Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, biri ağır 3 yaralı

Muğla'nın Datça ilçesinde karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 3 kişi de yaralandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Kaza, Marmaris-Datça karayolu Emecik mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Kılınç idaresindeki 48 ES 124 plakalı otomobil Marmaris'ten Datça istikametine doğru seyir halindeyken sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti.

Kılınç idaresindeki otomobil, bu sırada yolun karşısından gelen F.K. yönetimindeki 48 R 6686 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 48 ES 124 plakalı otomobilin sürücüsü Ömer Kılınç ve yolcu konumundaki E.G. ile 48 R 6686 plakalı otomobil sürücüsü F.K. ve H.K. yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde 48 ES 124 plakalı otomobil sürücüsü Ömer Kılınç'ın olay yerine hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer 3 yaralı yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan E.G.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN