadelesi hazırlıklarına başladı.

Fethiyespor Son Dakika Golüyle Beraberliğe Razı Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4.hafta mücadelesinde Fethiyespor, konuk olduğu Iğdır FK ile 90+9'da bulduğu golle 1-1 berabere kaldı.

Bodrum FK, Gençlerbirliği’ne Konuk Olacak

Trendyol 1.Lig 2.Hafta mücadelesinde Erzurumspor ile 0-0 berabere kalan Bodrum FK, önümüzdeki hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

İsmet Taşdemir: 'Zor bir müsabaka oldu'

Bodrum Futbol Kulübü kendi evinde konuk ettiği Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 'Zor bir müsabaka oldu. Bu sıcak havada oynamak her iki takım içinde çok zordu. Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz' dedi.

Ege'de puan savaşı

Ligin ilk haftasında Giresun’u tek golle geçen Bodrumspor ile Giresun’da Bandırmaspor ile berabere kalan Erzurumspor, bugün saat 17:00’da karşı karşıya gelecek.

Erzurumspor’da Bodrum maçı hazırlıkları sürüyor

 Sahasındaki güçlendirme çalışmalarından dolayı ligin ilk maçında Giresun’da Bandırmaspor’la karşı karşıya gelen ve sahadan 1-1 berabere ayrılan Erzurumspor, 19 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Eldirekspor Play-Off finali oynamaya hak kazandı

Dr. Alp Gayrimenkul 2. Amatör Küme Ligi B Grubu 14. hafta müsabakasında Eldirekspor ile Esenköyspor Ölüdeniz Sahasında yapılan maçta 0-0 berabere kaldı.

ÇATAL, “HAKEM KIRMIZI KARTI VERMEDİ”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, evinde konuk ettiği İskenderunspor ile golsüz berabere kaldı. Maçı değerlendiren Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Hakem bir tane kırmızı kartımızı vermedi” diyerek tepkide bulundu.

KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLER

Fethiyespor 12. hafta karşılaşmasında Sarıyer ile evinde 1-1 berabere kaldı. İç sahada alınan 1 puan sonrası Teknik Direktör Mesut Toros, Genel Kaptan Nacit Çatal ve Takım Kaptanı Selçuk Alibaz açıklamalarda bulundu.

YEREL DERBİDE KAZANAN ÇIKMADI

Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden iki Fethiye takımının karşılaşmasında gol sesi çıkmadı. 90 dakika sonunda Karaçulhaspor ile Yeşilüzümlüspor 0-0 berabere kaldı.

SPOR TOTO 1. LİG: BODRUMSPOR: 1 - MANİSA FK: 1

Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Bodrumspor sahasında Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı.

ÇATAL,’’İYİ YOLDA İLERLİYORUZ’’

2022-2023 sezonunun ilk hazırlık karşılaşmasına çıkan Fethiyespor, evinde Nazilli Bel. Spor’u konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmasın ardından Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, berabere tamamlanan mücadeleyi değerlendirdi.