Doldu Haberleri

Doldu Haberleri

Muğla’da güvenlik güçleri uyuşturucuya geçit vermedi

Türkiye’nin en fazla turist ağırlayan illerinin başında gelen Muğla’da güvenlik güçlerinin turizm sezonu öncesi uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalar göz doldurdu.

Datça’da 2 bin 500 yıllık hayal, temsili olarak gerçeğe dönüştürüldü

Ege ile Akdeniz’in birleşme noktası olan Muğla’nın Datça ilçesinde su testilerine doldurulan ve Akdeniz’den Ege’ye sembolik olarak taşınan deniz suyu, düzenlenen törenle Ege Denizi’ne döküldü.

Datça'da Bayram Yoğunluğu

Muğla'nın turizm bölgelerinden olan Datça'da bayram yoğunluğu yaşanırken, ilçe genelinde sahiller ve oteller doldu.

Başkan Akdenizli, Belediye Başkanlığı Görevinde Birinci Yılını Doldurdu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Köyceğiz’de Miraç Kandili'nde Camiler Doldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Miraç Kandili nedeniyle vatandaşlar, akşam saatlerinden itibaren akın etti.

Marmaris yelken yarışları Kış Trofesi başlıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesi Marmaris Uluslararası Yat Spor Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen ve 5 ayaktan oluşan MIYC Kış Trofesi, bu yıl 15. kez yelkenleri rüzgarla dolduracak. 20 Ocak'ta ilk yarışın başlayacağı trofe için son kayıt tarihi 19 Ocak olarak belirtildi.

Muğla’da Yeni Yıl Süslemelerine Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Sorumluluğundaki alanlarda özel günlerde süsleme çalışmaları yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi süs malzemelerinin üretimini, tasarımını kendisi yapıyor. Yaklaşan yılbaşı için şehrin belirli yerlerine yerleştirilen süslemeler vatandaşların özellikle çocukların ilgisini çekiyor. Aileleri ile birlikte süslemelerin olduğu alanları dolduran çocuklar aileleri ile fotoğraf çekiliyor.

Marmaris’te etkili olan sağanağın ardından sahil çöple doldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabaha karşı etkili olan ve gün içinde hafif yağan sağanak ve rüzgarla birlikte Marmaris Halk Plajı adeta çöplüğe döndü.

Bodrum FK, iç saha galibiyet serisi için Adanaspor karşısında galibiyet arayacak

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Adanaspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Kadromuz 25 kişi. Eksik olan arkadaşlarımızın yerini doldurabilecek onlar kadar oynayabilecek arkadaşlarımız var” dedi.

Başkan Akdenizli, Seydikemer İçin Hız Kesmeden Çalışmalara Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin Seydikemer’in her mahallesine yaptığı hizmetler göz dolduruyor. Seydikemer’in 65 mahallesine hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Başkan Akdenizli; “Hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Muhtarlar Masası 9 Yıldır Hizmet Veriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesinin mahalle muhtarlarıyla daha hızlı sağlıklı bir iletişim kurarak vatandaşlara hızlı hizmet ulaştırmak adına hayata geçirdiği Muhtarlar Masası 9 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

2.El Pazarı Esnafı Yoğunluktan Memnun

Fethiye'de her ayın üçüncü pazar gününde düzenlenen ikinci el eşya pazarı olan 'İngiliz Pazarı' Ekim ayında da doldu taştı. İngiliz Pazarı esnafı yoğunluktan dolayı memnun olduklarını muhabirlerimize anlattı.

Salı Pazarı Vatandaşın Cebini Yakıyor

Fethiye'de her Salı günleri kurulan Salı Pazarı'nda vatandaşlar pahalı fiyatlardan dolayı dert yanıyor. Maddi durumlarından dolayı alışveriş sepetini dolduramadığını belirten vatandaşlar FRT TV mikrofonlarına konuştu.

Taze Balıklar Tezgahlardaki Yerini Aldı

Balık av sezonun açılması ile birlikte Muğla’nın Menteşe ilçesinde kurulan Perşembe pazarında balıklar tezgahları doldurdu.

Yağışla beraber yangın havuzları doldu

Fethiye’ye aylar sonra yağan yağmurla beraber Karaçulha ve Eldirek mahallelerinde bulunan yangın havuzları yağmur suyu ile doldu.

Rafet El Roman Sevgisi Seki Çayırına Sığmadı

Seydikemer'in Seki Mahallesinde 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Rafet El Roman sevilen şarkılarını seslendirdi. Seydikemerlilerin Rafet El Roman sevgisi Seki Çayırına sığmadı, alan binlerce vatandaş tarafından doldu taştı.

Boğaziçi Tiyatro, Müzik ve Turizmle Harmanlandı

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde devam eden Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde Tuz Binası konuklara büyülü bir atmosfer sunarken, Köy Meydanı ise sanatseverlerle doldu taştı.

park, karavanlarla doldu vatandaşlar tepki gösterdi

 Muğla'nın turizm merkezi Fethiye ilçesinde bulunan Şehit Fethi Bey Parkı, son dönemde artan karavan kullanımıyla birlikte adeta karavan parkına dönüştü. Bölge sakinleri ise oluşan görüntü ve çevre kirliliğine tepki gösterdi.

Helikopterlerden alevlere nokta atışı

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. Yangın söndürme helikopterinin yangın bölgesine yaptığı nokta atışı göz doldururken, o anlar helikopter kamerasına yansıdı.

25 yıllık personeller unutulmadı

Menteşe Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen gecede 25 yılını dolduran personellere teşekkür belgesi verildi.

Kavurucu Sıcaklar Sokakları Boşalttı, Sahiller Doldu Taştı

Afrika sıcakları olarak adlandırılan sıcak hava dalgasının etkisi altındaki Fethiye’de cadde ve sokaklar boş kalırken vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren sahilleri doldurdu. 

Sıcağı Gören Kendini Denize Attı

Fethiye'de 32 derece hissedilen sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler Belcekız ve Çalış Plajı'nı doldurdu. 

Akmaz Plajı Doldu Taştı

Muğla'nın Dünyaca ünlü turistik ilçesi Fethiye’de Kurban Bayramı’nın 3’ünü gününde plajlarda yoğunluk devam ediyor.

Bayram namazı için camilere akın ettiler

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kurban Bayramı namazında camiler doldu taştı. Bazı camilerde yoğunluk nedeniyle vatandaşlar cami dışında namaz kılmak zorunda kaldı.

Marmaris Belediyesi İçmeler'in çehresini değiştirdi

Türkiye'nin önde gelen turizm beldeleri arasında yer alan Marmaris'te sezon hazırlıkları tamamlandı. Kış dönemi yurt içi ve yurtdışı fuarlarda tanıtım çalışmaları ile göz dolduran Marmaris Belediyesi yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları ile göz doldururken, İçmeler Mahallesi'nin üç caddesinde yapılan çalışmalar ile yeni görünümüne kavuştu.

Lavanta Festivali için hazırlıklar başladı

Menteşe ilçesi Yerkesik Yeniköy Mahallesi’nde bulunan Lavanta bahçesinde her yıl düzenlenen Lavanta Festivali için hazırlıklar başladı. Haziran ortasında başlayıp Temmuz ayı boyunca devam eden Lavanta Festivali sayesinde Yeniköy Mahallesi her yıl birçok yerli ve yabancı ziyaretçinin ilgisini çekerken, amatör ve profesyonel fotoğrafçılar için de doğal bir stüdyo platformu haline geldi. Eflatun elbiseleriyle lavanta bahçesini dolduran ziyaretçilerin yanı sıra gelin, damat, nişanlı çiftler ve hamile anne adayları da lavantaların arasında bol bol fotoğraf çektirmek için burayı ziyaret ediyor.

Yağışlar barajları dolduruyor

Aydın'da Mart ayının yağışlı geçmesiyle yükselmeye başlayan barajlardaki su seviyeleri çiftçilerin yüzünü güldürdü. Yeni yıl ile beraber etkili olan sağanak yağışlar, il genelindeki barajların doluluk oranlarını da yükseltti.

KAÇAK SİGARA VE TÜTÜN OPERASYONU

Muğla ve 5 ilçesinde polisin eş zamanlı düzenlediği 'duman' isimli operasyonda, 14 bin 830 doldurulmuş makaron ele geçirilirken, 8 kişi hakkında da adli işlem yapıldı.

FETHİYE'DE KONAKLAYAN DEPREMZEDELERİN SAYISI 7 BİNİ GEÇTİ

Deprem bölgelerinden Fethiye'ye depremzedeler gelmeye devam ederken konaklama tesislerinde kalanların sayısı 4 bin 928'e ulaşmasıyla birlikte konaklama tesisleri doldu. Bu sayıya kendi imkânlarıyla akraba, eş dost gibi yerlerde kalanları da eklediğimizde sayının 7 bini geçtiği öğrenildi.

FETHİYE’DE DEPREMZEDE KONAKLAMA TESİSLERİ DOLDU

Deprem bölgelerinden Fethiye’ye depremzedeler gelmeye devam ederken toplam sayının 4 bin 928’e ulaşmasıyla birlikte konaklama tesislerinin dolduğu öğrenildi.