Imza Töreni Haberleri

Imza Töreni Haberleri

İnşaat Mühendisleri Odası ile protokol imzalandı

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Muğla Şubesi işbirliğinde "Mevcut Yapı Stoku Envanterinin Oluşturulması ve Yapı Güvenliğinin Deprem Riski Açısından Değerlendirilmesi Ortak Hizmet Projesi Protokolü" imza töreni gerçekleştirildi.

Kongar Ve Kalkandelen, Cumhuriyet Devriminin 100 Yılında Menteşeliler İle Buluştu

Menteşe Belediyesi’nin 8. Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Felsefe Kültür Sanat Derneği ile birlikte düzenlediği yazar Prof. Dr. Emre Kongar ile gazeteci - yazar Zülal Kalkandelen’in ‘Cumhuriyet Devriminin 100 Yılı’ başlıklı söyleşisi ve ‘Devrimin ve Karşı Devrimin Yüz Yılı’ eserlerine ilişkin kitap imza töreni, İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Milas ve Seyhan Kardeş Şehir Oldu

İmzalanan protokol ile Adana’nın Seyhan ilçesi ile Muğla’nın Milas ilçesi kardeş şehir oldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri kardeş şehir protokol imza töreni için Milas’a geldiler.

12 Bin Üretici Ucuz Motorine Kavuşacak

Milas Belediyesi ile Milas Süt Üreticileri Birliği arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 12 bin üreticinin indirimli faydalanabileceği akaryakıt istasyonu açılması için adım atıldı. Protokol kapsamında yem, gübre, tohum, ekipman satışı da ortaklara ve üreticilere indirimli olarak verilecek. İmza töreninde konuşan Başkan Tokat, “Türkiye’de yakın zamanda gıda krizi kapıda” diyerek üreten çiftçiyi her zaman destekleyeceklerini dile getirdi.

En Düşük İşçi Maaşı 17 Bin 439 TL Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile yetkili sendika arasında işçileri kapsayan maaş ek protokol imza töreni düzenlendi.

Seydikemer’e 20 Derslikli Fen Lisesi ve 200 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İçin Protokol İmzalandı

Muğla Valisi Orhan Tavlı ile önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer Seydikemer’e 20 derslikli Fen Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokol imzaladı. İmza törenine katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizden ve Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza eğitim yuvası olacak Hasan Özyer Fen Lisesi hayırlı olsun” dedi.

4 Üniversite Arasında Afet ve Acil Durum İş Birliği Protokolü İmzalandı

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) arasında afet ve acil durum iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Demirci ve MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar katıldı.

Kıyıkışlacık Iasos Karşılama Merkezi Projesi İçin İmzalar Atıldı

Kıyıkışlacık Mahallesi’nde, pazaryeri ve çevresinde yapılması planlanan Kıyıkışlacık Iasos Karşılama Merkezi Projesi'nin ihalesi kapsamında imza töreni gerçekleştirildi.

Yüksek Teknoloji Platformları Deneyim Paylaşım, Tanıtım ve İmza Töreni” düzenlendi

Törene, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, kurum yöneticileri ve proje yürütücüleri katıldı.

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ BİR İLKE İMZA ATARAK CIBJO ÜYESİ OLDU

Mücevher İhracatçıları Birliği İtalya'da düzenlenen Vicenzaoro fuarında düzenlenen imza töreni ile The World Jewellery Confederation (Dünya Mücevher Konfederasyonu) üyesi oldu. Türk Mücevher Sektörüne ihracatta büyük itibar ve katkı sağlayacak anlaşmayı, Vicenzaoro Küresel Fuarlar Direktörü Marco Carniello'nun da katıldığı törende Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın ile CIBJO Başkanı Gaetano Cavalieri imzaladı.

Marmaris’te ’Halk Kart’ yüzleri güldürecek

Marmaris Belediyesi'nin ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçireceği Halk Kart için imza töreni düzenlendi. Başkan Oktay Halk Kart için 'Hem iş yükümüzü azaltacak, hem de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını doğrudan karşılamasına olanak sağlayacak' dedi.

''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI

''Ermaş Muğlaspor'' isim sponsorluğu imza töreni ve lansman toplantısı, kulüp tesislerinde gerçekleşti.

‘Sağlıklı okullar sağlıklı gelecek’ protokolü imzalandı

Muğla'daki okullarda sağlıksız beslenme, obezite gibi hastalıkların önceden belirlenmesine yönelik Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Protokol imza töreninde; İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eriş Başaran Akça hazır bulundu.

Fethiyeli yazar Arıcak, kitaplarını Ankara'da imzaladı

Ankara İzan Yayınlarının Kızılay'daki düzenlediği imza etkinliğine Fethiyeli yazar ve aynı zamanda Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı Sevim Tutar Arıcak basımı gerçekleşen üç kitap için toplu imza töreni gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği imza töreninde yazar Sevim Tutar Arıcak zaman zaman kitapta yer verdiği şiirleri dinleyenlere seslendirdi.

İşimiz Temiz Projesi başladı

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından MEB ve OPET destekleriyle geliştirilen “İşimiz Temiz Projesi” düzenlenen protokol imza töreni ile resmi olarak başladı.

Marmaris Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci

Marmaris Belediyesi Personel A.Ş. ile Genel İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, tüm personelin yangın sürecinde özveriyle çalıştığını belirterek, Sizinle gurur duyuyorum dedi.

Kardeş şehir protokol imza töreni yarın

Milas Belediyesi ve Bodrum Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanacak.

Marmaris’te toplu sözleşme imzalandı

Marmaris Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında üç yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. İşçilere ilk yıl için yüzde 12 zam öngören sözleşmenin imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Pandemi döneminde dahi önceliğimiz emekçilerimiz oldu” dedi.

Körfezi Kirleten Etkenler Ortadan Kaldırılıyor

Fethiye Körfezi’nin geçtiğimiz yıl renk değişikliğine neden olan etmenlerin ortadan kaldırılması için ilk adım olan Zirai İlaç Atık Biriktirme Noktaları Protokolü, Tarım ve Ormancılık İlçe Müdürlüğü adına Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından imzalandı. İmza töreninde Zirai İlaç Atık Biriktirme Noktalarına ambalajlar Kaymakam Şahiner ve diğer yetkililer tarafından atılıp, farkındalık yaratıldı. Zira İlaç Atık Biriktirme Noktalarının; Karaçulha, Çamköy, Esenköy ve diğer mahallere konulacağı öğrenildi.

MESLEKİ EĞİTİMDE YENİ DÖNEM

Reel Sektör ile mesleki eğitimi entegre edecek proje için ilk adım atıldı. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımıyla düzenlenen törende imzalandı. Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü’nün imza törenine Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Başkan Yardımcısı Kemal Hıra da katıldı.

ÜCRETSİZ HALK PLAJI MÜJDESİ

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye de halkın gidebileceği ücretsiz bir plajın müjdesini verdi. Fethiye Denetim Serbestlik müdürlüğünün “Temiz Çevre Temiz Toplum” ve “Çocuklar Geleceğimiz” projelerinin protokol imza töreninde konuşan Şahiner, Büyük Samanlık Koyu’nun halka ücretsiz olduğunu söyledi.

Mavi Dalga İmza Töreni Gerçekleştirildi

Temelleri 2015 yılında atılan Mavi Dalga Projesi İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, Deniz Temiz Derneği / TURMEPA Fethiye Şubesi, D-Marin Göcek Marina ve Travel Foundation’ın ortak çalışmaları sonucunda gerçekleştirilmiş ve bölgedeki mevcut denizcilik uygulamalarında iyileştirmeler, sürdürebilir deniz turizmi konusunda farkındalık yaratmak ve çeşitli yeni uygulamaların hayata geçirilmesini amaçlayan ve çevresel kirlenmenin en aza indirilebileceği planlanan bir projedir.