Fethiyespor'un Rakibi Denizlispor Antrenmana Çıkmadı! Neler Oluyor?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, 18 Şubat Pazar günü 14.00'te Denizlispor'a konuk olacak. Denizlispor Fan Sayfası Yeşil Cephe, Denizlispor futbolcularının Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmayacağını ifade etti. Bir kriz söz konusu, Denizlispor'da neler oluyor?

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz hafta müsabakasında evinde Menemen FK’yı Murat Yılmaz’ın attığı goller ile 2-1 mağlup etmişti. Lacivert beyazlılar 26.Hafta müsabakasında 18 Şubat Pazar günü 14.00’te Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaşacak. Fethiyespor’da moraller yüksekken bu durum rakip takım için söz konusu bile değil. Denizlispor futbolcuları alacaklarını alamadıkları için bu maça kadar antrenmana çıkmama kararı aldılar. 

Denizlispor Fan Sayfası Yeşil Cephe’nin paylaşımında “Bugün profesyonel futbolcularımız, yapılacak olan antrenmana çıkmamıştır. Oynayacağımız, Fethiyespor maçına kadar da antrenmanlara çıkmayacaklarını tarafımıza bildirmişlerdir. Denizli ve Denizlispor için sözün bittiği yere geldik. Ali Çetin ile başlayan Mehmet Uz ile devam eden süreç artık tıkanmıştır. An itibariyle, Denizlispor’umuz yok olmanın eşiğine gelmiştir. Şehrin önde gelenleri kenetlenmediği takdirde, ortada Denizlispor diye bir camia kalmayacaktır. Bizler, Denizlispor Taraftarları olarak var gücümüzle, Camiamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN