Fethiyede Haberleri

Fethiyede Haberleri

CHP Fethiye’de Aday Adayları belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi, Fethiye’de Belediye Başkanlığı aday adaylığına 8 resmi başvuru yapıldı.

Fethiye’de Bayramlaşma Camilerde Başladı

Fethiyede Kurban bayramı coşkusu camilerde başladı. Kurban Bayramı namazının kılınıp dualarda bulunulmasının ardından Bayramlaşma camilerde başladı.

Fethiyede 2. Ağır Ceza Mahkemesi kuruldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yeni bir Ağır Ceza Mahkemesi kuruldu.

Antalya’da kaybolan iki arkadaş Fethiye’de bulundu

Antalya’da kaybolan ve ailesinin bir televizyon programı aracılığıyla da iki arkadaş polis ekiplerince Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulundu.

Muğla’da Soydu Fethiye’de Yakalandı

Muğla’da bir evde soygun gerçekleştiren şahıs Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından düzenlenen film gibi operasyonla evden aldığı eşyalar ile beraber yakalandı.

EMEK BİZİM İSE, SÖZ BİZİMDİR!..

Türk Tabipleri Birliği, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, Dev-Sağlık İş, Genel Sağlık-İş ve Birlik Dayanışma Sendikası’nın destekleriyle Fethiye Devlet Hastanesi hekimleri greve gitti. Hastane önünde toplanan hekimler alkışlar ve sloganlar eşliğinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan açıklama da, “Emek bizim ise söz bizimdir” denildi.

Sağlıkçılar İş Bıraktı

Fethiye Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları makul, sürdürülebilir ve kalıcı bir ücret politikasının benimsenmesi sağlık çalışanlarının tamamının bundan faydalanması adına iş bırakma eylemi yaptılar.Bir gün boyunca iş bırakan sağlık çalışanları hastaneye gelerek hastane bahçesinde durdular.Tüm sağlık çalışanları sendikaları tarafından ortaklaşa yapılan eylem sırasında bir de basın açıklaması yapıldı.

Sağlıkçılardan Zam Dayanışması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısının çıkışında pratisyen hekimlere ve uzman hekimlere zam yapılacağını açıklamasına tüm sağlık çalışanları tepki gösterdi. Fethiye Devlet Hastanesi’nde çalışan sağlıkçılar yapılan zam açıklamasına tüm sağlık çalışanlarını kapsamadığı için tepki göstermek amacı ile hastane poliklinik kapısı önünde basın açıklaması yaptılar.

Yağışlı Hava Kazaya Neden Oldu 2 Yaralı FETHİYEDE KAZA 2 YARALI

Fethiye’de geceleyin meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazaya yağışlı havanın neden olduğu belirtildi. Yoldaki su birikintisi ve yağışlı havanın neden olduğu kazada refüje çarpan otomobil ters devrildi.

UCUZ PARA TRANSFERİ MERKEZİ FETHİYEDE DE AÇILDI

Ucuz para transferi (UPT) merkezi Fethiye’de de hizmete açıldı.Açılışa yoğun katılım oldu. Türkiye’de giderek yaygınlaşan dünyanın 400 Bin noktasına yurt içinden ve yurt dışından banka hesabı olmadan ucuz, hızlı ve güvenli bir şeklide para gönderip, alınabilecek para transfer sistemi olan Ucuz Para Transferi Merkezi Fethiye’de de açıldı.Açılış törenine yoğun ilgi oldu.