Çöpler Haberleri

Çöpler Haberleri

Gerenkuyu çocuklarla daha temiz

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesinin organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının üçüncüsü yapıldı.

Gelişigüzel atılan çöpler taşkına sebep oluyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dere yataklarına ve sokaklara atılan çöpler, yağış anında mazgalları tıkıyor.

Derelere atılan çöpler, denize ulaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde derelere atılan çöpler, sağanak yağmur sonrası plajlarda ve Bitez Barajı’nda birikti.

Çöpler istenmeyen görüntülere neden oluyor

Fethiye’nin en gözde ve popüler bölgesi olan Âşıklar Tepesi çöp kutusu olmasına rağmen yere atılan çöpler yüzünden istenmeyen görüntülere neden oluyor.

Gerenkuyu Halk Plajı Temizlendi

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının ikincisi yapıldı. 

Yoldan Geçenlerin Attığı Çöpler Temizlendi

Sorumluluk alanı dışındaki koylar, orman alanları, karayolları kenarları, piknik noktaları, seyir tepelerinin temizliğini de gerçekleştiren Marmaris Belediyesi temizlik işleri ekiplerinin son mesai yeri Marmaris-Muğla yolu oldu.

Manzarasıyla Büyülüyor, Çöpleri Kötü İmaj Yaratıyor

Manzarasıyla büyüleyen Fethiye'de ki birçok vatandaşın buluşma noktası olan Âşıklar Tepesi, çevre kirliliği ile dikkat çekiyor.

Gönüllüler İnlice Plajı’nda Temizlik Yaptı

Göcek Halk Meclisi & İnlice Dayanışma Derneği üyeleri ve gönüllüler, Fethiye İnlice Plajı’ndaki çöpleri toplayarak temizlik yaptı.

Denizden 1 saatte yarım ton çöp çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde deniz dibi temizliği yapan dalgıçlar, 1 saatte yarım ton çöp çıkardı. Çöpleri gören yerli ve yabancı turistler ise hayrete düşürdü.

Âşıklar Tepesi’nin En Büyük Sorunu Çöpler

Manzarasıyla büyüleyen Fethiye'de ki birçok vatandaşın buluşma noktası olan Âşıklar Tepesi, çevre kirliliği ile dikkat çekiyor.

Fethiye Yarımadası'ndaki çöplere vatandaşlar tepki gösterdi

 Fethiye’de yeşil ve mavinin buluştuğu noktalardan olan Yarımada’da kıyılara ve yol kenarlarına atılan çöpler pes dedirtti.

Başkan Gümüş; “Çöp Çıkarma Saatlerine Uyulmalı”

Menteşe Belediyesi “Çağdaş Toplum Temiz Kent” parolasıyla çalışmalarını 7/24 sürdürüyor. Belediye ekipleri tarafından ilçe sorumluluk alanındaki cadde ve sokaklar modern araçlarla temizlenirken, çöpler belirlenen saatlerde toplanarak, çevre kirliliğinin ve kötü görüntünün önüne geçiliyor. SAATİNDE ÇIKARILMAYAN ÇÖPLER SAĞLIĞIMIZI TEHDİT EDİYOR

Genç işadamlarından çevre farkındalığı etkinliği

Atıkların çevreye verdiği zarara dikkat çekerek, toplanılan çöplerin atık değerlendirme çerçevesinde yeniden kullanılabilir hale getirilmesini hedefleyen etkinlikte çok sayıda çöp toplanarak saha temizliği yapıldı.

Karadere Plajı Artık Daha Temiz

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karadere Plajında temizlik çalışması yaparak cam, poşet ve pet şişe gibi sahile gelişi güzel atılan çöpleri topladı. 

Seydikemer Belediyesi Ekipleri, Karadere Plajını Pırıl Pırıl Yaptı

Seydikemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Karadere Plajında temizlik çalışması yaparak cam, poşet ve pet şişe gibi sahile gelişi güzel atılan çöpleri topladı.

Çöpler Dalgalarla Geri Geldi

Bodrum’da denize atılan çöpler dalgalarla kıyıya geldi. Çöplerin ortaya çıkardığı manzara tepki topladı.

Deniz dibinden çıkan çöpler hayrete düşürüyor

Fethiye’de geçtiğimiz dönemlerde gerçekleştirilen deniz dibi temizliği çalışmaları esnasında çıkan çöpler, DenizTemiz Derneği/ TURMEPA Fethiye Kıyı ve Deniz İnceleme Merkezi’nde sergileniyor. Motosikletten mangala, ayakkabıdan bisiklet tekerleğine kadar birçok atık; görenleri hayrete düşürüyor. 

Sahil temizliğinin 5.etabı gercekleşti

Belediyemiz tarafından ilçemiz genelinde yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Önce attı, kameraya yakalanınca geri topladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konteynerlerin yanına çöplerini atan şahıs, kameralarla tespit edilince attığı çöpleri geri topladı.

Bodrum, araçlardan atılan çöplerden arındırılıyor

Bodrum Belediyesi, kentin her bölgesinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri karayolları kenarlarına atılan çöpleri tek tek topluyor. 13 günde yaklaşık bin 500 poşet atık karayolları kenarlarından arındırıldı.

Kıyılardan ve denizden binlerce ton çöp çıktı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Bodrum'un Güvercinlik koyunda toplanan çöpler 7,5 tonu bulurken, çöp dağını gören vatandaşlar şok oldu.

İlk müdahale için ‘bidonlu’ önlem

Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü olası orman yangınlarına karşı ormanlık alanlardaki yol kenarına su dolu bidonlar koydu. Ormanlık alandaki cam başta olmak üzere yangına sebebiyet veren geri dönüştürülebilir maddeler ve tüm çöpler toplandı.

Göcek’te deniz dibi temizliği yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, deniz dibi temizliğinde kıyıya çıkarılan çöpler görenleri şaşkına çevirdi.

Fırtına sonrası sahil temizliği yaptılar

Muğla'nın Bodrum ilçesi sahillerine 2 günlük fırtınada gelen çöpler, gönüllüler tarafından temizlendi.

Sosyetenin gözde koyunda çıkan çöpler şaşırttı

Bodrum’a gelen ünlülerin ve sosyetenin en uğrak mekanlarından biri olan Cennet Koyu’nda yapılan temizlikte 85 çuval çöp çıktı.

İlk müdahale için ‘bidonlu’ önlem

Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü olası orman yangınlarına karşı ormanlık alanlardaki yol kenarına su dolu bidonlar koydu. Ormanlık alandaki cam başta olmak üzere yangına sebebiyet veren geri dönüştürülebilir maddeler ve tüm çöpler toplandı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca: “Bu İşin Tadı Kaçtı”

CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca vatandaşların çöpleri konteynerlere değil yerlere atmalarına tepki gösteri. Karaca, “Bu işin tadı kaçtı” dedi.

Körfezde istenmeyen görüntüler!

Fethiye körfezinde deniz kirliliği çözüm bekleyen bir sorun olarak duruyor. Kordon boyunca kenarlara birikmiş çöpler, kokan ve köpüren deniz Fethiye’nin güzelliğine gölge düşürüyor.

Plaja bırakılan çöpler vatandaşın tepkisini çekti

Muğla'nın en gözde tatil merkezlerinden biri olan Fethiye'de plajlara bırakılan çöpler halkın tepkisini çekti.

Bodrum’da 50 kilometrelik yol temizliği

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı temizlik seferberliği kapsamında karayollarında yol kenarlarına araçlardan atılan çöpleri temizleyerek başladı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün 80 çalışanı, 50 kilometrelik alanda yol kenarlarına atılan çöpleri tek tek toplayarak, hem temizlik hem de sıcak havalarda oluşabilecek tehlikelerin önüne geçmiş oldu.