Bilet Haberleri

Bilet Haberleri

Mercan, “Piyango bana çıksın çiftçilere dağıtacağım”

Fethiye Cuma Pazarı Esnafı Osman Mercan, bu yılbaşında çekilecek piyango biletinin kendisine çıkması halinde çiftçilerin çalışan gözüktükleri için mahrum kaldığı 5000 liralık emekli ikramiyesini vereceğini belirtti.

Otobüs Bilet Fiyatları Cep Yakıyor

Akaryakıta gelen zam fiyatları şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Fethiye Otogarı’ndan alınan bilgilere göre en ucuz biletler 250 liradan başlıyor.

Fethiyespor Maçında Bilet Fiyatları Ne Kadar?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde Düzcespor’u ağırlayacak. Maçın bilet fiyatlarının ne kadar olacağı taraftarlarda soru işareti oluşturdu.

Biletler Satışa Çıktı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4.Haftasında Çağdaş Bodrumspor, 21 Ekim Cumartesi günü sahasında Darüşşafaka Lassa ile karşılaşacak. Mücadelenin biletleri satışa çıktı.

Pesen, “Fethiye’de şans oyunlarına ilgi yoğun”

Fethiye’de 8 yıldır şans oyunu biletleri satan Adnan Pesen, Fethiye halkının şans oyunlarına yoğun ilgi gösterdiğini FRT TV mikrofonlarımıza belirtti.

Rodos Turlarında Kombine Bilet Dönemi 

Skymarine genel müdürü Merve Selçuk Aydemir, FRT TV’ye devam eden turlar ve kampanyalar hakkında bilgiler verdi. 

Kombine Satışları Başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'un kombine bilet satışları başladı.

Bodrumspor, Süper Lig biletini alabilmek için kenetlendi

Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig play-off final karşılaşmasında Pendikspor ile kozlarını paylaşacak. Hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu maçta elimizden geleni yapıp finali geçip, Süper Lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Bodrumspor-Eyüpspor maçı biletleri satışa çıktı

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2.Turu’nda Bodrumspor’un evinde konuk edeceği Eyüpspor maçı biletleri satışa çıktı.

Fethiyespor müsabakası kadın ve çocuklara ücretsiz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fethiyespor – Balıkesirspor karşılaşmasını izlemek isteyen kadın ve çocuklardan bilet ücreti alınmayacak.

ÇAĞDAŞ BODRUMSPOR BASKETBOL TAKIMI'NDAN “BİR BİLET SENDEN, BİR BİLET BİZDEN” KAMPANYASI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bir çok kurum kuruluş, siviltoplum örgütleri ve hayır sever vatandaşlar bölgeye yardım için seferber olurken Çağdaş Bodrumspor “Bir Bilet Senden, Bir Bilet Bizden” kampanyası ile sezon boyunca basketbol maçlarını izlemeye gelenlerin aldığı bilet sayısı kadar bilet alarak depremzede vatandaşların yaralarını saracak.

ERMAŞ MUĞLASPOR VE MARMARİS GENÇLİKSPOR DEPREMZEDELER İÇİN SAHAYA ÇIKTI

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler dolayısıyla Ermaş Muğlaspor ile Marmaris Gençlikspor depremzedeler için dostluk maçı oynanırken, satılan tüm bilet gelirleri depremzedelere bağışlandı.

SATIŞLAR DEVAM EDİYOR BÜYÜK İKRAMİYE 200 MİLYON TL

Milli Piyango Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin satışı Fethiye’de devam ediyor. Bu yıl tam 200TL, yarım 100TL ve çeyrek bilet ise 50 TL olarak satışa sunuldu.

KOMBİNE SATIŞLARI BAŞLADI

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor’un, kombine bilet satışları başladı.

YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR AKARYAKIT FİYATLARI İLE BİLET FİYATLARI PARALEL

9 gün süren Kurban Bayramı tatili sona erdi. Bayram tatili boyunca birçok yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan Fethiye’de, Temmuz ayının sonlarına yaklaşırken şehirlerarası otobüs severlerinde yoğunluk devam ediyor.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ FİYATLAR UÇTU

Akaryakıta gelen zamlar, otobüs bilet fiyatlarını etkiledi. Özellikle son zamanlarda benzin ve motorine gelen zamlar sonrası otobüs bilet fiyatları tavan yaptı. Yaz tatilinin başlaması ve yaklaşan Kurban Bayramı için seyahat etmek zorunda olan vatandaşlar kara kara düşünmeye başladı.

Başkan Gümüş’ten Karne Hediyesi Lunapark Bileti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Cuma günü sona erecek 2021 - 2022 eğitim - öğretim yılı sonunda karnesi getiren öğrencilere lunapark bileti hediye edecek.

Güncel Dolmuş Fiyatları

Akaryakıta yapılan zamlardan sonra güncel toplu taşıma ücretleri tam bilet 6 lira 65 kuruş, öğrenci biletleri 4 lira 15 kuruş, nakit biniş ise 10 lira olarak devam etmekte.

Olcar ve Selçuk’tan Turizm Derneği’ne ziyaret

TURSAB Havayolu biletleme ve IATA İhtisas Başkanı Numan Olcar ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Hikmet Selçuk Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur’u ziyaret etti.

120 milyon TL’lik büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı

Sisal Şans tarafından 31 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde bugüne dek verilen en yüksek ikramiye olan 120 milyon TL, 9 8 7 6 0 6 6 numaralarına isabet etti. Satılan tek çeyrek biletin sahibi 30 milyon TL’lik ikramiye kazandı. Amorti çıkan numaralar ise 4 ve 5 oldu.

Milli Piyango Biletlerine Yoğun İlgi

Altının ve dövizin önlenemez yükselişi karşısında akaryakıtın yanı sıra her türlü ürüne son yılların en büyük zamlarının geldiği şu günlerde vatandaş çıkış yolunu Milli Piyango’da görüyor.

Başkan Gümüş’ten karne hediyesi Lunapark bileti

Covid-19 salgın tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim yoluyla başlayan ve kimi zaman yüz yüze sürdürülen 2020-2021 eğitim öğretim yılı öğrencilerin bugün karnelerini almaları ile sona eriyor.

Piyango biletleri Fethiye’de erken bitti    

Tarihinde ilk defa 100 milyon liralık büyük ikramiyeyi verecek olan Milli Piyango biletlerine ilgi yoğun oldu.

Milli Piyango yılbaşı biletleri satışları devam ediyor

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi biletleri satışı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de devam ediyor. Bu yıl büyük ikramiye 100 milyon TL olarak belirlendi. Tam bilet 100, yarım bilet 50 ve çeyrek bilet 25 TL'den satılacak. Geçen yıl yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon lira olarak belirlenmiş tam bilet 80, yarım bilet 40, çeyrek bilet ise 20 TL'den satılmıştı.

Seyahat izni alanlar otogara akın etti

Ramazan Bayramı öncesi Fethiye dışına çıkmak isteyen vatandaşlar önce seyahat izin belgesini ardından da otobüs biletini aldılar. Cumartesi yani Arife günü sokağa çıkma kısıtlaması olacağı için, seyahat için gerekli izni alanlar daha sonra otobüs biletlerini de aldılar.

MİLLİ PİYANGO SATIŞLARI HIZLANDI

Büyük ikramiyenin 61 milyon lira olarak belirlendiği yılbaşı özel çekilişine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yılbaşı özel çekilişi için Fethiye’de de seyyar bayiler tarafından satışı sürdürülen yılbaşı piyango biletleri bugünlerde kapışılmaya başlandı.

4. KEZ BÜYÜK İKRAMİYE VERDİLER

Fethiye’nin en şanslı Milli Piyango Bayisi Nilgün ve Nazmi Kocatepe; büyük ikramiye dağıtmaya devam ediyor. Milli Piyango Bayisi Nilgün ve Nazmi Kocatepe’den 9 Kasım 2017 çekilişinde bilet alan şanslı talihlinin 046115 no’lu çeyrek biletine 2.500 milyon TL. ikramiye çıktı. Ayrıca 10 kişiye de teselli ikramiyesi isabet etti…

GÜNAY ÖZÜTOK “BİRLİKTE HAREKET ETMEZSEK, HEP BİRLİKTE YOK OLURUZ”

FTSO Başkan Yardımcısı Günay Özütok yaptığı açıklamada, bölge turizminin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek özellikle küçük ölçekli işletmelerin yaşayıp geleceğe taşınması için, THY'nin İstanbul ve Ankara'dan Dalaman Havaalanına olan sefer sayılarını artırarak bilet fiyatlarını da makul seviyelere çekmesi gibi devlet destekli uygulamalara ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Bölgedeki turizm örgütlerini, işletmecilerin taleplerini ilgili bakanlıklara iletmek için bir araya gelmeye davet eden Günay Özütok "Sorunlarımızı birlikte hareket edersek çözebiliriz. Birlikte hareket etmezsek, hep birlikte yok oluruz" diye konuştu.

“KUŞ” ADLI TİYATRO GÖSTERİMİ SALI GÜNÜ SERGİLENECEK…

Üretim Sanat Tiyatrosu 2016-2017 sanat sezonu oyunu “KUŞ” adlı tiyatro oyunu ile yoluna devam ediyor. Oyun 14 Mart Salı günü Saliha Sultan Paspatur şubesinde 3. Katta sergilenecek. Oyun bilet – rezervasyon için 0535 204 57 39 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Vatandaşın Hayallerini Süslüyor

2017 Milli Piyango yılbaşı biletleri geçtiğimiz günlerde satışa sunulurken, 60 milyon TL olarak açıklanan tarihin en büyük ikramiyesi vatandaşların hayallerini süslüyor.