Takım Haberleri

Takım Haberleri

Muğla Ege Yıldızları Süper Lig Kadın Hokey takımı Kırklareli kampını tamamladı

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi'nde başarılarıyla dikkat çeken Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Salon sezonunda Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan Muğla takımı, açık alan sezonuna hazırlık için Kırklareli'nde kampını tamamladı.

Menteşe Belediyespor madalyaya doyamadı

 Menteşe Belediyespor takımı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Menteşe’de düzenlenen karate şampiyonası, atletizm yarışması ve masa tenisi müsabakalarından 14 altın, 11 gümüş ve 22 bronz alarak büyük bir başarıya imza attı.

Muğla hokeyde şampiyonluğa yakın

Hokey okul müsabakalarında Muğla Menteşe Spor Lisesi Kız Hokey takımı finale yükseldi.

Muğla Ege Yıldızları 21 maçtır üst üste kazanıyor

 Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde salon sezonunda Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan ardından İntercity Türkiye Büyük Kadınlar Hokey Şampiyonası'nda da Türkiye Şampiyonluğu'nu Muğla’ya getiren Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü açık alan sezonunda da fırtına gibi esiyor.

Fethiyespor Arnavutköy Deplasmanından Eli Boş Ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup 36. hafta mücadelesinde Fethiyespor, Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlıların deplasmanda oynadığı mücadele 0-2 ev sahibi takımın galibiyeti ile sona erdi.

Muğla'da çocuklar tarihle buluştu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde 'Biz Bir Takımız' projesine katılan çocuklar Yatağan Stratonekia Antik Kenti'nde tarihe yolculuk ettiler.

Fethiye’de Fenerbahçeliler Olympiakos Maçını Hep Birlikte İzledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Genç Fenerbahçeliler grubu, maçı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan dev ekranda maçı birlikte izleyerek takımlarına destek oldular.

Menteşe Ege Yıldızları, Türkiye şampiyonluğu için ter dökecek

Muğla’nın Kızları Hokey takımı Ege yıldızları 17-21 Nisan tarihleri arasında Alanya’da Türkiye Süper Lig Şampiyonası için sahaya çıkacak.

TFF 2. Lig: Fethiyespor: 5 - Isparta 32 Spor: 0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, sahasında konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Haftalar sonra evinde farklı kazanan Fethiyespor düşme hattından iyice uzaklaştı.

Toparlar Ortaokulu Floor Curling Küçükler Bölge şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Ortaokulu Floor Curling Küçük Kızlar Takımı 2023-2024 Okul Sporları Floor Curling küçükler grup Birinciliği müsabakalarında şampiyon oldu.

Milas’ın efeleri sonunda Efeler Ligi hedefine ulaştı

Uzun yıllardan bu yana Türk Voleybolunun en prestijli ligi olan Efeler Ligi’ne çıkabilmek için olağanüstü mücadele eden Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, hayalini gerçeğe dönüştürdü. Konya’da düzenlenen play-off yarı final ve finallerde başarı göstererek Efeler Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.

Yıldız Kızlar Çim Hokeyi Muğla Şampiyonu Yatağan Ayser-Kazım Eren Ortaokulu

Açık Alan Yıldızlar Çim Hokeyi Türkiye şampiyonası Muğla finallerinde Bozüyük Yıldız Kızlar Çim Hokeyi takımı yenilgisiz Muğla şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

'Bodrum’un İncileri' adım adım Sultanlar Ligi'ne gidiyor

Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, play-off finallerinde 3 maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, final grubunu ilk ikide bitirdiği takdirde adını Sultanlar Ligi'ne yazdıracak. Bodrumspor Başkanı Hadi Türk, finallerden şampiyon olarak döneceklerine inandığını söyledi.

İsmet Taşdemir: "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Boluspor ile zor bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz" dedi.

Köyceğizli Elif, Özel Sporcular Yüzme Milli Takım Kampına Katıldı

Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda büyük başarı göstererek şampiyon olan Köyceğizli Elif Oral, milli takım kampına katıldı.

Özmen, ‘Gol attığım için mutluyum’

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV’ye konuştu.

Köyceğiz Atatürk Ortaokulu satrançta il birincisi oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Atatürk Ortaokulu Kız Satranç Takımı Satranç İl Birinciliği Müsabakalarında şampiyon oldu.

Fikret Öztürk: "Eyüpspor maçında hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı"

Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, Eyüpspor maçında hakem kararlarından dolayı karşılaşmanın atmosferinin etkilendiğini söyleyerek, "Son 2 haftadır Bodrumspor üzerinden hakemler tarafından bir şeyler oynanıyor. Eyüpspor maçında olayları bu şekilde getiren hakemdi. Hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı" dedi.

MSKÜ Muay Thai takımından 18 madalya

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu.

Başkan Akdenizli: “Takımımıza Yürekten İnanıyorum”

Muğla Süper Amatör Ligi Play-Off’un ilk haftasına Seydikemerspor, Ortaköyspor’u 0-1 yenerek galibiyetle başladı.

Fethiyespor uzatmalarda güldü: 0-1

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk olduğu Denizlispor’u 90+8.dakikada Ali Ceylan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılar puanını 30’a çıkarırken ev sahibi takım Denizlispor ise 21 puanla haftayı kırmızı hatta kapattı.

Sporcular İl Şampiyonu Oldu

Masa Tenisi Muğla İl Temsilciliği tarafından U-15 yıldızlar, takım ve ferdi il birinciliği turnuvası düzenlendi. İl genelinden 48 sporcunun katıldığı şampiyonaya Muğla Büyükşehir Belediyesi 10 erkek 6 kadın sporcu ile kadın katıldı.

İsmet Taşdemir: "Herkesin olmak istediği yerdeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Altay ile karşılaşacak Bodrum FK hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor Antrenmana Çıkmadı! Neler Oluyor?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, 18 Şubat Pazar günü 14.00’te Denizlispor’a konuk olacak. Denizlispor Fan Sayfası Yeşil Cephe, Denizlispor futbolcularının Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmayacağını ifade etti. Bir kriz söz konusu, Denizlispor’da neler oluyor?

MSKÜ Voleybolcuları Süper Lig Play-Off’a Kaldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından MSKÜ ev sahipliğinde, 7 Üniversitenin katılımıyla Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Voleybol Müsabakaları düzenlendi. Kadınlar Voleybol Müsabakasının final maçında MSKÜ, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini 3-1 yenerek namağlup şampiyon oldu ve süper lig play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Muğlalı Hokeyciler Berlin’de Mücadele Edecek

Muğlalı 4 hokey sporcusu milli forma ile Almanya Berlin’de mücadele edecek.

Dinçel, ‘Maçtan kopmadık ve kazandık’

İkinci yarıda takımın başına gelen teknik patron Selahaddin Dinçel, zor başlayan fikstürün ardından Fethiyespor taraftarı önünde, zorlu Menemen FK karşılaşmasından 3 puanı almasını bildi. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.

Fethiye’de Şölen Havası: 2-1

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 33. dakikada golü buldu. İlk yarıya geride giren Fethiyespor, ikinci yarıda ataklarını arttırdı ve 52. dakikada Murat Yılmaz ile fileleri havalandırdı. 1-1 eşitliğin sağlandığı karşılaşmada 90+5’de tekrar sahneye çıkan Murat Yılmaz, takımına 3 puanı kazandırdı.

2023 Türkiye Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..