Ikinci El Haberleri

Ikinci El Haberleri

İkinci el pazarına yoğun ilgi

Ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı. A’dan Z’ye birçok şeyi bünyesinde barındıran ikinci el pazarına ilgi ise yoğun.

Fethiye 2. El Pazarına Yoğun İlgi!

Fethiye’de her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Fethiye Pazar yerine kurulan ikinci el pazarında gıdadan elbiseye, dekorasyondan spor aletlerine ve el işi ürünlerine kadar her şey satılıyor.

Fethiye Halkı İkinci El Pazarına İlgi Gösteriyor

Vatandaşların ikinci el pazarına ilgisinin güzel olduğunu söyleyen Süleyman Bahar, tezgâhta sattığı ürünler ile ilgili açıklamada bulundu.

İkinci El Pazarına Yoğun İlgi

Ürünlere ardı ardına gelen zamların ardından vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı. Pazarsa stant açan Nilgün Ersöz ise, ikinci el pazarının Fethiye’nin bir kültürü olduğunu belirtti.

Gökova Mahallesinde 2’inci El Pazarı Açıldı

Ula’nın Gökova Mahallesinde üretici kadınlara destek olmak amacıyla gerçekleştirilen el sanatları üreticileri ve 2’nci el eşya pazarının açılışı yapıldı.

Ortaca İkinci El Pazarına Yoğun İlgi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde her ayın ikinci Pazar günü, Tören Alanı’nda kurulan ikinci el pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yılın son ikinci el pazarına yoğun ilgi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geleneksel olarak her ayın son Pazar Günü ikinci el pazarı kuruluyor. Yılbaşı nedeniyle bir hafta öne alınan ikinci el pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Turistlerin Vazgeçilmezi İkinci El Pazarı

Fethiye'de her ayın üçüncü pazar gününde düzenlenen ikinci el eşya pazarı olan 'İngiliz Pazarı' Kasım ayında da turistlerin vazgeçilmezi oldu. İngiliz Pazarı esnaflarından Süreyya Ayverdi, az da olsa yoğunluktan memnun olduklarını muhabirlerimizin mikrofonlarına anlattı.

2.El Pazarı Esnafı Yoğunluktan Memnun

Fethiye'de her ayın üçüncü pazar gününde düzenlenen ikinci el eşya pazarı olan 'İngiliz Pazarı' Ekim ayında da doldu taştı. İngiliz Pazarı esnafı yoğunluktan dolayı memnun olduklarını muhabirlerimize anlattı.

İkinci el pazarına yoğun ilgi

Çarşamba günleri Fethiye’ye bağlı Çalıca Mahallesi’nde kurulan ikinci el ürünler pazarı satıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Satış yaparak sokak hayvanlarına yardım edildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde veteriner tekniker ve emekli öğretmen Nurhan Kara, sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla ikinci el pazarında satış yaparak hayvanlara yardım eli uzatıyor.

Kuşçu, “Gelirler öğrencilerimize burs oluyor”

Salı pazarında kurulan ikinci el pazarında FETAV adına satış yapan emekli öğretmen Feray Kuşçu, elde edilen gelirlerle üniversite okuyan çocuklara burs verildiğini ifade etti. 

KÖYCEĞİZ’DE KASIM AYI İKİNCİ EL PAZARI KURULDU

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde geleneksel olarak her ayın son Pazar günü kurulan 2. El Pazarı, Kasım ayının son Pazar gününde de kuruldu.

ÖTV İNDİRİMİ, KAFALARDA SORU İŞARETİNE SEBEP OLDU

Son günlerde gündemdeki yerini koruyan ÖTV indirimi beklentisi, ikinci el araç piyasasını durma noktasına getirdi. İkinci el alım satım yapan Özeloğlu Otomotiv yetkilisi Oğuz Özeloğlu piyasayı FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi. Son zamanların gündemi olan ÖTV indirimi beklentisi, ikinci el araç piyasasını yakında etkiledi. Piyasa durma noktasına kadar geldi. İkinci el alım satım yapan Özeloğlu Otomotiv yetkilisi Oğuz Özeloğlu, piyasa hakkında FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

İkinci El Pazarına Yoğun İlgi

Ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı.

ÇALIŞ’TA İKİNCİ EL PAZARI

Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından düzenlenen, Çalış İkinci El Pazarı’nda vatandaşlar stant açıp kullanmadıkları ve ihtiyaçları olmayan ürünleri satarak ekonomilerine katkıda bulunuyor..

NE KADAR ÇOK SATIŞ O KADAR ÇOK MAMA

Fethiye'de uzun yıllardan bu yana Salı Pazarı’nın kapalı alanında kurulan ikinci el pazarında giysiden süs eşyasına, el işi ürünlerden plaklara kadar birçok ürünü bulabilmek mümkün. Burada satış yapan vatandaşlardan bazıları kendilerine ek gelir sağlarken bazıları da sokak hayvanlarına yardım ediyor.

2.El Pazarına Yoğun İlgi

Son gelen zamlardan sonra alım gücü düşen vatandaşlar ihtiyaçlarını ikinci el pazarlarından görmeye çalışıyor.. Salı Pazarı kapalı alanında kurulan ikinci el pazarında birçok ürün yeni sahiplerini beklerken vatandaşlar kurulan pazara büyük ilgi gösteriyor.

Zamlar 2. el pazarına yaradı

Fethiye’de 2. El ve Antika Pazarı Pazar günleri bir hafta Salı Pazarı’nda bir hafta Çalış’ta kuruluyor.2. El ve Antika Pazarı bu Pazar Salı Pazarı’ndaydı.2. El ve Antika Pazarı’na hem meraklılar hem de arka arkaya gelen zamlardan sonra alım gücü düşen vatandaşlar daha ucuza bir şeyler alabilmek adına yoğun ilgi gösteriyor.

Dinçer, “Çalış ikinci el pazarı 15 yıldır FETAV çatısı altında”

Pandemi nedeni ile uzun bir süredir kurulamayan Çalış ikinci el pazarı 26 Eylül’de aynı yerinde kuruluyor. Çalış ikinci el pazarı hakkında bilgiler aktaran FETAV Başkanı Dilek Dinçer, “İnsanlar evde kullanmadıkları eşyalarını arabalarının bagajına koyup getirip orada satış yapıyorlardı. Daha sonra arabası olmayan vatandaşlar da biz de bu imkandan yararlanmak istiyoruz arabamız yok ama biz de istiyoruz yer deyince masa, sandalye kiralamak suretiyle 2. Bir bölüm açtık pazarda ve 15 yıldır bu pazarın tüm geliri bağış olarak öğrencilere burs olarak dağıtılıyor” dedi.

Fethiye Antika Pazarı antika severleri buluşturuyor

Fethiye Antika Severler ve İkinci Elciler Derneği (FASİED) tarafından hayata geçirilen Antika Pazarı'na ilgi büyük oldu. Fethiye Antika Severler ve İkinci Elciler Derneği (FASİED) Başkanı Korhan Ceyhan, “Fethiye’mize yeni bir Pazar kazandırdık. Tamamen antikaya yönelik...”

İkinci el pazarı aylar sonra kuruluyor

Fethiye’de korona virüs tedbirleri kapsamında açılmayan ikinci el pazarı, aylar sonra kuruyor. İkinci el pazarı 12 Eylül Pazar günü Çalış’ta kurulacak.

Karsu: “Sahne kıyafetimi bit pazarından aldım”

Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan ünlü sanatçı Karsu sevenlerine müzik ziyafeti yaşatırken, sahne kıyafetini ikinci el ürünlerin satıldığı bit pazarından aldığını söyleyerek sevenlerini gülümsetti.

Sıfır araçlara gelen ÖTV indirimi ikinci el piyasasına yansır mı?

Sıfır otomobillere gelen ÖTV matrahı düzenlemesiyle fiyatlarda 50-60 bin liralık düşüşler yaşanıyor. Sıfır otomobillerde yaşanacak indirimin ikinci el otomobillere yansıyıp, yansımayacağı ise merak konusu oldu. Fethiye’de galericilik yapan Behçet Akdu, ÖTV indirimleriyle birlikte genele yayılan büyük bir indirimin beklenmemesi gerektiğini açıkladı.

Sıfır otomobilde ÖTV düzenlemesi!

Otomobillerin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahlarında yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe giren matrah değişikliği bugünden itibaren uygulanacak. Yüzde 50'lik ÖTV dilimindeki matrah limiti 130 bin liradan 150 bin liraya yükseltildi. Sıfır araçlara yansıyacak olan ÖTV indiriminin ikinci el piyasasını düşürmesi bekleniyor.

Yangın yaklaşık 1 saatte söndürüldü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ikinci el eşya deposunda çıkan yangın söndürüldü. Yangın nedeniyle büyük panik yaşandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık bir saate söndürüldü.

Alım satım faaliyetinde bulunan firmalar bilgilendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliği yaptığı toplantıda İkinci el motorlu kara taşıtı alım satım faaliyetinde bulunan firmalar, zorunlu olan ‘Yetki Belgesi’ ve gerekli işyeri ruhsatı konularında bilgilendirildi. Toplantıda, 9 Haziran 2020 tarihinden önce alınan işyeri çalışma ruhsatlarının yeni yönetmeliğe göre tekrar çıkartılmasının gerekliliği vurgulandı.

Bir yıllık aranın ardından yeniden açıldı

Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) bünyesinde bulunan ve çoğunluğu İngilizlerden oluşan Çalış Çocuk Yardım Komitesi tarafından düzenlenen Çalış İkinci El Pazarı, bir yıllık aranın ardından yeniden açıldı.

İkinci el pazarına yoğun ilgi

Fethiye’de her ayın ilk Perşembe günleri Salı Pazarı kapalı alanda kurulan ikinci el pazarı ilgi görmeye devam ediyor. Fethiye’de uzun yıllardan bu yana Salı Pazarı kapalı alanda kurulan ikinci el pazarında; giysiden süs eşyasına, kitaptan oyuncağa kadar birçok ürünün bulabilmek mümkün. 

Marmarisliler otomobil alımlarında dikkatli davranıyor

Korona virüs salgınından olumsuz yönde etkilenen ikinci el otomobil piyasası son haftalarda normale dönmeye başladı. Marmaris'te hareketlenmenin başladığı otomobil alım-satımlarında vatandaşlar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için alacakları otomobilleri ekspertizlere kontrol ettirerek satın alıyorlar.