Çıkma Haberleri

Çıkma Haberleri

Karayiğit, ‘Hal Yasası’nın Bir An Önce Çıkması Lazım!’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, girdi fiyatlarının devamlı yükselmeye devam ettiğini belirterek bir an önce hal yasasının çıkması gerektiğini söyledi. Karayiğit, Karaçulha Hali ile Fethiye’de kurulan pazarlardaki fiyat farkı ile ilgili de çeşitli açıklamalarda bulundu.

Karaca'dan, Geleceğinize Sahip Çıkın Çağrısı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçmenlerden sandığa giderek geleceğe sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Milas’ın efeleri sonunda Efeler Ligi hedefine ulaştı

Uzun yıllardan bu yana Türk Voleybolunun en prestijli ligi olan Efeler Ligi’ne çıkabilmek için olağanüstü mücadele eden Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, hayalini gerçeğe dönüştürdü. Konya’da düzenlenen play-off yarı final ve finallerde başarı göstererek Efeler Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.

Saatcı: Çiftçilerimize Ücretsiz Ziraat Mühendisi Ve Veteriner Desteği Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde çiftçilere Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim desteği vereceklerini açıkladı.

Saatcı: Emeklilere 5000 TL’ye Kadar Destek Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkmaları halinde kirada oturan emeklilere 5000 TL’ye varan sosyal yardım yapacaklarını açıkladı.

İsmet Taşdemir, 'Aldığınız skora göre hedef değişiyor'

Trendyol 1. Lig'de kalan maçların zor olacağını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Her şeyi barındıran konumdayız. 1-2 mağlubiyette play-off’un dışına çıkma şansımız da yüksek, 1-2 galibiyetle ilk ikiye oynama şansımız da yüksek. Bunu zaman ve maçlar gösterecek" dedi.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor Antrenmana Çıkmadı! Neler Oluyor?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, 18 Şubat Pazar günü 14.00’te Denizlispor’a konuk olacak. Denizlispor Fan Sayfası Yeşil Cephe, Denizlispor futbolcularının Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmayacağını ifade etti. Bir kriz söz konusu, Denizlispor’da neler oluyor?

Fethiye’de Gol Sesi Yok

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor maçından kazanan çıkmadı

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu‘nda mücadele eden Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor 11. hafta mücadelesinde 1-1 beraber kaldı.

Cumhur İttifakı Yerel Seçim İçin Anlaştı Fethiye’de Aday Mhp’den

Seçime ülke genelinde Cumhur ittifakı olarak giren AKP ve MHP, il ve ilçelere göre adaylarını belirliyor. Fethiye'de ise AK Parti'den bir adayın çıkması beklenirken, Cumhur ittifakının adayını MHP'den çıkaracağı açıklandı.

Usta Sanatçıdan Marmaris’te ‘Gırgırıye’ Oyunu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ünlü sanatçısı Selma Sonat, tiyatro tarihinde efsaneleşmiş usta sanatçı Müjdat Gezen’in yazdığı 'Gırgıriye' ile 27 Mart Dünya Tiyatrolar gününde sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Belediye Evde Kuaförlük Hizmeti İle Vatandaşlara Destek Oluyor

Milas Belediyesi’nin engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi bireylere yönelik Evde Kuaförlük Hizmeti başladı. Saç kesimi, el ve ayak tırnak bakımını içeren hizmet, evden çıkma imkânı olmayan hasta, yaşlı, özel gereksinimli bireyler ve dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kolaylık sağlıyor.

Mercan, “Piyango bana çıksın çiftçilere dağıtacağım”

Fethiye Cuma Pazarı Esnafı Osman Mercan, bu yılbaşında çekilecek piyango biletinin kendisine çıkması halinde çiftçilerin çalışan gözüktükleri için mahrum kaldığı 5000 liralık emekli ikramiyesini vereceğini belirtti.

Şehir içi trafik yoğunluğu büyük oranda azalacak

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılından bu yana yapımı için uğraştığı Adliye-Menteşe Yeni Otogar yolunda çalışmalar başladı. Projesi uzun süre önce hazırlanan ancak şahıs arazileri olması nedeniyle davaların açıldığı ve kamulaştırma kararı çıkmadığı için çalışmaların başlayamadığı proje hayata geçiyor.

18 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında yasadışı yollardan deniz yolu ile yurt dışına çıkmaya çalışan 18 düzensiz göçmen yakalandı.

“Cumhuriyetimize İkinci Yüzyılda da Sahip Çıkacağız”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümünde yayımladığı yazılı mesajında, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında da Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında yürümeye devam edeceklerini kaydederek, “Bizler var oldukça Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

26 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kaçak yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan 26 düzensiz göçmen yakalandı.

22 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yasadışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan 22 düzensiz göçmen yakalandı.

Milas'lı müzisyen evde ölü bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan müzisyen Mehmet Işık (52) evinde ölü bulundu. Pandemi döneminde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresinde evinin balkonundan verdiği konser ile Türkiye'nin tanıdığı ve ilçenin adeta moral kaynağı olan Işık'ın ölüm haberi herkesi üzdü.

Fethiye’de 68 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Fethiye’de yasadışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalıştığı belirlenen 68 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. 

Sağlıkta Dönüşüm: “Hayat Kurtaran’dan Şiddet Kurbanı’na!

Türkiye’de hastane, ASM, hekim ve sağlık çalışanı sayısının halen yetersiz olması, hasta sayısının her geçen gün artış göstermesi ve buna karşılık ısrar edilen yanlış sağlık politikaları sağlık sistemini çıkmaza ve çöküşe sürüklüyor. Sağlık sistemindeki aksaklıkların nedeni olarak sağlık çalışanlarının hedef gösterilmesi, sağlıkta şiddeti doğuruyor. Birlik ve Dayanışma Sendikası, “Sağlık’ta Dönüşüm”ün sonuçlarına dikkat çekerek yetkilileri göreve çağırıyor.

13 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında lastik bot ile yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 13 düzensiz göçmen yakalandı.

Uzman Klinik Psikoloğu Seray Aksoy: “Çocukları okula dönüş fikrine hazırlamak çok önemli”

Hem ebeveynler hem de çocuklar için tatil dönemi artık bitti. Okul alışverişi yapıldı, eşyalar tamamlandı ama peki ya çocuğunuz yeni eğitim-öğretim dönemine hazır mı? Tatil havasından çıkması için neler yapmalısınız? Sorularının cevabı veren Klinik Psikolog Seray Aksoy, önerilerde bulundu.

Seydikemerspor Osman Yüksel’i Teknik Direktör Olarak Göreve Getirdi

Seydikemerspor, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Osman Yüksel ile anlaştığını duyurdu. Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, hedeflerinin üst liglere çıkmak olduğunu kaydetti. 

Başkan Çıralı: “Herkes TOGG’a Sahip Çıkmalı”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, geçtiğimiz günlerde ‘Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG odamıza ve bölgemize hayırlı olsun’ ifadelerinden dolayı yapılan eleştirilere yanıt verdi.

‘Dışarı Çıkmayın’ Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, sahil kesimlerinde yüksek nem ve sıcaklık uyarısında bulundu.

Genç piyanistler sahneye çıkmaya hazırlanıyor

20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali bünyesinde gerçekleştirilen Gümüşlük Festival Akademisi’nde 2. piyano masterclassına katılan öğrenciler konser verecek…

Tekneler Tura Çıktı Deniz Manzarası Vatandaşlara Kaldı

Fethiye’de teknelerin turlara çıkması eşsiz deniz manzarasını gözler önüne seriyor. Vatandaşlar, Fethiye’nin eşsiz deniz manzarasını izleyerek keyifli vakit geçiriyor.

Yeniköy Termik Santrali çalışanları TBMM’nin önünde toplandı

Muğla’nın Milas ilçesinde kurulan ve ülkenin önemli bir kısmına enerji sağlayacak olan Yeniköy Termik Santrali’nde çalışan maden işçileri, madenlere sahip çıkmak için TBMM önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Eyyam-ı Bahur Yakacak! Profesörler Dışarı Çıkmayın Uyarısı Yapıyor!

Fethiye'de Arap yarımadasından gelecek ve halk arasında 'Eyyam-ı Bahur' ya da 'Cehennem Sıcakları' olarak adlandırılan sıcak dalgası gelecek günlerde etkisini göstermesi bekleniliyor.