Getirildi Haberleri

Getirildi Haberleri

Tavuk ihracatına sınırlama getirildi! Fethiye esnafı bu duruma ne diyor? Piyasayı nasıl etkiler?

Ticaret Bakanlığı, tavuk eti ihracatını 1 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 tarihine kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılmasına karar verildiğini duyurdu. Fethiye’de esnaf Erkan Gündüz bu durum ile ilgili açıklama yaptı.

AKD Genel Müdürlük Görevine Güçeli getirildi

Türkiye kıyılarındaki doğal ve kültürel mirasının korunması için çalışmalar yürüten Akdeniz Koruma Derneği’nin yeni Genel Müdürü Kayhan Güçeli oldu.

Muğla Yeşilay’da Kan Değişimi

Yeşilay Muğla Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu 3 Şubat 2024 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’n de yapıldı. Divan başkanlığını Yeşilay Ege Bölgesi Koordinatörü Ümit Ülkü’nün yaptığı genel kurulda diğer divan üyeliklerine ise Ali Erbenlioğlu ve Rukiye Gül getirildi.

Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi Yenilendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Naip Hüseyin Anadolu Lisesi binası güçlendirme çalışmalarından sonra eğitim öğretime hazır hale getirildi.

"Engelliler günü kutlama yapılan bir gün değildir”

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği (ZİHDER) Başkanı Menderes Çetinözlü, 3 Aralık Dünya Engelliler gününün bir kutlama yapılan bir gün değil, engellilerin sorunları ve çözüm önerilerinin gündeme getirildiği bir gün olduğunu açıkladı.

Yılmaz Vural’ın Zorlu Deplasmanlarından Biri Fethiye!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor’un rakiplerinden Menemen FK, teknik direktörlük görevine tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural’ın getirildiğini açıkladı.

Seydikemerspor Osman Yüksel’i Teknik Direktör Olarak Göreve Getirdi

Seydikemerspor, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Osman Yüksel ile anlaştığını duyurdu. Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, hedeflerinin üst liglere çıkmak olduğunu kaydetti. 

Bot yangını yaralıları hastaneye getirildi

Fethiye Dalgıç Koyu'nda çıkan yangında yaralanan 2 kişi Fethiye Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Bakan Koca’dan Sabancı Çiftinin Durumu ile İlgili Açıklama Geldi

Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan'da sürat botu ile kaza geçirdi. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi. Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca, çiftin durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Resilient Lady isimli dev gemi, 2 bin 60 yolcu getirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Resilient Lady isimli dev gemi, 2 bin 60 yolcu getirdi.

Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde görev değişikliği

Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevini yaklaşık 3 yıldır yapan Tuğba Baki Edirne Aile Ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğü bünyesine kuruluş müdürü olarak atanınca bu göreve Fethiye Kadın Sığınma Müdürü Bülent Dağ getirildi. Tuğba Baki görevini Bülent Dağ'a Devretti.

Muğlaspor’un akademi kadrosuna Karaca dahil edildi

Muğlaspor Futbol Akademisi Kaleci Departmanı Sorumlusu ve Futbol Okulları Koordinatörlüğü görevine antrenör Sinan Karaca getirildi. Sinan Karaca, aynı zamanda U18, U17, U16 ve U15 takımlarınında kaleci antrenörlüğü görevinde de bulunacak.

Toprak Büyükşehir’den, üretim kooperatiflerden

Muğla’da Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki tarım arazilerini kooperatiflerle iş birliği yaparak kaba yem üretim merkezleri haline getiriyor. Bugüne kadar üç ilçede 434 dekar arazi kaba yem üretim merkezi haline getirildi.

Bülent Uysal, TÜROFED Başkan Yardımcılığına getirildi

Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) 7.Dönem 5.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı Başkanlığında gerçekleştirdi.

Adada yaralanan vatandaş, botla limana getirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki adada yaralanan vatandaşın tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Fethiye’de kiralık ev fiyatlarındaki artış sürüyor

Türkiye’de kira artışlarına bir yıllık süre ile sınırlama getirildi. Ancak kira artışlarının önüne geçmek mümkün olmadı. Enflasyonun düşüşünün de kira fiyatlarına yansıması uzun vadeli olacak şekilde devam ediyor.

Fethiye Beşkaza Meydanı Mitinge Hazır Hale getirildi

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçim için Ak Parti Başkan Vekili Sayın Binali YILDIRIM'ın katılımı ile bugün gerçekleşecek olan miting için tüm hazırlıklar tamamlandı. Fethiye Beşkaza Meydanı mitinge hazır hale getirildi.

Yeni başkan Faik Baklan

Türk Hava Kurumu Milas Şube Başkanlığına Faik Baklan getirildi.

ARICILARA YANGIN TÜPÜ ZORUNLULUĞU

Orman yangınına en hassas iller arasında ilk sırada yer alan Muğla'da Ağustos-Kasım arasında konaklayan gezgin ve yerli arıcılara yangın tüpü bulundurma zorunluluğu getirildi.

MUTLU DEMİRTAŞ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU

Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Turgay Öztürk, hem AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı hem de AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etmişti. İstifanın ardından Öztürk’ün yerine belediye meclis üyeliğine Kamil Mutlu Demirtaş’ın getirildiği bildirildi.

DEPREMZEDELER, FETHİYESPOR MAÇINDA

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, depremzedelerin moralini yükseltmek için düzenledikleri etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda, Fethiyespor ile Karacabey Belediyesi arasında oynanan maça 50 kişilik bir depremzede grubu stadyuma getirildi

DOMATES ÜRETİCİLERİ KARAÇULHA HALİNDE BİR ARAYA GELDİ

Olağanüstü fiyat artışları ve deprem sonrası gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla 14 Nisan 2023'e kadar domates ihracatına kısıtlama getirildi. Bunun ardından domates üreticileri, getirilen kısıtlamayı protesto etmek için Karaçulha Toptancı Hali’nde bir araya geldiler.  

DEPREMZEDE EBRAR'IN KEMAN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, deprem bölgesinden ilçeye gelen vatandaşları ziyaretinde genç bir kızın keman talebi Başkan Uzundemir tarafından yerine getirildi.

DEPREMZEDELER ASKERİ UÇAKLA FETHİYE’YE GETİRİLDİ

Kahramanmaraş merkezli iki deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Adıyaman’dan 100 kişilik depremzede kafilesi, 3 askeri uçakla Dalaman’a getirildi.

DEPREM BÖLGESİNDEN 95 DEPREMZEDE MUĞLA’YA GETİRİLDİ

Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından bölgeden tahliye edilen ve aralarında çocukların da bulunduğu 95 depremzede, Muğlalı iş insanının otobüsleriyle Menteşe'ye getirildi. Depremzedelerin bir bölümü otele, bir bölümü ise yakınlarının yanına yerleştirildi.

BELEDİYEDEN, ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Bodrum Belediyesi tarafından öğrencilere verilen eğitim öğretim destekleri yanı sıra ihtiyaç duyulan yerlerde servis hizmeti de başladı. Son olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine, servis hizmeti getirildi.

Marmaris’teki yangın şüphelisine ev hapsi verildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili olarak gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 85 yaşındaki şüpheliye ev hapsi verilerek adli kontrol şartı getirildi.

TEMA VAKFI MUĞLA ORTACA’DA FAALİYETLERİNE BAŞLADI

TEMA Vakfı, Muğla'nın Ortaca İlçesinde de çalışmalarına başlarken, Ortaca İlçe Sorumluluğuna Nurcan Tezer getirildi.

MARMARİS GENÇLİK SPOR’A GOL MAKİNASI TEKNİK DİREKTÖR GETİRİLDİ

Muğla Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Marmaris Gençlikspor'da sportif direktörlük ile teknik direktörlük görevlerine Akhisarspor'un unutulmaz golcülerinden eski profesyonel ve milli futbolcu 38 yaşındaki Doğan Şahin getirildi.

Dünya Markaları Bu Mağazada 

Bir birinden farklı dünya markaları, Paspatur çarşısında bulunan Vault mağazasında bir araya getirildi.