Hüseyin Erol Haberleri

Hüseyin Erol Haberleri

Başkan Osman Gürün, CHP Kurultayında Oy Kullanamayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresinde kırmızı grup olarak seçimi kazanamayan Hüseyin Erol’un delegeleri arasında bulunan Başkan Osman Gürün, Olağan Kurultay’ında oy kullanamayacak.  

CHP’li Mehmet Demir'den Yeni İl Başkanı Zekican Balcı'ya Tebrik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Kongresi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Mevcut başkan Hüseyin Erol ile Zekican Balcı'nın yarıştığı seçimlerde, Zekican Balcı 333 oy alarak CHP Muğla İl Başkanı oldu.

CHP'li Demir, 'Muğla'da ilk defa değişim olacağına inanıyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol'un kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı'nın ise mavi liste ile yarıştığı CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erol, 'Muğla'da final turuna geldik'

CHP Muğla İl Başkanlığında 38. Kongre heyecanı başladı. Kongrede mevcut başkan Hüseyin Erol kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı ise mavi listeyle başkanlık için yarışıyor. Kırmızı liste adayı Hüseyin Erol, kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP İl Başkanı Hüseyin Erol Adaylığını Açıkladı

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, 23 Eylül’de yapılacak il kongresi öncesinde adaylığını açıkladı. 

Başkan Karaca genç çifti yalnız bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Yadigar Kıloğlu ve Hamdi Yavuz çiftini özel gününde yalnız bırakmadı.

CHP Muğla İl Başkanı, Muhalif Kanalları “İhanet Çetesi” İlan Etti 

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Sözcü ve Halk TV'yi CHP'den para alıp partiyi karıştırmakla suçladı. Açıklamalar ardı ardına geldi. 

ADAY ADAYI GÜLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili aday adayı Nezahat Güler, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol ve CHP Muğla Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

BAŞKAN ÖZCAN ZİYARETLERDE

CHP Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, partisinin Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün de aralarında bulunduğu bir takım ziyaretlerde bulundu.

İL BAŞKANI EROL’DAN FETHİYE CHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Hüseyin Erol ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye’ye gelerek Fethiye CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yoğun katılımın olduğu ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve İl Başkanı Hüseyin Erol yaklaşan seçimin önemi hakkında açıklamalarda bulundular.

CHP MUĞLA’DA HÜSEYİN EROL DÖNEMİ

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun Milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından Muğla’da İl Başkanlığına Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol’un atandığı öğrenildi. 

Girgin, “pazarcı artık “satıcı değil bekçiyiz” diyor”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Köyceğiz İlçe Örgütü ile birlikte pazaryerini gezerek esnafın, üreticilerin ve halkın şikâyetlerini dinledi. Girgin şunları söyledi:

Başkan Erol, “Bayramlar Kardeşliktir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.