Inönü Caddesi Haberleri

Inönü Caddesi Haberleri

Bodrum Gündoğan'daki Alt Yapı Sorunları Çözülüyor

Bodrum Belediyesi tarafından, Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki Gündoğan Mahallesi İnönü Caddesinde yaşanan altyapı sorunları çözülüyor.

Marmaris Beldibi’ndeki parkta çalışmalar sürüyor

Marmaris Beldibi İnönü Caddesi üzerinde yapılan 2 bin metrekare büyüklüğündeki parkta hummalı çalışma devam ediyor.

Park Ve Bahçeler Marmaris'in Çehresini Değiştiriyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir noktasında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yol çalışmaları bayrama biter mi?

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi'nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi'nde devam ediyor. Bayram tatilinin 9 güne çıkması yol çalışmalarının 9 Temmuz’da ki Kurban Bayram öncesinde tamamlanmasını daha önemli hale getirdi.

YOL ÇALIŞMASINDA SON EVRE

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi'nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi'nde devam ediyor.

Alt Yapı Çalışmalarında Sona Doğru

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları nda sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi’nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi’nde devam ediyor.

İNÖNÜ CADDESİ SICAK ASFALT SERİMİ

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı'nda sıcak asfalt dökümü çalışmaları devam ediyor.

FETHİYE BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi, İnönü Caddesi’nde BSK sıcak asfalt ve altyapı çalışmalarını sürdürürken, diğer mahallelerde de kendi ekipleriyle sathi kaplama asfalt hizmetlerine devam ediyor. Ovacık-Babadağ Caddesi ve Yarımada’da devam eden üstyapı çalışmaları bittiğinde, diğer mahallerde çalışmalar sürecek.

KARACA ALTYAPI YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Fethiye Belediyesi öncülüğünde MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yerinde inceledi.

Refüjlerde temizlik ve bakım çalışması yapıldı

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçe Birimi ekipleri tarafından ilçe merkezinde refüjlerde temizlik ve bakım çalışması yapıldı. 

Marmaris’te girilmedik cadde kalmayacak

Marmaris İnönü Caddesi ve Yunus Nadi Caddesi'nde devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 'Marmaris'in sıkıntılı olan her noktasına neşter vuracağız, girilmedik cadde ve sokak bırakmayacağız' dedi.

Marmaris’te cadde yenilemesi sırasında kaldırılan ağaçlar yeniden toprakla buluştu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde belediye ekipleri tarafından cadde yenilemesi sırasında yerinden kaldırılan turunç ağaçları yeniden aynı yerde toprakla buluştu. İnönü Caddesi yapılan çalışmaların ardından yerine dikilen ağaçları ile daha güzel bir görünüm kazandı.