Hata Haberleri

Hata Haberleri

Akdeniz Bölgesi'nde Tatil İçin Harika Yerler

Akdeniz Bölgesi, Türkiye'nin en popüler tatil destinasyonlarından biridir. Berrak suları, altın kumları, tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor.

Devre tatil dolandırıcılığı iddiası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 49 yıllığına satın aldıkları devre tatilde dolandırıldıklarını iddia eden bir kadın kendisi ile birlikte yaklaşık 500 kişinin hakkını alabilmek için hukuk mücadelesi verdiğini açıkladı. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Nagihan Akargeçer adlı kadın, tatil hayali kurarken şimdi karşılarında muhatap bile bulamadıklarını belirterek kendisi gibi mağdr olan yaklaşık 500 kişi için hukuk mücadelesine devam edeceğini açıkladı.

0 ve 2.El Araç Alacaklar Dikkat!

Günümüzde hemen herkes ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği bir araç satın almak istese de kendisine en uygun aracı seçme noktasında yetersiz kalabilir. Çünkü bir araç satın almadan önce unutulmaması gereken bir dizi detay bulunmaktadır. Peki sıfır ve ikinci el araç satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Alim Karaca “Biz Muhatap Olmadıkça Birilerinin Ayarı Bozuldu”

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Sanayii, Çevreyolu ve Çalıca esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren CHP’li Fethiye Belediye Başkanı ve başkan adayı Karaca, son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

İsmet Taşdemir: "Hakemlerin kendine çeki düzen vermesi lazım"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ligde hakemlerin hatalı kararlar verdiğini söyleyerek, "Hakemlerin kendine çeki düzen vermesi lazım çünkü biz aynı yolda giden insanlarız. Onlarsız biz, bizsiz de onlar olmuyor. İnşallah bir an önce toparlanırlar" dedi.

Başkan Adayı Behçet Saatcı Taşıma Kooperatiflerini Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, ilçede taşımacılık sektörünün bitme noktasına geldiğini belirtirken, şoför esnafların en fazla şikayetinin trafik ve kendilerine muhatap bulamamak olduğunu açıkladı.

Bodrum'dan Hatay’a Anlamlı Destek

Bodrum Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaketin birinci yıl dönümü dolayısıyla Hatay Arsuz’a ziyaret düzenlendi.

Başkan Akdenizli, Depremzede Aileye Destek Oldu

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli; “Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Fethiyeli Koyuncu Ailesinin Deprem Acısı

Yaklaşık bir yıl önce Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası, Hatay’da 8 katlı apartmanda polis oğlu, ikiz torunu ve gelini yıkılan evlerinin enkazı altında kalırken, 6 Şubat'tan bu yana canlarına bir türlü kavuşamayan Fethiyeli Koyuncu ailesi, DNA örneği verilmesine rağmen bulunamayan evlatları ruhuna Mevlid-i Şerif okuttu.

Gülleri, “Hakemlerin hatasına sığınmıyorum, kaybettik..”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde 24 Erzincanspor’a 1-3 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gülleri, “Hakemlerin hatasına sığınmıyorum, kaybettik..”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde 24 Erzincanspor’a 1-3 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seydikemer’de imam ve müezzinlere yönelik kurs tamamlandı

Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an kursu hizmetlerini yürüten personelin bilgi, beceri ve formasyonlarını geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla imam hatip ve müezzin kayyımlara yönelik düzenlenen "Talim ve Tashih-i Huruf Kursu" tamamlandı.

Prof. Dr. Naci Görür, yeni tespitlerde bulundu

Yerbilimci Naci Görür, fay üzerinde bulunan 18 ile dikkat çekti. 7 ve üzeri büyüklüğünde depremin beklendiği şehirlerin fazlaca etkileneceği de vurgulandı. Görür, içlerinde Muğla’da olan 18 ili katıldığı programda saydı.

‘Depremin Çocuk Sesi’ resim sergisine yoğun ilgi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Hatay depreminin ardından çocukların yaptığı resimler sergilendi. Depremi yaşayan çocukların duygularını ve düşüncelerini döktüğü ‘Depremin Çocuk Sesi’ resim sergisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Akgün, “Üretim Girdilerinde Çok Ciddi Bir Maliyet Oluştu”

Türkiye Halciler Federasyonu Başkan Vekili Atabey Akgün sebze meyve üretiminden ihatacat piyasasına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

“Yıllardır Fethiye’de Hakem Hataları Damga Vuruyor!”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 6 haftanın sonunda henüz galibiyetle tanışamadı. Fethiyespor’a gönül vermiş taraftarlar, takımın kötü gidişatının bir an önce durmasını istiyor. Fethiye’de kıraathane sahibi Ömer Bey, Fethiyespor ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Hatay Arsuz’da çalışmalar sürüyor

Bodrum Belediyesi tarafından Hatay’ın Arsuz ilçesinde kurulan Arsuz Bodrum Kardeşlik Kenti'nde yaşam devam ediyor.

Arsuz Belediyesi’nden Bodrum’a hediye

Bodrum Belediye Meydanı'nda Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açılışı gerçekleşti.

Gençler Muğla’da misafir edildi

“AnadoluyuzBiz” projesi kapsamında Hatay’dan gelen 39 genç, yeryüzü cenneti Muğla’da misafir ediliyor.

Elektrikli Scooter’lar Hor Kullanılıyor

Fethiye’de vatandaşlar Martı Scooter’ları hor kullanmaya devam ediyor. Hatalı parktan dolayı zabıtaların sık sık denetlediği scooterlar, sokak aralarında kırılmış ve yere atılmış şekilde görüldü.

Depremzede kız, sığındığı Muğla'da 6 ayda hafız oldu

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Hatay'dan Muğla'ya gelen Zemzem Karakaş, gittiği Kur'an kursunda 6 ayda hafız oldu.

(Orman yangınlarıyla ilgili) Toplam 7 şüpheli tespit edildi"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Muğla, Mersin, Çanakkale, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, İzmir ve Antalya'da meydana gelen orman yangınlarıyla ilgili 7 şüphelinin tespit edildiğini duyurdu.

Zorlu Mücadelenin Kazananı Bodrumspor 

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor ile Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Bodrumspor 2-1 kazandı.

Başkan Aras’tan Dostluk Kentine Ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Hatay Arsuz Dostluk Kenti’ni ziyaret ederek kampta yapılan son çalışmaları yerinde inceledi.

İki haftada 24 uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından iki hata içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 24 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken, değişik miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Arsuz Dostluk Kenti Yenilendi

06 Şubat 2023’te meydana gelen ve 11 ilde hissedilen deprem sonrası Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Hatay Arsuz Dostluk Kenti, depremzede vatandaşlara hizmetlerine devam ediyor

"Daha yaşanabilir şehirler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı.

Jandarma trafik ekipleri hatalı parklara geçit vermiyor

Kurban Bayramı sebebi ile turizm bölgelerindeki tatilci yoğunluğu Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi'nde de trafikte tıkanmalara sebep oldu. Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı motorize trafik ekipleri turistik mahallelerde, hatalı park eden araçları çekici yardımı ile otoparka çektirip idari para cezası yazdı.

Çiftçileri bilgilendirmek için bahçede eğitim verildi

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı İncirköy'de yetiştirilen incir fidanları incir memleketi Aydın'daki bahçeleri aratmıyor. Aydın'da İncir Araştırma Enstitüsü olmasına rağmen incir üretimi yapan çiftçi enstitüde muhatap bulamazken, Muğla'da Tarım İl Müdürlüğü öncülüğünde incir bahçelerinde üreticiye eğitim verilmeye başlandı.

Feci Kaza Yasa Boğdu

 Marmaris Devlet Hatanesi'nde çalışmaktayken tayinleri Manisa'nın Alaşehir ilçesine çıkan ve Denizli'de geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden 4 kişilik Çetinkaya ailesinin ölümü Marmaris'i yasa boğdu.