Denizlispor Haberleri

Denizlispor Haberleri

Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 0-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçını ve ligin 27.Hafta müsabakasında Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda karşılaşacakları Sarıyer maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

Fethiyespor uzatmalarda güldü: 0-1

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk olduğu Denizlispor’u 90+8.dakikada Ali Ceylan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılar puanını 30’a çıkarırken ev sahibi takım Denizlispor ise 21 puanla haftayı kırmızı hatta kapattı.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 26.Hafta müsabakasında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor Antrenmana Çıkmadı! Neler Oluyor?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, 18 Şubat Pazar günü 14.00’te Denizlispor’a konuk olacak. Denizlispor Fan Sayfası Yeşil Cephe, Denizlispor futbolcularının Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmayacağını ifade etti. Bir kriz söz konusu, Denizlispor’da neler oluyor?

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde karşılaştığı Menemen FK’yı Murat Yılmaz’ın attığı 2 gol ile 2-1 mağlup etti. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel bu müsabakayı değerlendirirken, 26.Hafta’da karşılaşacakları Denizlispor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor deplasmana çıkacak

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçtiğimiz hafta Denizlispor'u 3-1 yenen Fethiyespor, bu sezon ilk kez kazandığı maçın ardından Sarıyer deplasmanına çıkacak. 

Akyüz galibiyeti değerlendirdi

Denizlispor karşısında alınan 3-1’lik galibiyeti değerlendiren Şahan Akyüz, 3 puana ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek galibiyeti de taraftara hediye ettiklerini söyledi.

Bakırcı, “3 puana ihtiyacımız vardı”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ilk galibiyetini Denizlispor karşısında aldı. 3-1’lik net galibiyetin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamada bulundu.

Taraftarlar Galibiyetten Tatmin Olmadı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezon başından bu yana ilk galibiyetini dün akşam Denizlispor’a karşı 3-1’lik skorla aldı. Galibiyete rağmen Fethiyespor taraftarları, alınan skordan tatmin olmadı. Dünkü maçı tribünden takip eden Fethiyespor taraftarı Özer Tuna, maçla ilgili görüşlerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Fethiyespor’da Sarıyer mesaisi başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, dün akşam 3-1 kazandığı Denizlispor maçının ardından ara vermeden Cumartesi günü oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına başladı.

Denizlispor Taraftarlarından Müdür Dadaşoğlu’na Teşekkür

Dün oynanan Fethiyespor – Denizlispor müsabakası için Denizli’den Fethiye’ye gelen Denizlispor taraftarları, güzel karşılaşama için Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür ettiler.

Denizlispor taraftar otobüsüne tüfekli saldırı

Dün akşam Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Denizlispor taraftarları Fethiye’ye ulaştı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Bugün 19.00’da oynanacak mücadele için Denizlispor taraftarları Fethiye’ye ulaştı.

Büyük önem taşıyan maçı Pınar yönetecek

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında bu akşam 19.00'da Denizlispor'u konuk edecek. Fethiyespor adına büyük önem taşıyan karşılaşmayı Serkan Pınar yönetecek.

Fethiyespor maç saatini bekliyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor bu akşam 19.00’da evinde Denizlispor ile karşılaşacak.

Fethiyespor Denizlispor'a Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor'u ağırlayacak. Lacivert beyazlılar, ilk 3 puanını Denizlispor'a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Samancı, “Denizlispor maçı biz istersek kolay olur”

Fethiyespor’un Kaptanı Berkay Samancı, geçtiğimiz hafta 2-1 mağlup oldukları Menemenspor maçı ile hafta sonu oynayacakları Denizlispor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV muhabirimize aktardı.

“Fethiyespor maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 7. Hafta mücadelesinde evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, “Fethiyespor maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

Fethiyespor – Denizlispor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında 8 Ekim Pazar günü 19.00'da Denizlispor’u konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Fethiyespor’da hedef ilk 3 puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Lacivert beyazlılarda hedef ilk 3 puanını Denizlispor’a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

“Fethiyespor’u layık olduğu yere HEP BİRLİKTE taşıyacağız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, pazar günü oynanacak olan kritik Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

BODRUMSPOR ZİRVE MÜCADELESİNE ORTAK OLMAK İÇİN GALİBİYETE ODAKLANDI

Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, son iki maçta alınan mağlubiyetin ardından zirve yarışına yeniden ortak olmak için Denizli temsilcisi karşısında galibiyete odaklandı.

FETHİYESPOR DENİZLİDEN MAĞLUP AYRILDI

Fethiyespor sezonun ikinci hazırlık karşılaşmasında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor’un konuğu oldu. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı mücadeleyi 2-0 kaybetti.

FETHİYESPOR DENİZLİ YOLUNDA

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, deplasmanda Altaş Denizlispor ile sezonun 2. hazırlık karşılaşmasını oynayacak.

Denizlispor Başkanı Çetin’in yargılandığı rezervasyon kavgası davasına devam edildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ile balık halindeki bir restoranın görevlileri arasında 14 Ağustos 2019'da yaşanan rezervasyon tartışması ile ilgili davaya devam edilirken, Denizlispor Başkanı Çetin ise duruşmaya katılmadı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in Fethiye’deki duruşması 

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve ailesinin Fethiye Balık Pazarı önünde meydana gelen olayın duruşması, Fethiye 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam etti. Başkan Çetin ve ailesinin suçladığı polisler ve vatandaşların da yargılandığı davada; olay günü görevli polis memurları da Çetin ve ailesinden şikayetçi olmuştu. Günün duruşmasında Başkan Ali Çetin’in avukat oğlu Evrim Çetin’in yanı sıra polis memurları ve tanıklar dinlendi.