Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe Haberleri

Fethiye’de Fenerbahçeliler Olympiakos Maçını Hep Birlikte İzledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Genç Fenerbahçeliler grubu, maçı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan dev ekranda maçı birlikte izleyerek takımlarına destek oldular.

Başkan Karaca, Fenerbahçe Maçını Fethiye’deki Fenerbahçeliler İle İzledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fenerbahçe’nin Türkiye’yi temsil ettiği UEFA Konferans Ligi’ndeki Olympiakos maçını Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fenerbahçeli taraftarlar ile birlikte izledi.

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Lokma İkramında Bulundu

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına Fethiye Merkez Camii’nde lokma hayrında bulundu. Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sezgin Özbey, çeşitli açıklamalar yaptı.

Muğla Fenerbahçeliler Derneği ‘Akpolat’ dedi

Muğla Demircioğlu Park Otel’de yapıldı. 2 adayın yarıştığı genel kurulda, Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkanlık görevine seçildi.

Fethiyespor U12, Antalya’da 3 Büyüklere Karşı Mücadele Ediyor

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya'da maçlarına devam ediyor. Fethiyespor U12; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın U12 takımlarına karşı mücadele ediyor.

Başkan Uzundemir, Gencin Forma İsteğini Kırmadı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir kendisinden forma isteyen Hüseyin Uysal’ın isteğini yerine getirdi. Başkan Uzundemir Eskiköy Mahallesi ziyaretinde Uysal’ın formasını teslim etti.

Dalaman’dan, Fenerbahçe’ye Transfer Oldu

Muğla Dalaman Atletikspor futbolcusu 2011 doğumlu Vedat Turgut, Süper Lig ekibi Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 92 - Fenerbahçe Beko: 93

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 16. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Fenerbahçe Beko’ya 92-93 'lük skorla mağlup oldu.

Sahaya Atatürk’ün Sözüyle Çıktılar

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçında yaşanan olayların ardından, Muğla’nın Bodrum ilçesinde U14 karşılaşmasında oyuncular, ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh, Ağabeylerimizi Tebrik Ederiz’ yazılı pankartla sahaya çıkarak olaya tepki gösterdi.

Fethiye’de Taraftarlar Suudi Arabistan’a Karşı Bir Araya Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Beşkaza Meydanı’nda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin taraftarları bir araya gelerek Süper Kupa müsabakası öncesi Suudi Arabistan’ın yarattığı ‘Atatürk’ krizini kınadı.

Fethiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları Suudi Arabistan'a tepki gösterdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir grup Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı Atatürk anıtı önünde İstiklal Marşı okuyarak Suudi Arabistan'a tepki gösterdi.

Çağdaş Bodrumspor’un Fikstür Şanssızlığı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, lige istediği gibi başlayamadı. İlk 2 haftada ligin en güçlü takımları olan Fenerbahçe ve Anadolu Efes ile mücadele eden Çağdaş Bodrumspor galibiyetle tanışamadı.

Çağdaş Bodrum, Fenerbahçe’ye Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında Çağdaş Bodrumspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi takım Fenerbahçe, 95-58’lik farklı bir skorla kazandı.

Çağdaş Bodrum Fenerbahçe Deplasmanında

Geçtiğimiz iki sezonda iki lig birden yükselme başarısı göstererek 2023-2024 Sezonu Türkiye Sigorta Basketbol süper Ligi’nin yeni takımlarından biri olan Çağdaş Bodrum Spor, ligin ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe Beko ile oynayacak.

Atletikspor’dan Fenerbahçe’ye

Dalaman Atletikspor’un 12 yaşındaki futbolcusu Vedat Turgut, Denizli’de yapılan şenlikte Fenerbahçe futbolcu izleme komitesi tarafından beğenilerek İstanbul’a götürüldü.

'Maçlarımızın kendi salonumuzda izlemesini istiyoruz'

Türkiye Sigorta Basketbol süper Ligi'nde 2023-2024 sezonu kuraları çekildi. Çağdaş Bodrumspor ilk maçı deplasmanda Fenerbahçe oynayacak. Çağdaş Bodrumspor'un iç saha maçlarını nerede oynayacağı ile ilgili bir açıklama TBF tarafından yapılmadı ise Bodrum’da oynanması için tüm gözler Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) çevrildi.

Arda Güler, Golden Boy sıralamasında 16'ncı sıraya yükseldi

Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı geçtiğimiz haftalarda da Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Arda Güler, Golden Boy ödülü sıralamasında 62 sıra birden yükselerek, 16. sıraya yerleşti.

Uçaktaki Kavgayı Aziz Yıldırım Ayırdı

Bodrum – İstanbul seferini yapan uçakta yolcular arasında kavga çıktı. Kavgayı Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım yatıştırdı.

Bodrumspor’dan Topuk Yaylası Mesaisi

Bu sezon Süper Lig'i Play-Off'ta kaçıran Bodrumspor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport Tesislerinde devam ediyor.

Arda Güler resmen Real Madrid’de

Geçtiğimiz hafta Bodrum’da tatil yapan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid ile anlaşma sağladı. Genç yetenek İspanyol devine imza atmak üzere İstanbul'dan ayrıldı. Sarı-lacivertli kulüp, transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi. Fenerbahçe'nin kasasına girecek rakam belli oldu.

Bodrumspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Bu sezon Süper Lig’i Play-Off’ta kaçıran Bodrumspor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport Tesislerinde yaptığı ilk antrenmanla başladı.

HASAN VEZİR: "GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDAN KEYİF ALMIYORUM"

80'li yıllarda Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Çaykur Rizespor formalarını giyen Hasan Vezir, kendi dönemindeki futbol ile günümüz futbolu arasında kıyaslama yaptı. Kendi dönemindeki futbolcuların severek oynadığını dile getiren Vezir, Şimdi tam tersi. Ben oynarken keyif aldıklarına da inanmıyorum. İzleyen de bu sefer onlara uyuyor, onlar da keyif almıyorlar şeklinde konuştu.

FETHİYE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞSAVCIYA ZİYARET

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına yeni atanan Günşafak Karartı ile Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

FENERBAHÇELİLER DERNEĞINDEN FETHIYESPOR’A DESTEK

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiyespor’u ziyaret etti.

FENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, Dünya Fenerbahçeliler Günü coşkuyla kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan geceye Mustafa Selçukoğlu ve Ali Tunç şarkıları ile renk kattı.

6. Elo Satranç Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Menteşe Belediyesi, Muğla Fenerbahçeliler Derneği ve Türkiye Satranç Federasyonu Menteşe İlçe Temsilciliği tarafından birlikte düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 6. Elo Satranç Turnuvası Konakaltı Kültür merkezinde gerçekleşti. İki gün süren turnuvaya Ankara, İzmir, Antalya, Denizli, Aydın ve Manisa illerinden 105 satranç sporcusu katıldı.

Fethiyeli Fenerbahçeliler Ünal Ve Ekibiyle Devam Dedi

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği' nde yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul' da Cihan Ünal ve yönetim ekibi güven tazeledi. Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurul'da üyeler, seçime tek liste olarak giren Cihan Ünal ve yönetim ekibini oy birliği ile seçerek göreve devam etmelerine karar verdi.

Fethiye Bahçeşehir mağlup oldu 1-3

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Fenerbahçe Terrazzo’ya evinde 3-1 mağlup oldu.

Ersun Yanal, Bodrum’da inzivaya çekildi

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski teknik direktörü Ersun Yanal, ikametini Muğla'nın Bodrum ilçesine aldırdı.

Fethiye’nin Sultanları Fenerbahçe Terrazzo’yu ağırlıyor

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, 8. Haftada kendi evinde Fenerbahçe Terrazzo’yu ağırlayacak. 7.hafta maçında Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Fethiye Bahçeşehir Fenerbahçe karşısına galibiyet için çıkacak.