Kızılkaya Haberleri

Kızılkaya Haberleri

AKD Genel Müdürlük Görevine Güçeli getirildi

Türkiye kıyılarındaki doğal ve kültürel mirasının korunması için çalışmalar yürüten Akdeniz Koruma Derneği’nin yeni Genel Müdürü Kayhan Güçeli oldu.

Büyükşehir Masa Tenisi Sporcularından 8 Madalya

3-4 Şubat 2024 tarihlerinde Menteşe’de gerçekleştirilen “U-19 Gençler Kadın/Erkek Takım/Ferdi İl Birinciliği müsabakasında Büyükşehir Belediyesi Masa tenisi sporcuları 3 takım 9 sporcu ile katıldığı turnuvadan 8 madalya ile döndü. 16 Spor kulübünün 48 sporcu ile katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyesi sporcuları Erkek takım derecelerinde; Metehan Zabir, Yiğit Fikret Zabir ve Ufuk Çiftçi’den oluşan A takımı ile İl Birincisi olarak altın, Can Kızılkaya, Mehmet Erdem Demirtaş ve Rüzgar Alp Yalçınkaya’dan oluşan B Takımı ile İl İkincisi olarak gümüş, Çınar Yüce, Tuna Görmek ve Nihat Emir Bozyer’den oluşan C Takımı ile İl Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Kızılkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan, Fethiye Kaymakamlığı’ndan emekli Mahmut Kızılkaya hayatını kaybetti. Kızılkaya, Merkez Yeni Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Kızılkaya Ailesinin Acı Günü

Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan, Fethiye Kaymakamlığı’ndan emekli Mahmut Kızılkaya hayatını kaybetti. Kızılkaya’nın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. 

Şehit ailelerine Kaymakam Adayı’ndan ziyaret

Fethiye’de Kaymakam Adayı olarak görev yapan Hilal Kızılkaya Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Kaymakam Fırat, “Gazilerimizde ayaklı vatan aşkı, canlı bir şekilde görünüyor”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Kaymakam Adayı Hilal Kızılkaya ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Fethiye’de Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de yaşanıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yıldönümü kutlamaları Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.