Fotoğraf Sergisi Haberleri

Fotoğraf Sergisi Haberleri

Fethiye Depreminin Yıldönümünde Sergi Programı

1957 yılında Fethiye’de meydana gelen depremin yıldönümü nedeniyle düzenlenen fotoğraf sergisi, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Muğla’da Kadınlara Yönelik Resim Ve Fotoğraf Sergisi Açıldı

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü tarafından kadınlar günü çerçevesinde fotoğraf ve resim sergisi konser eşliğinde açıldı.

Arasta’da Fotoğraf Sergisi Açılıyor

Menteşe ilçesindeki Arasta bölgesinde, Arasta Platformu işbirliğinde düzenlenecek etkinlik kapsamında, Muğla Basın Emekçileri Platformu üyesi gazetecilerin “Haberci Gözüyle Muğla” temalı 23 fotoğrafı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Cumhuriyetin 100. Yılı Fotoğraf Sergisi

Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı farklı etkinliklerle kutlanmaktadır. Bu kapsamda Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı bir fotoğraf sergisi düzenlenmiştir. 

“100 Fotoğrafla Muğla” fotoğraf sergisi açıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Cumhuriyet’in 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde “100.Yıl’da 100 Fotoğrafla Muğla” fotoğraf sergisi açıldı.

Fethiye’de İlk Sergisini Kızıyla Açtı

Fethiye'de Emekli İlkokul Öğretmeni Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, bugün Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ‘Kişisel Karakalem ve Fotoğraf Sergisi’ni açtı. Sergi açılışında kızı Derya Ekmekçi Şahin, Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi’yi yalnız bırakmadı.

Yayla’nın En Güzel Kavunları Seçildi

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen yayla kavun yarışması ve yayla etkinlikleri, Narlı Kahvesinde “Haberci Gözüyle Muğla” fotoğraf sergisi ile başladı.

“GÖZ GÖZE” İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Bu hafta FEFSAD'ın konuğu Antalya'dan. Dünyaca ünlü Fotoğraf sanatçısı Akın Acar. Akın Acar “Göz Göze” isimli sergiyi Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde açtı. Serginin açılışını Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca gerçekleştirdi.

ERASTA AVM’DE ‘’DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ’’

Türkiye'yi sarsan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 23'üncü yılı dolayısıyla, Fethiye Erasta AVM’de ‘’Depreme duyarlılık’’ adlı fotoğraf sergisi düzenlendi.

15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

15 Temmuz Milli Beraberlik ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi özer Olgun Kültür Merkezi Önünde Fotoğraf Sergisi düzenlendi. Düzenlenen serginin açılışını Fethiye Kaymakamı Alper Balcı yaptı.

Gençlerin Çektiği Fotoğraflar İlgi Gördü

Fethiye Belediyesi’nin katkıları ile FEFSAD ve Şefika Pekin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Fotoğraf Sergisi büyük ilgi gördü.

YEŞİLÇAM FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Yeşilçam filmlerinin gösterildiği fotoğraf sergisi, bugün itibariyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde açıldı.

Köyceğiz’de “İz Bırakan Kadınlarımız” temalı fotoğraf sergisi açıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 'İz Bırakan Kadınlarımız' temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü

Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde açıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel açılan resim sergisi büyük ilgi gördü.

“Telafide ben de varım fotoğraf sergisi” açılışı gerçekleşti

Silkar Günlükbaşı İlkokulu ile Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD) işbirliğinde hazırlanan "Telafide Ben de Varım Fotoğraf Sergisi" açılışı yapıldı.

Yangında mağdur olan aileler için fotoğraf sergisi düzenlediler

Muğla'da 11 gün süren orman yangınlarından etkilenen ailelerin üniversitede okuyan çocukları için Bodrum ilçesinde 'Başarım Sensin Derneği' tarafından MGallery The Bodrum Hotel'de fotoğraf sergisi düzenlendi.

Başarım Sensin Derneği’nden yangında etkilenen gençlere büyük destek

Muğla'da 11 gün süren orman yangınlarından etkilenen ailelerin üniversite okuyan çocukları için Bodrum ilçesinde 'Başarım Sensin Derneği' tarafından 21 Ağustos'ta MGallery The Bodrum Hotel'de fotoğraf sergisi düzenlenecek.

Afet bilinçlendirme semineri düzenlendi

AKUT Fethiye Ekibi ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde fotoğraf sergisi ve afet bilinçlendirme semineri düzenlendi.

Yeni üyelerle tanışma toplantısı

AKUT Fethiye Ekibi tarafından tanışma ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi. AKUT Fethiye Basın ve İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Murat Zengin, “AKUT Fethiye Ekibi olarak hem halkımızı bilinçlendirmek hem de aramıza yeni katılan gönüllülerimiz ile tanışma toplantısı toplantısında bir araya geldik” dedi. 

Uğur Mumcu fotoğraflarla anıldı 

Bombalı saldırı sonucu katledilen gazeteci Uğur Mumcu, ölümünün 28. yıl dönümünde Fethiye’de, Fotoğrafçı Gürsel Gökçe’nin “Sönmeyen Işık Uğur Mumcu” isimli fotoğraf sergisi ile anıldı. 

“OKUYORUM, BİLGİ DENİZİNDE YÜZÜYORUM” SERGİSİ AÇILDI

Kabaağaç İlkokulunun okumayı teşvik amacıyla 13 ülke ve Türkiye’nin 81 ilinden okullarla ortak gerçekleştirdiği “okulumuz okumak, yaşamaktır” isimli proje çerçevesinde “Okuyorum, bilgi denizinde yüzüyorum” konulu fotoğraf sergisinin açılışını Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptı.

YOĞUN BİR İLGİ VE SEVGİYLE KARŞILANDI

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu Bu yıl 10. düzenlenen Fethiye Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Beşkaza meydanında kurulan kitap fuarı, fotoğraf sergisi ile festivale destek veren sivil toplum örgütlerinin stantlarını ziyaret etti.

KİTAP FUARI 12 MAYIS’A KADAR AÇIK

Bu yıl 10. düzenlenen Fethiye Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında kitap fuarı, fotoğraf sergisi ile festivale destek veren sivil toplum örgütlerinin stantları törenle açıldı.

GRAFİK TASARIM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI…

Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Tasarım ve Fotoğraf sergisi törenle açıldı. Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Yıldız Özeren, kendilerini sektöre tanıtarak öğrencilerin doğru kişilerle bir araya gelmesini istediklerini ifade etti. Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Tasarım ve Fotoğraf sergisi okul bahçesinde açıldı. Öğrencilerin hayal ürünlerinin grafikleştiği sergi büyük beğeni topladı. Grafik Tasarım ve Fotoğraf sergisinin açılışını Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya gerçekleştirdi.

Atatürk Özel Arşivi Fotoğraf Sergisi Açıldı

Muğlatürk Medya tarafından Atatürk Sevdalısı Hanri Benazus’un özel arşivinde yer alan ATATÜRK fotoğrafları Muğla’nın Menteşe ilçesi’nde sergilendi. Ayrıca Muğlatürk Medya misafirlere tanıtıldı.