Düzce Haberleri

Düzce Haberleri

Fethiyespor’un Rakibi Düzce Cam Düzcespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 28.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 2 Mart Cumartesi günü Düzce Cam Düzcespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu müsabakaya hazırlanıyor.

Dinçel, ‘Hafta Sonu Düzcespor’u Yenmek İstiyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Gülleri, “Oyunun Hakkı Beraberlik Değildi”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, evinde Düzcespor ile karşılaştı. İlk yarısını 0-2 yenik kapatan lacivert beyazlılar, Murat ve Nurettin’in golleriyle maçı 2-2 bitirdi. Maçın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, maç sonrası basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

Fethiyespor Maçında Bilet Fiyatları Ne Kadar?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde Düzcespor’u ağırlayacak. Maçın bilet fiyatlarının ne kadar olacağı taraftarlarda soru işareti oluşturdu.

Fethiyespor Düzce Virajında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bugün evinde akşam 19.00’da Düzcespor ile karşılaşacak.

Fethiyespor’un Rakibi Son Maçında 6 Gol Yedi!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 9.Hafta müsabakasında evinde Düzcespor ile karşılaşacak. Fethiyespor’un rakibi Düzcespor, son maçında kendi evinde 24Erzincanspor’dan 6 gol yiyerek 0-6 mağlup oldu.

Fethiyespor’da Hedef 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Düzcespor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

AFAD'DAN 12 KASIM DEPREM TATBİKATI

1999 Düzce depreminin yıldönümünde tüm Türkiye’de Deprem Anı “Çök-Kapan-Tutun” tatbikatı yapılacak. AFAD ise tatbikata ilişkin cep telefonlarına hatırlatma mesajı gönderdi.

Mhp’li Vekillerden Fethiye Ziyareti

MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Düzce depreminin yıl dönümünde afet farkındalık eğitimi verildi

Fethiye Belediyesi, Fethiye Kent Konseyi ve Fethiye Mag Amesar (Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi) işbirliği ile AFAD adına ‘’Birey ve Aileler için Afet Farkındalık Eğitimi’’ verildi. Mahalle Afet Gönüllüleri içindeki Afet Farkındalık Eğitmenleri, Ercan Kolcu, Nilüfer Kolcu, Servet Kara, Yıldırım Mutlu ve Fethiye Belediyesi Jeoloji Yüksek Mühendisi M. Serhat Karagöz tarafından Düzce depreminin yıl dönümü ve 12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık günü olması münasebetiyle afet farkındalık eğitimi verildi.

İstanbul ve Muğla’da kaldırımlar Düzce taşları ile kaplanıyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi'nin bünyesinde çalışmalarına devam eden Beltaş bünyesinde üretilen doğal kaldırım taşları, İstanbul İstiklal Caddesi ile Muğla Bodrum Yalıkavak Palmarinaya döşendi.

Tahliye edilen evden çıkardıkları Ayşe Nine’yi görmeden dönmek istemediler

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akçakaya köyünde yalnız yaşayan 86 yaşındaki 6 çocuk sahibi ve yürüyemeyen Ayşe Yılmaz tahliye edilen evinden oğlunun sırtında ve Düzce'den gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin kollarında ambulansa bindirilip Çamköy Mahallesindeki torununun evine getirildi.

Paket atıksu tesisi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, İzmir Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) tarafından, İzmir İli Seferihisar İlçesi Düzce-Turgut Mahallesi Paket Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. 

Kocatepe, o müftüyü kınıyor, görevden azledilmesini istiyoruz

Düzce- Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu’nun geçtiğimiz Cuma günü verdiği vaazda sarf ettiği sözlere Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Salih Kocatepe’den de tepki geldi. Kocatepe, “Müftü’yi kınıyor görevden azledilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Milas Belediyespor galibiyetlere devam ediyor

Milas Belediyespor Voleybol Takımı TVF 1. Lig 14. hafta maçında kendi sahasında karşılaştığı Global Connect Travel Düzce takımını yenerek, liderliğe devam etti.

Muğlaspor evinde yine mağlup

Misli.com Üçüncü Lig Dördüncü Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, ikinci devrenin ilk maçında kendi sahasında Düzcespor’a 3-1 yenildi. Yeşil-beyazlılar oynadığı futbolla saç baş yoldururken, kaleci Barış yaptığı kurtarışlarla hezimetin önüne geçti. Türkiye Futbol Federasyonu ile Muğlaspor Kulübü arasında yaşanan teknik aksaklık nedeniyle 20 yaş üstü 7 transfer, lisans aktivasyon işlemlerinin yapılamaması nedeniyle mücadelede forma giyemedi.