Kınama Haberleri

Kınama Haberleri

Muğla Ve İlçelerindeki “Video Sahtekarlığı” Tepki Çekiyor

Muğla’daki bazı internet siteleri ve sosyal medya profillerinin, takipçi ve etkileşim kazanmak için sosyal medyada Muğla yada ilçe isimlerini kullanarak paylaştıkları bazı videoların, Muğla yada ilçelerinde çekilmediği ortaya çıktı. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, bu tutumun Muğla basınının güvenilirliğine zarar verdiğini belirterek kınama yayınladı.

Halk ozanı Filistinliler için türkü besteledi

Muğla’da yaşayan halk ozanı Abbas Balcı, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınamak için türkü besteledi.

Vatan Partisi’nden AK Parti Binasına Saldırı Hakkında Kınama Mesajı

Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı, AKP Muğla İl Başkanlığı binasına 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilen saldırıya karşı kınama mesajı yayınladı.

Basın Emekçileri Platformu’ndan Gazetecilerin Tehdit Edilmesine Kınama

Muğla Basın Emekçileri Platformu tarafından Bodrum’da haber takibindeki gazetecilerin ‘silahla vurulmakla’ tehdit edilmesine ilişkin kınama metni yayınlandı.

Başkan Aras'tan Kınama

Geçtiğimiz gün gerçekleşen yangınlarda görevlerini icra eden basın mensuplarına karşı gerçekleştirilen tehditler sonrası Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, basın mensuplarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu

YELLİCE BAYRAĞA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Ülkücü Şehit Sadettin Dirgen'in mezarı başına Türk Bayrağı dikilmişti. Kimliği belirsiz kişiler dikilen Türk Bayrağı’nı yerinden sökerek mezarın yanı başına yere atmıştı. Bunun üzerine Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice kınama mesajı yayınladı.

Saadet Partisi’nden Kınama!

Saadet Partisi Kadın Kolları Muğla İl Başkanı Saliha Güzel tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un Ankara’da yapılacak olan görüşmelerine dair bir basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklama ile İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un ülkemize davet edilişi kınandı.

Yellice; ‘’Bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyorum!’’

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'nde Samsun'a çıktığı noktaya dikilen Onur Anıtı'na yapılan saldırıya karşı açıklamalarda bulundu.

Add Fethiye Şubesi'nden Onur Anıtı Saldırısına Tepki

Samsun'da bulunan Onur Anıtı'na yapılmak istenen saldırı ile ilgili olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasına CHP Bursa Eski Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil ve birçok vatandaş katıldı.

Ünal ‘’Saldırıyı Kınıyoruz’’

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal Samsun’daki Atatürk Heykeline yapılan saldırı hakkında konuştu. Diğer taraftan İstanbul’da büfe işleten Güneydoğu Gazisi hakkında konuşan Ünal,’’ Bunları yapanları şiddetle kınıyoruz’’ dedi.

Gökcan ve Ünal’dan Türkkan’a kınama

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Başkan Tokgöz, “Mora Türklerine yapılan soykırımı unutmadık”

Mora Türklerinin 200 yıl önce silahlı Yunan ve Rum çeteleri tarafından katledilişinin yıldönümü nedeniyle Fethiye Rumeli Balkan Türkleri Derneği tarafından kınama açıklamasında bulunuldu.

Marmaris’teki meslektaş şiddetine Ankara’dan kınama!

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun Beldesi Mahallesindeki Avrupa’nın en büyük tersanesi olarak bilinen DSV Yatçılık firması ortakları arasında yargıya yansımış devam eden anlaşmazlıklar nedeniyle, 14 Haziran Pazartesi günü yaşanan kavgalı olaylar sırasında  Marmaris Yapı vekil avukatı Suna Öztaşdönderen’ e saldırarak darp eden İstanbul Barosu üyesi Avukat Çağrı Göktaş’ı kınayan bir açıklama yapan Ankara Barosu, ayrıca bu şiddet davasıyla ilgili üyeleri  Öztaşdönderen’in de sonuna kadar yanında olacaklarını belirtti.

CHP ve İYİ Parti Ayasofya imamını kınadı, Ak Parti VE MHP grubu salonu terk etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında, Ayasofya İmamının Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında sarf ettiği iddia edilen sözler, CHP ve İYİ parti grupları tarafından kınandı. AK Parti ve MHP gruplarının açıklamanın siyasi olduğu gerekçesiyle meclis toplantısını terk ettiği öğrenildi.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nden iki kınama birden

Fethiye Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği başkanı Namık Ünal, Ayasofya İmamının yaptığı son açıklama ve Fethiye’de bir okulda Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapan Yunus Taşkıran’ın paylaştığı silahlı fotoğraf için “kınama” açıklamasında bulundu. 

Taşkıran'a bir kınama da Çoban'dan

Elinde tüfekle fotoğrafını paylaşıp 'Biz de senin emrindeyiz' diyerek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek veren din kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran'a tepki gösteren İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, 'Süleyman Soylu'nun bakan olduğu ülkede,silahlanan birinin öğretmen olması hiç garibime gitmedi' dedi.

Altınçekiç, öğretmen doğru insan figürü çizmelidir

Fethiye'de Din Kültürü öğretmeni olan Yunus Taşkıran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız...' ifadelerini silahlı fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Eğitim-iş Fethiye temsilciliği Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa tepki göstererek Taşkıran’ı kınadı, Eğitim-iş Fethiye temsilcisi İstem Altınçekiç yaptığı basın açıklamasın da “Öğretmenin en büyük silahı kalemi ve pedogojik formasyonudur. Toplum önünde öğretmenlik mesleğinin saygınlığını ve güvenirliğini zedeleyecek davranışlarda bulunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Yunus Taşkıran adlı kişinin sosyal medyadaki paylaşımlarını Eğitim-iş Sendikası olarak kınıyor ve yetkilileri gereken tedbir ve önlemleri almaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Karaca, yol çalışmaları hakkında bilgi verdi

Fethiye Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bir tanesi gündem dışı olmak üzere 11 madde mecliste görüşüldü. 5 gündem maddesi oy çokluğu, 5 madde oy birliği ile geçti. Bir madde ise İmar Komisyonu’na gönderildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca devam eden yol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bazı Sivil Toplum Kuruluşları’ndan Montrö bildirisine kınama

Fethiye’de bazı sivil toplum kuruluşları, 104 emekli amiralin yayımladığı Montrö bildirisini kınadı. Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen açıklamada, “Gücünü milli iradeden alan Türkiye’mizin bekasını koruyacak olan, yine aziz milletimizdir. Muhtıra tarzında gece yarısı servis edilen bildiriye imza atan emekli amiraller bir an önce hukuk önünde hesap vermelidir” ifadeleri kullanıldı. 

Güreş Federasyonu’ndan Dora’ya kınama

Türkiye Güreş Federasyonu Survivor yarışmacısı Başpehlivan İsmail Balaban için açıklama yaptı. Geçtiğimiz yıl Seydikemer Seki Yağlı Güreşleri finalisti Başpehlivan İsmail Balaban, Survivor 2021’de yer alıyor. Bölgemizde de oldukça sevilen bir pehlivan olan Balaban, dünyanın en zorlu yarışmalarından birisi olarak nitelendirilen Survivor'da boy gösteriyor. 

Kayaman, Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyı kınadı

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a düzenlenen saldırıyı kınadı. 

'Üniversiteler fuhuş evleri' sözlerine Muğla'dan kınama

Katıldığı bir televizyon programında üniversiteler için 'fuhuş evleri' ifadelerini kullanan Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hakkında Eğitim Sen Muğla İl Başkanlığı kınama mesajı yayımladı.

Okul Müdürüne Bıçaklı Saldırıya Kınama

Köyceğiz Toparlar Ortaokulu Müdürü Aziz Yıldız’ın bıçaklı saldırıya uğraması Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Önder Uçak tepki gösterdi.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN TÜRKİYEM

İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik yapılan hain saldırıda 33 askerimizin şehit olmasının ardından Türkiye’nin yüreğine adeta kor ateşi düştü. Türkiye 33 cana, 33 kınalı kuzuya ağladı. Türkiye’nin dört bir yanından hain saldırıya ilişkin kınama mesajları gelirken acılı ailelere başsağlığı dilendi. Saldırıda 32 askerimizde yaralandı. Türkiye 33 şehidine ağlarken kahraman askerlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu.

TGK’DAN KINAMA

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Mısır polisinin Anadolu Ajansının Kahire ofisinde 4 çalışanı gözaltına almasını kınadı.

“Meclis, PKK’YI KINADI”

Fethiye Belediyesi Ekim Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. 2 tanesi gündem dışı olmak üzere 13 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında 3 madde oy birliği ile kabul edilirken, 3 madde ise yine oy birliği ile ilgili komisyona gönderildi. Ak Parti ve MHP grubunun orman yangınlarıyla ilgili PKK’ya kınama mesajıyla ilgili getirdiği gündem maddesi Ak Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin oylarıyla, ‘oy birliği’ ile geçti. Karaca, “Tekrar söylüyorum; bu meclisten hain çıkmaz” dedi. Belediye meclis toplantısında belediye bütçesi, belediye gelirleri ve harçlarına ilişkin tarife cetveli, sokak ve bulvar isimlerinin değiştirilmesi, içkili yerler krokisinin değiştirilmesine yönelik maddelerin tamamı ilgili komisyona gönderildi.

“DUR DENİLMESİ GEREKİYOR”

Çocuklara ve hayvanlara yapılan vahşeti kınamak amacıyla düzenlenen yürüyüşte “ Her gün çocuklarımız öldürülüyor, tecavüz ediliyor, buna artık dur denilmesi gerekiyor” denildi.

ADD “BURHAN KUZU’YU ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesinden başkanlığından yapılan yazılı açıklamada bazı iddialarda bulunarak Ak Parti Milletvekili ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu’ya kınama mesajı yayınladı…

TGK’dan Kınama Ve Başsağlığı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, Ortaköy'de 39 kişinin ölümü, 65 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.

TGK'dan Hain Saldırıya Kınama

Kayseri 'de bu sabah yaşanan çok sayıda askerimizin ve vatandaşımızın şehit olmasına yol açan hain terör saldırısı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nca yapılan yazılı açıklamayla kınandı.