Dernek Üyeleri Haberleri

Dernek Üyeleri Haberleri

Fethiye Kaymakamı’na Karaçulha Gönüllüleri Derneği’nden Ziyaret

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı, dernek üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Muğla Valisi İdris Akbıyık’a Ziyaret

Fethiye Turizm Derneği Başkanı ve Üyeleri, Vali İdris Akbıyık’ı Ziyaret Etti

Muğlaspor’a sezon öncesi 48 Gençlik taraftarları destek verdi

Muğlaspor'un Ortaköy'de gerçekleştirdiği antrenmana 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı ve dernek üyeleri katılarak takımlarına destek verdi.

BAŞKAN KÖKTENER’DEN ÜYE ZİYARETİ

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Milas’a giderek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

KARACA’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Fethiye Belediyesi Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, dernek üyeleri ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

İGD 2. YILINI KUTLUYOR

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği ikinci yılını kutluyor. İkinci yılında Muğla Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener, dernek üyelerini ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Kadınlar İstanbul Sözleşmesi İçin Yürüdüler

Fethiye Kadın ve Dayanışma Derneği’nin çağrısı ile dernek üyeleri, Fethiye Kadın Platformu üyeleri Beşkaza Meydanı’ndan Özgecan Anıtı’na kadar gece yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Fethiye Gaziler Derneği’ne Tokat’tan Anlamlı Ziyaret

Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Demirel ve dernek üyeleri Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve dernek üyelerine anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Fethiyeli Şehit Aileleri ve gaziler, Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Demir ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı, geçmişin yad, şehitlerimizin ruhlarının şad edildiği ziyarette, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Demirel’e ziyaretin anısına plaket taktim etti.

Fethiye Gazeteciler Derneği Kahvaltıda Buluştu

Fethiye Gazeteciler Derneği üyeleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, “Dernek üyelerimizle baş başa bir kahvaltı yapalım istedik” dedi.

Vali Orhan Tavlı, Muğla Aile Hekimleri Derneğini Ziyaret Etti

Muğla Valisi Orhan Tavlı ile İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gençer, Muğla Aile Hekimliği Derneğini ziyaret etti.

Ege Bölgesi Rehabilitasyon Merkezleri Derneği toplantısı yapıldı

Ege Bölgesi Rehabilitasyon Merkezleri Derneği toplantısı İzmir Ticaret Odasında gerçekleştirildi. Ardından Özel Eğitim federasyonu il toplantısı yapıldı. Toplantıya Özel Eğitim Dernekleri Federasyon Başkanı Yunus Kılıç, Teşkilat Başkanı Yener Doğruer, Bölgedeki İl Başkanları ve Dernek üyeleri katıldı. 

Arslanca, “Duyarlı vatandaşlarımızla engelleri aşacağız”

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, ihtiyaç sahibi dernek üyelerinin kullanımı için 2 adet manuel tekerli sandalye bağışlayan hayırsever 70 yaşındaki Ümüsün Akçay’a teşekkür etti. Şube Başkanı Arslanca, duyarlı vatandaşların özverisi ile engelleri aşacaklarını belirtti.

Köktener; ''Basına Desteğe Teşekkür''

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği, Covid-19 sürecinde görevinin başında olan ve halkı doğru haberleriyle bilgilendirmek için çalışan dernek üyelerine ve basın mensuplarına desteklerde bulunuyor. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, derneğin her daim yanında olan ve destek veren kamu kurum, STK ve işadamlarına teşekkür ederek, yardımların devam edeceğini belirtti.

Zihinsel Engellilere Maske Yardımı

Engellilerin ve ailelerinin “Evde Kal” çağrılarına uymaları kendileri ve halkı Covid-19 salgınına karşı korumaları için duyarlı vatandaşlar tarafından Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’ne maske desteği sağlandı. Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, dernek üyelerine maske yardımında bulunan duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek üyelerinin “Evde Kal” uyarıları ile 14 maddelik Covid-19 tedbirlerine uymalarını istedi.

BEŞİKTAŞLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Fethiyeli Beşiktaşlılar iftar yemeğinde buluştu. 2014 yılında kurulan Fethiye Taraftarlar Derneği, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Otelcilik ) uygulama otelinin bahçesinde dernek üyelerine iftar yemeği düzenledi.

ÇYDD FETHİYE’ DEN İFTAR ETKİNLİĞİ…

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye şubesi tarafından iftar yemeği düzenlendi. ÇYDD Fethiye şubesi terasında düzenlenen iftar yemeğinde; dernek üyeleri bir araya geldiler…

EMLAKÇILARDAN AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA İKRAMI…

Fethiye Emlakçılar Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için lokma döktürdü. Fethiye Emlakçılar Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için Dispanser Caddesinde lokma döktürülüp; Kuranı Kerim okundu ve dualar edildi. Dispanser mevkiinde yapılan lokma hayrına Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ve dernek üyeleri, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ADD Geleneksel Bahar Kermesine Yoğun Katılım

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesinin geleneksel bahar kermesine yoğun katılım oldu. ADD Fethiye şubesi bahçesinde düzenlenen kermeste; geleneksel kuru fasulye ve pilav ile dernek üyelerinin evlerinde yapmış oldukları birbirinden güzel yiyecekler kısa sürede tüketildi.

Galatasaraylı İş Adamlarından Örnek Davranış

Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Ekrem Çalık’ı ziyaret etti. Ziyarette dernek üyeleri Kaymakam Çalık’tan kendilerine uygun bir yer gösterilmesi halinde basketbol sahası yapmak istediklerini belirttiler.