Milletimiz Haberleri

Milletimiz Haberleri

Milletvekili Otgöz’den “19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; “Gençlerimizin bayramı olan 19 Mayıs, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz milletimizin işgal girişimleri karşısında direniş azminin sembolü, hürriyet aşkının en güçlü nişanesidir. Tüm yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen vatanımızı işgalden kurtaran 19 Mayıs ruhunu yaşatmaya, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz”.

Milletvekili Otgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.”

Milletvekili Otgöz Milletimizin Kaynağını Yine Milletimiz İçin Kullanacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Fethiye’de de sivil toplum kuruluşları ile buluşan Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Fethiyeli hemşerilerini dinledi.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Başkan Akdenizli: “İstiklâl Marşı’mız, Milli Mücadele Ruhumuzu Canlandırmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, milli mücadelemizin zaferini ve milletimizin bağımsızlığını anlatan İstiklâl Marşı’mızın kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Otgöz: Milletimizin İrfanına ve Ferasetine Güveniyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerine Datça ve Milas ile devam etti. Datça Kaymakamı Murat Atıcıyı ziyaret etti.  Datça İlçe Başkanı Fatih Keleş ve Yönetimi ile toplantı yaptı. Restorasyonu devam eden eski kaymakamlık binasını inceledi. Datça Devlet Hastanesi’nde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

FTSO Başkanı Osman Çıralı’nın 30 Ağustos Mesajı 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümünü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Çıralı mesajında, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferimizin 101. yılını kutlamanın onur ve heyecanını yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; bu toprakları canları pahasına bizlere bırakan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” dedi. 

CHP'li Demir'den mülteci açıklaması

CHP'li Siyasetçi Mehmet Demir, "Suriye ve Ürdün, mültecilerin dönüşü için anlaştı. Başta Suriyeliler olmak üzere tüm sığınmacı ve kaçak göçmenlerden kurtulmalıyız. Ensar yalanı ile milletimizin geleceği karartılamaz."

Orhan Tavlı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Ülkemizin ve aziz milletimizin birlik ve beraberliğini karşılıklı sevgi ve saygı duygularıyla pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Başkan Çıralı Oyunu Kullandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçiminde ‘Milletimize hayırlı Uğurlu olsun dileklerimle' diyerek oy kullandı.

Tavlı'dan 19 Mayıs Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da aziz milletimizin sonsuza kadar bağımsızlığı için, kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 104. yıldönümünü, “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” coşkusu içinde, hep birlikte kutluyoruz.

Milletvekili adayı Tan, ‘Biz sadece milletimizin dediğine bakıyoruz'

Ortaca’da beraberinde Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, İlçe Başkanı Burak Kaplan ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’ 21 yıl önce bir hayal kurmuştuk.

İYİ PARTİLİ TOSUN: 14 MAYIS’TA DEMOKRASİ BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Ramazan Bayramı’nda memleketi Bodrum’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tosun, “Bodrum’da herkes büyük bir heyecanla seçim gününü bekliyor. Milletimiz, değişim istiyor. Görünen o ki; 14 Mayıs’ta bu kez demokrasi bayramını kutlayacağız” dedi. 

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OTGÖZ: “TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti'de 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 81 ilde aday belirleme işleminin ilk ayağı olan teşkilat temayül yoklaması Muğla’da da yapıldı. AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz; “Temayül yoklamalarımızın başta teşkilatımız olmak üzere, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN OTGÖZ: “ACIMIZ BÜYÜK”

Seydikemer Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizi derinden etkileyen depremle ilgili konuşan Başkan Otgöz: “Acımız büyük. Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah ülke olarak birlik beraberlik içinde en kısa sürede üstesinden geliriz” ifadelerini kullandı.

TGK: ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu adına açıklama yapan Genel Başkan Nuri Kolaylı, 17 Ağustos Marmara depreminin ardından son yüzyılın en büyük depremi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili yaptığı açıklamada, “Milletimizin başı sağ olsun, acımız büyük” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6'LI MASAYA ‘CÜMBÜŞ MASASI' BENZETMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı tarafından yürütülen 6'lı masayı eleştirerek, "Ülkemizde siyasi istikrarı bozacak her adım milletimizin hayrına olması mümkün değildi. Siyasi istikrarın alternatifi çok seslilik değil, kargaşadır, kavgadır, herkesin ayrı telden çaldığı bir cümbüş masasıdır. Ülkemizde güven ve istikrarın teminatı olan kazanımların kaybedilmesi demek, Türkiye'nin tekrar eski kötü günlerine dönmesi demektir." dedi.

AKŞENER, "SEÇİMLERDEN BİRİNCİ PARTİ ÇIKACAĞIZ" 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla İl Kongresi'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Seçimlerden birinci parti çıkacaklarını söyleyen Akşener, "Ben de Başbakan olacağım. Onunla bununla anlaşarak değil, onunla bununla kapı arkalarında ahbaplık ederek değil, ondan bundan bir şey isteyerek değil, kendimiz irademizle, çalışkanlığımızla, gücümüzle milletimizi ikna ederek birinci parti çıkacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım: “Milletimizin desteğiyle her seçimden alnımızın akıyla çıktık”

AK Parti Genel Başkanvekili, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım düzenlenen program kapsamında Milas'a geldi. Atapark Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde Yıldırım'ın alana gelmesi öncesinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekilli Yelda Erol Gökcan ile Mehmet Yavuz Demir ve de AK Parti Teşkilat Başkanı İzmir Milletvekili Atilla Kaya birer konuşma yaptı.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, “Devletimizin tüm kurumları ve asil milletimizin fedakârlıklarıyla; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden hiçbir şer odağına karşı, asla taviz verilmeyecektir.” dedi.

Başkan Otgöz'den 15 Temmuz mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Otgöz, Kurban Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında İslam Âleminin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Kaymakam Balcı’dan Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında Balcı, şu ifadelere yer verdi: ‘’Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin koruyan ve görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Vali Tavlı’dan tıp bayramı mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 14 Mart Tıp bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.Tavlı mesajında “Milletimizin var olma, kalkınma ve gelişme mücadelesinde önemli roller üstlenen hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız; özveri ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde insanlığa, ülkemize ve milletimize hizmet etmektedirler” dedi.

İstiklal Marşı'nın kabulü 101. kez kutlandı

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı, milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. Yıldönümü, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla kutlandı.

Kaymakam Aksoy’un Yeni Yıl Mesajı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy yeni yıl nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; zor geçen bir 2021 yılı sonunda ümitlerin tazelenmesine dikkat çekerek, “2022 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Marmarisli hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini diliyorum” dedi.

Kaymakam Balcıoğlu’nun Yeni Yıl Mesajı

Kaymakam Hayrettin Balcıoğlu yayınladığı mesajında; 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diledi.

Başkan Yellice’den afetler ile ilgili açıklama

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice 2021 Afet Farkındalık ve Eğitim Yılı ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu. Afetlerin toplumsal bir mesele olduğunun altını çizen Başkan Yellice, “Afetler; Devletimizi, milletimizi ve vatanımızın her bir karış toprağını ilgilendiren milli bir meseledir. Her milli meselede olduğu gibi Ülkü Ocaklarımızın her bir neferi, afet öncesinde ve sonrasında da Devletimize, milletimize ve vatan topraklarına her türlü desteği ve yardımı kuşkusuz sunacaktır” dedi.

Başkan Otgöz Gaziler Gününü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, her yıl 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vatanın her karış toprağının kazanılmasında şehit ve gazilerin büyük mücadelesi olduğunu belirten Başkan Otgöz, “Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınları milletimizin en kıymetli emanetleridir. Bizler bu emanete sonuna kadar sahip çıkma görevini her zaman yerine getirmeyi bir borç biliriz” ifadelerini kullandı.