CHP Muğla İl Başkanı, Muhalif Kanalları 'İhanet Çetesi' İlan Etti 

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Sözcü ve Halk TV'yi CHP'den para alıp partiyi karıştırmakla suçladı. Açıklamalar ardı ardına geldi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Partililerle bayramlaşma için Muğla’nın Köyceğiz ilçesine giden CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol konuşmasının bir bölümünde, “Halk TV, Sözcü TV ihanet çetesi arkadaşlar. Parayı Cumhuriyet Halk Partisi’nden alıyorlar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanını milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanlarımıza kışkırtarak parti içinde sorgulama yaratmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.
Sözcü gazetesi, CHP’ye yaptığı çağrıda "CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, başta Sözcü TV olmak üzere muhalif kanalları CHP'den para almakla suçlayıp 'ihanet çetesi' dedi. Çağrımız, CHP'yi zan altında bırakan bu iftirayı genel başkana ve genel merkeze sormanızdır. Kime, ne kadar ödenmiş, açıklasınlar. Kamuoyu aydınlansın" ifadeleriyle tepki gösterdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise, partisinin il başkanının iddialarını yalanlayarak, "Her parti gibi seçim döneminde televizyon kanallarına yaptığımız ödeme dışında bir ödememiz yoktur" dedi.
Fatih Portakal,“Rezil bir politikacı karakteri”

Sözcü TV Ana Haber Spikeri Gazeteci Fatih Portakal’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tepkisini dile getirdi.
Portakal, şu ifadeleri kullandı: “CHP’nin Muğla il başkanı Hüseyin Erol adındaki kişi ne rezil bir politikacı karakteri!.. Kendi başarısızlıklarının konuşulmaması için yalan söylemekten geri kalmıyor. İçiniz rahat olsun değişime direnirseniz, başarısızlıktan hala başarı hikayesi çıkarmaya çalışırsanız, küçümseyerek konuşursanız ve bu kişi gibi yalanlara sığınacak olursanız seçmenin vereceği dersi yine yaşayacaksınız. Bu zat, “rezil” sıfatından kurtulmak istiyorsa dediğini kanıtlamalı? Kime ne verilmiş öğrenelim. Para ile satın alınan gazeteci veya medya kuruluşu varsa birlikte yüzlerine tükürelim. Hodri meydan. Ama yalansa ivedilikle özür dilemeli. Hüseyin Bey özür dilemek bir erdemdir.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN