Davet Edildi Haberleri

Davet Edildi Haberleri

Muğla BİLSEM’in rekor sayıdaki projesine bölge finali daveti

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim-öğretimini sürdüren ve aynı zamanda üstün zekalı öğrencilerin eğitim gördüğü Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), ortaokul öğrencilerinin hazırladığı 12 projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu 2204 ortaokul araştırma projelerinde ortaokul kategorisinde Ege Bölge finaline davet edildi.

Belediye Fen Lisesi öğrencileri, Fransa yolcusu

Fethiye Belediye Fen Lisesi bu yıl 55.'si düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge finallerine katılmaya hak kazanırken, Tarih Eğitiminde Yenilikçi Okul Projeleri 2024 HİSTOLAB ödül başvuruları için hazırladıkları proje ile Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenecek olan ödül törenine katılmaya davet edildi.

Köyceğizliler Berat Kandili özel programına davet edildi

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü vatandaşları Berat Kandili özel programına davet etti.

Muğlalı Sporcular Afyon’a Davet Edildi

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı Hentbol sporcularından Hami Bostan ve Mehmet Burak Aslan, Afyon ilinde yapılacak olan U15 Hentbol Milli takım kampına davet edildiler.

Muğla BİLSEM öğrencisi Uluslararası Kongreye davet edildi

İki yıl önce Uluslararası İngilizce Matematik Caribou Sınavında dünya birincisi olan, Muğla Bilim ve Sanat Merkezi 8. sınıf öğrencisi Hilalsu Baş, Ankara Üniversitesi tarafından 20-23 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Eğitim Kongresi'ne davet edildi.

U15 Hentbol Milli takım kampına 7 sporcu çağrıldı

Hentbol sporunda önemli başarılara imza atan Muğla takımlarının sporcularına U15 Milli takım hazırlık kampına 7 sporcu davet edildi.

SEYDİKEMER’DE ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Belediye Başkanı Önder Akdenizli düzenlenen programda şehit aileleri ve gazi ailelerinin davet edildiği iftar yemeğine katıldı.

KÖYCEĞİZLİ SPORCU KARAHAN, MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden kano sporcusu Rahmi Kaan Karahan Türkiye Kano Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Durgunsu Kano Olimpiyat ve Aday Milli Takım Hazırlık Kampı'na davet edildi.

“Operasyonu Biliyorduk” Sözlerine Soruşturma

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in “Belediye Operasyonu, bizim Belediye Başkanımız ve Cumhuriyet Başsavcımızla beraber 8 aydır yürütülen bir olay. Belediye Başkanımız Alim Karaca’da ben de Cumhuriyet Başsavcımız da biz bu olayı biliyorduk” sözlerine Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Demir, ifadesi alınmak üzere Savcılığa davet edildi.

“Operasyonu Biliyorduk” Sözlerine Soruşturma

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in “Belediye Operasyonu, bizim Belediye Başkanımız ve Cumhuriyet Başsavcımızla beraber 8 aydır yürütülen bir olay. Belediye Başkanımız Alim Karaca’da ben de Cumhuriyet Başsavcımız da biz bu olayı biliyorduk” sözlerine Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Demir, ifadesi alınmak üzere Savcılığa davet edildi.

Muğla Evde Spor Yaptı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, geçtiğimiz hafta sonu başlatılan ailece kitap okuma etkinliğine bir yenisi daha eklendi. Bu hafta sonu da öğrenciler, “Evde Kal, Spor Yap, Zinde Kal” kampanyasına katılmaya davet edildi.

Eski Fethiyeliler 8. Kez buluştular

Fethiye’nin ilk turizmcilerinden Fatin Ergen'in yıllar önce başlattığı eski Fethiyeliler buluşmasında eski Fethiye ruhu ve özlemi; yoğun bir katılımla bir kez daha paylaşıldı. Duygu dolu Eski Fethiyeliler platformu 8. buluşması Liberty Hotel'de gerçekleştirildi. Fethiyeli turizmci Fatin Ergen'in yıllar önce başlattığı eski Fethiyeliler platformu buluşmasına katılım yoğun oldu. ''İnsanlar anıldıkça yaşarlar'' teması ile hazırlanan eski Fethiyeliler platformu 8. buluşmasına Türkiye'nin değişik yörelerinde yaşayan Fethiyeliler ile Fethiye'de 40 yaş üzeri Fethiyeliler de davet edildi. 400'ün üzerinde davetlinin katıldığı geceye Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı şehir dışında olmaları nedeniyle katılamadılar. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı belediye başkan yardımcısı Oğuz Bolelli temsil etti.

“Seydikemer’de Cumhur İttifakı Coşkusu”

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'ndeki Cumhur İttifakı Büyük Mitingi coşkulu geçti. Cumhur İttifakına destek olmak için yüzlerce vatandaş sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Meydanındaki mitinge akın etti. Ellerinde Türk bayrağı ve AK Parti bayrakları ile miting alanını dolduran vatandaşlar, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz’e hem sevgilerini gösterdi, hem de büyük destek sağladı. Başkan Otgöz, sahneye davet edildiğinde ''En büyük Başkan, bizim Başkan Onlar çamur atarlar, Ak Parti hizmet yapar'' sloganları atıldı.

Mick Amca Çevre Zirvesinde Konuk

Sosyal medyadan hazırladığı videolar ile çevre duyarlılığını insanlara anlatmaya çalışan Fethiye'nin Mick amcası olarak tanınan Mick Scarsbrook'a İstanbul Uluslararası Çevre Zirvesi'ne konuşmacı olarak davet edildi.

ÖZEL FETHİYE ATA OKULLARINDA YURT DIŞI HEYECANI...

Özel Fethiye Ata Okulları 20 Temmuz - 26 Temmuz 2017 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti Prag ' da düzenlenecek olan Uluslararası Halkoyunları Festivaline davet edildi.

Fransız Gazeteci Fethiye’de

Fransa’nın tanınmış bazı yazarları bölgemizin ve deniz turizminin tanıtımı kapsamında mavi yolculuk yapmak üzere bölgemize davet edildi.

YÖRÜKLER 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ İÇİN KEŞKEK GÜNÜ DÜZENLİYOR

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Fethiye’de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 8 Mart Çarşamba günü Beşkaza Meydanı Atatürk anıtı önünde; Saat 11.00’de Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte tören düzenlenecek. Ayrıca aynı gün Fethiye ve Seydikemer Yörük ve Türkmen Dernekleri tarafından; Çalış plajı Kerimoğlu Yörük çadırı ve sosyal tesislerinde “Keşkek Günü” düzenleniyor. Tüm etkinliklere Fethiye’de yaşayan tüm kadınlar ve vatandaşlar davet edildi…

Atatürk’ü Anma Konseri

Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 10 Kasım’da Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma konseri düzenleniyor. Ücretsiz olarak düzenlenecek konserde; Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirilecek. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde 10 Kasım akşamı düzenlenecek olan konsere tüm halkımız davet edildi. Saat 20.00’de başlayacak olan konser ile ilgili olarak Fethiye Belediyesi Türk Müziği Korosu şefi Eczacı Emin Akan açıklamada bulundu